Reiservaringen Dubai

accommodaties waarin we verbleven waren allemaal even schitterend

04/10/2018 - familie Duizer

Ruud bedankt voor alle goede zorgen voor en tijdens onze reis naar Dubai en Maleisië. Alles was tot in de puntjes verzorgd en we hebben ons nergens druk over hoeven maken. Wat een geweldige reis hebben we gemaakt met ons gezin. Wat hebben we veel gezien en beleefd en de accommodaties waarin we verbleven waren allemaal even schitterend. Dikke pluim voor jou en je team.

maleisie-dubai-ervaringmaleisie-dubai-ervaringmaleisie-dubai-ervaringmaleisie-dubai-ervaringmaleisie-dubai-ervaringmaleisie-dubai-ervaringmaleisie-dubai-ervaringmaleisie-dubai-ervaringmaleisie-dubai-ervaring
lees meer

Hoogtepunten waren Dambulla, Minneriya NP, Bundala NP en the Rainforest Ecolodge

03/10/2018 - Kees en Marie-José
Beste PANGEA en met name Ruud,
We hebben een geweldige reis gehad naar Sri Lanka, met een tussenstop van enkele dagen in Dubai.
Alles was in de puntjes geregeld, en we hadden een prima gids. De hotels waren prima, en men kent daar het woord gastvrijheid.
Hoogtepunten waren Dambulla, Minneriya NP, Bundala NP en the Rainforest Ecolodge.
Heel erg bedankt voor de organisatie,
Marie-José & Kees
 
dubai-sri-lanka-ervaring
lees meer

Ga vooral zo door!

13/08/2012 - Corina & Jeroen Hermsen
Hallo Ruud,We zijn gisterenavond terug gekomen van onze Dubai-Maleisië-Malediven reis en we willen allereerst jou en het hele Pangea team bedanken voor de uitmuntende oraganisatie van deze reis. We zijn helemaal ontzorgd door jullie en op alle bestemmingen was alles perfect geregeld. Hotel Al Manzil is een aanrader, ondanks de ramadam heeft het personeel er alles aan gedaan om het ons aan niets te laten ontbreken. Met de huurauto is het ook goed gekomen, een automaat in plaats van een schakelbak en wat we niet hadden verwacht maar waar we wel erg blij mee waren was het bijgeleverde GPS systeem. Wel zo makkelijk om Kuala Lumpur uit te komen. Olhuveli was puur genieten en nu gaan we nagenieten van de foto's van deze onvergetelijke reis.Als er mensen zijn die een bijzondere reis willen maken, zullen we zeker Pangea van harte aanbevelen.We vonden jullie "welkom thuis kaart" en enige tijd geleden mijn verjaardagskaart ook erg leuk en attent van jullie.Ga vooral zo door en wij houden jullie in de gaten, wie weet voor volgend jaar….Hartelijke groeten,Corina & Jeroen Hermsen.
lees meer

Bedankt weer voor jullie goede zorgen.

10/08/2009 - Fam. Kemperman
….wat we 't leukste vonden was de oude wijk, maar ook de grote winkelcentra en de skihal. Ongelooflijk wat er allemaal is. Het was een belevenis om het allemaal mee te maken. Bedankt weer voor jullie goede zorgen. Groetjes uit Nuenen.Fam. Kemperman
lees meer

Pangea bedankt!

01/07/2009 - Jos en Chantal
Voor onze huwelijksreis wilden we wat bijzonders. We waren erg blij met jullie idee om ook Dubai op te nemen. We hebben er genoten. Ook het hotel was geweldig. We werden zelfs met een limo afgehaald!!! Wat een luxe. Zoals ik je al aan de telefoon vertelde was de rest ook top. Sri Lanka is zo mooi en de mensen zijn zo lief daar. We kijken echt met plezier terug op onze honeymoon. Pangea bedankt!
lees meer

Reiservaringen
Dubai

 • “accommodaties waarin we verbleven waren allemaal even schitterend”

  lees meer
  -
  familie Duizer
 • “Hoogtepunten waren Dambulla, Minneriya NP, Bundala NP en the Rainforest Ecolodge”

  lees meer
  -
  Kees en Marie-José
 • “Ga vooral zo door!”

  lees meer
  -
  Corina & Jeroen Hermsen
 • “Bedankt weer voor jullie goede zorgen.”

  lees meer
  -
  Fam. Kemperman

supersnelle highlightstour door coureur Ken Block