Reiservaringen Maleisië

Borneo en Koh Tao

25/10/2018 - Dirk en Mariska

Loes begreep erg goed wat en hoe we dingen wilden en kwam daardoor met de antwoorden en invulling zoals we die prettig vonden. Communicatie verliep vlot en duidelijk.
De  Pangea attenties zoals het duikboek en de kaart bij thuiskomst maken de ervaring nog net wat specialer. Dank daarvoor.

lees meer

accommodaties waarin we verbleven waren allemaal even schitterend

04/10/2018 - familie Duizer

Ruud bedankt voor alle goede zorgen voor en tijdens onze reis naar Dubai en Maleisië. Alles was tot in de puntjes verzorgd en we hebben ons nergens druk over hoeven maken. Wat een geweldige reis hebben we gemaakt met ons gezin. Wat hebben we veel gezien en beleefd en de accommodaties waarin we verbleven waren allemaal even schitterend. Dikke pluim voor jou en je team.

maleisie-dubai-ervaringmaleisie-dubai-ervaringmaleisie-dubai-ervaringmaleisie-dubai-ervaringmaleisie-dubai-ervaringmaleisie-dubai-ervaringmaleisie-dubai-ervaringmaleisie-dubai-ervaringmaleisie-dubai-ervaring
lees meer

Grote complimenten voor jou en PANGEA Travel team

03/09/2018 - Cees en Emelin
Loes, grote complimenten voor jou en PANGEA Travel team in samenwerking met Pegasus, we hebben prettig contact met je gehad over de reis, goed advies gekregen en het programma was mooi en divers!
BEDANKT voor de goede zorgen.
 
maleisie reiservaringmaleisie reiservaringmaleisie reiservaringmaleisie reiservaringmaleisie reiservaring
maleisie reiservaringmaleisie reiservaringmaleisie reiservaringmaleisie reiservaringmaleisie reiservaring
lees meer

we hebben nergens over na hoeven denken (iets wat heel fijn is na het plannen van een bruiloft)

10/07/2018 - Yaël en Robin
Wij zijn op huwelijksreis geweest naar Maleisië en dit was allemaal perfect geregeld. We verbleven in luxe hotels en resorts waardoor we een echt honeymoon gevoel kregen.

Het contact met Pangea was persoonlijk, na online wat informatie te hebben opgevraagd werd ik gebeld. Ook ontving ik een verjaardagskaartje en we kregen een kaart voor de bruiloft welke persoonlijk waren ondertekend. Dit zijn net van die extra dingetjes die je bij een hoop andere reisbureaus niet krijgt en die ik wel erg kan waarderen.

De reis zelf was helemaal compleet en we hebben nergens over na hoeven denken (iets wat heel fijn is na het plannen van een bruiloft :))
Ik zou Pangea zeker aanraden aan andere reizigers!

lees meer

Kon niet beter!

02/01/2018 - Theo en Roos Raijmakers
Wij hebben een uitstekende reis gehad. De verzorging vooraf door PANGEA, alsmede de reis in Maleisie waren perfect geregeld. Ook heel fijne en goede gids/chauffeur. Uitstekende hotels, kortom kon niet beter.
lees meer

Onze volgende reis boeken we zeker weer bij Pangea!

16/06/2017 - Niels en Astrid
Inmiddels alweer een week terug uit Maleisië, maar wat een mooie herinneringen aan deze reis!

We hadden voor de 18daagse Borneo - West Maleisië privérondreis gekozen. Een reis waarbij je veel van het land ziet en in mooie hotels, met een goede ligging verblijft. Zeker een aanrader!

En wat betreft Pangea ook. We zijn erg tevreden over de organisatie en Mieke, die alles voor ons heeft geregeld. Ondanks dat we alleen telefonisch/per email contact hebben gehad, was het toch persoonlijk. Alles was super geregeld, vanaf de voorbereiding tot de nazorg (evaluatie) bij thuiskomst.
Ook tijdens de reis zijn ze er om problemen voor je op te lossen.. Bij aankomst in één van onze hotels, bleek dat wij niet de kamer hadden, die we eigenlijk geboekt hadden. Een fout/onduidelijkheid van het hotel. Maar het is snel en netjes opgelost door Pangea en hun collega's in Maleisië. Top service!

Onze volgende reis boeken we zeker weer bij Pangea!
lees meer
Bekijk meer reiservaringen

Reiservaringen
Maleisië

 • “Borneo en Koh Tao”

  lees meer
  -
  Dirk en Mariska
 • “accommodaties waarin we verbleven waren allemaal even schitterend”

  lees meer
  -
  familie Duizer
 • “Grote complimenten voor jou en PANGEA Travel team”

  lees meer
  -
  Cees en Emelin
 • “we hebben nergens over na hoeven denken (iets wat heel fijn is na het plannen van een bruiloft)”

  lees meer
  -
  Yaël en Robin

Tip: bezoek Malacca in het weekend

Staat Malacca op uw lijstje? Probeer Malacca dan in het weekend in te plannen, zodat u de levendige night market op Jonker Street kunt bezoeken!

Tip: fietsen in Georgetown

Het is erg leuk om te gaan fietsen in Georgetown, de hoofdstad van Penang en tweede stad van Maleisië. Sinds 2008 staat Georgetown op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Tip: Petaling Street by night

's Avonds is een bezoek aan Petaling Street in Kuala Lumpur een aanrader. Hier vindt u vele kraampjes met (namaak) merkkleding, terrassen en eetstalletjes. Deze plek staat bekend om de hoge kwaliteit van het eten dat er verkocht wordt op straat.