Reiservaringen Dubai

Ga vooral zo door!

13/08/2012 - Corina & Jeroen Hermsen
Hallo Ruud,We zijn gisterenavond terug gekomen van onze Dubai-Maleisië-Malediven reis en we willen allereerst jou en het hele Pangea team bedanken voor de uitmuntende oraganisatie van deze reis. We zijn helemaal ontzorgd door jullie en op alle bestemmingen was alles perfect geregeld. Hotel Al Manzil is een aanrader, ondanks de ramadam heeft het personeel er alles aan gedaan om het ons aan niets te laten ontbreken. Met de huurauto is het ook goed gekomen, een automaat in plaats van een schakelbak en wat we niet hadden verwacht maar waar we wel erg blij mee waren was het bijgeleverde GPS systeem. Wel zo makkelijk om Kuala Lumpur uit te komen. Olhuveli was puur genieten en nu gaan we nagenieten van de foto's van deze onvergetelijke reis.Als er mensen zijn die een bijzondere reis willen maken, zullen we zeker Pangea van harte aanbevelen.We vonden jullie "welkom thuis kaart" en enige tijd geleden mijn verjaardagskaart ook erg leuk en attent van jullie.Ga vooral zo door en wij houden jullie in de gaten, wie weet voor volgend jaar….Hartelijke groeten,Corina & Jeroen Hermsen.
lees meer

Bedankt weer voor jullie goede zorgen.

10/08/2009 - Fam. Kemperman
….wat we 't leukste vonden was de oude wijk, maar ook de grote winkelcentra en de skihal. Ongelooflijk wat er allemaal is. Het was een belevenis om het allemaal mee te maken. Bedankt weer voor jullie goede zorgen. Groetjes uit Nuenen.Fam. Kemperman
lees meer

Pangea bedankt!

01/07/2009 - Jos en Chantal
Voor onze huwelijksreis wilden we wat bijzonders. We waren erg blij met jullie idee om ook Dubai op te nemen. We hebben er genoten. Ook het hotel was geweldig. We werden zelfs met een limo afgehaald!!! Wat een luxe. Zoals ik je al aan de telefoon vertelde was de rest ook top. Sri Lanka is zo mooi en de mensen zijn zo lief daar. We kijken echt met plezier terug op onze honeymoon. Pangea bedankt!
lees meer

Reiservaringen
Dubai

 • “Ga vooral zo door!”

  lees meer
  -
  Corina & Jeroen Hermsen
 • “Bedankt weer voor jullie goede zorgen.”

  lees meer
  -
  Fam. Kemperman
 • “Pangea bedankt!”

  lees meer
  -
  Jos en Chantal

supersnelle highlightstour door coureur Ken Block