Reiservaringen Maleisië

Grote complimenten voor jou en PANGEA Travel team

03/09/2018 - Cees en Emelin
Loes, grote complimenten voor jou en PANGEA Travel team in samenwerking met Pegasus, we hebben prettig contact met je gehad over de reis, goed advies gekregen en het programma was mooi en divers!
BEDANKT voor de goede zorgen.
 
maleisie reiservaringmaleisie reiservaringmaleisie reiservaringmaleisie reiservaringmaleisie reiservaring
maleisie reiservaringmaleisie reiservaringmaleisie reiservaringmaleisie reiservaringmaleisie reiservaring
lees meer

we hebben nergens over na hoeven denken (iets wat heel fijn is na het plannen van een bruiloft)

10/07/2018 - Yaël en Robin
Wij zijn op huwelijksreis geweest naar Maleisië en dit was allemaal perfect geregeld. We verbleven in luxe hotels en resorts waardoor we een echt honeymoon gevoel kregen.

Het contact met Pangea was persoonlijk, na online wat informatie te hebben opgevraagd werd ik gebeld. Ook ontving ik een verjaardagskaartje en we kregen een kaart voor de bruiloft welke persoonlijk waren ondertekend. Dit zijn net van die extra dingetjes die je bij een hoop andere reisbureaus niet krijgt en die ik wel erg kan waarderen.

De reis zelf was helemaal compleet en we hebben nergens over na hoeven denken (iets wat heel fijn is na het plannen van een bruiloft :))
Ik zou Pangea zeker aanraden aan andere reizigers!

lees meer

Kon niet beter!

02/01/2018 - Theo en Roos Raijmakers
Wij hebben een uitstekende reis gehad. De verzorging vooraf door PANGEA, alsmede de reis in Maleisie waren perfect geregeld. Ook heel fijne en goede gids/chauffeur. Uitstekende hotels, kortom kon niet beter.
lees meer

Onze volgende reis boeken we zeker weer bij Pangea!

16/06/2017 - Niels en Astrid
Inmiddels alweer een week terug uit Maleisië, maar wat een mooie herinneringen aan deze reis!

We hadden voor de 18daagse Borneo - West Maleisië privérondreis gekozen. Een reis waarbij je veel van het land ziet en in mooie hotels, met een goede ligging verblijft. Zeker een aanrader!

En wat betreft Pangea ook. We zijn erg tevreden over de organisatie en Mieke, die alles voor ons heeft geregeld. Ondanks dat we alleen telefonisch/per email contact hebben gehad, was het toch persoonlijk. Alles was super geregeld, vanaf de voorbereiding tot de nazorg (evaluatie) bij thuiskomst.
Ook tijdens de reis zijn ze er om problemen voor je op te lossen.. Bij aankomst in één van onze hotels, bleek dat wij niet de kamer hadden, die we eigenlijk geboekt hadden. Een fout/onduidelijkheid van het hotel. Maar het is snel en netjes opgelost door Pangea en hun collega's in Maleisië. Top service!

Onze volgende reis boeken we zeker weer bij Pangea!
lees meer

de reis van on leven!

26/04/2017 - Dirk, Bernadette, Christophe en Dolores

Beste Loes,
Wij zijn vrijdag netjes op tijd geland in Amsterdam na “de reis van ons leven” !

Daarmee maak ik zeker duidelijk dat deze reis ál mijn verwachtingen inloste en (ondanks onze geweldige ervaringen in Costa Rica: de reis die al 4 jaar op n°1 staat wink) de beste reis ‘ever’ was.

Ik kan jou dus enkel maar bedanken voor deze geweldige invulling van het reisplan (dit klopte dus volledig met mijn wensen) én ook de onberispelijke praktische uitvoering ervan.

Het héle programma liep naadloos in elkaar over, iedere gids, chauffeur was netjes op tijd en professioneel. Wij hebben geen enkel probleem ondervonden. Daarentegen zaten wij steeds in de meest prachtige, onvergetelijke locaties, parken en waren de kamers steeds ‘top’ en dikwijls ook héél bijzonder. Wij voelden ons echt bevoorrecht! We hebben dan ook nog eens veel geluk gehad met het ‘spotten’ van de dieren : de meeste die op ons verlanglijstje stonden hebben we (meermaals) gezien maar het meest onvergetelijke moment voor ons was de ‘rivier oversteek’ van een kudde van meer dan 30 pygmee olifanten in Bilit. Dit staat op mijn netvlies gebrand. Maar eigenlijk weten we nooit waar te beginnen als de mensen ons nu naar onze reiservaringen vragen: het was actief (zoals we vroegen) en in combinatie met de hitte en de ‘bijtende insecten’ met momenten lastig maar dit is/was een reis waar we nog járen over zullen spreken en nog héél lang over nagenieten.

Ook bedankt voor het ‘welkom thuis’ kaartje: deze (kleine) dingen zorgen ervoor dat Pangea zich onderscheidt van zijn concurrenten. Maar wij konden dit al tijdens de voorbereiding merken en zullen het dus niet nalaten om in de toekomst ‘met jullie’ in zee te gaan voor verdere reizen.

Nogmaals mijn felicitaties voor de geweldige organisatie en tot gauw!

borneo-reiservaring

lees meer

Geweldige vakantie gehad in Maleisië en Borneo

30/09/2016 - Danielle en Bart
We hebben een geweldige vakantie gehad in Maleisië en Borneo met een tussenstop op de Perhentian islands. Op de parhentian islands hebben we geweldig gedoken, hier is een erg goede duikschool en het duiken is hier ook betaalbaar.We hebben in Bako nationaal park neusapen gezien en een geweldig mooie zonsondergang. Onze reis is echt met zorg en op maat samengesteld!
Danielle en Bart.
lees meer
Bekijk meer reiservaringen

Reiservaringen
Maleisië

 • “Grote complimenten voor jou en PANGEA Travel team”

  lees meer
  -
  Cees en Emelin
 • “we hebben nergens over na hoeven denken (iets wat heel fijn is na het plannen van een bruiloft)”

  lees meer
  -
  Yaël en Robin
 • “Kon niet beter!”

  lees meer
  -
  Theo en Roos Raijmakers
 • “Onze volgende reis boeken we zeker weer bij Pangea!”

  lees meer
  -
  Niels en Astrid

Tip: bezoek Malacca in het weekend

Staat Malacca op uw lijstje? Probeer Malacca dan in het weekend in te plannen, zodat u de levendige night market op Jonker Street kunt bezoeken!

Tip: fietsen in Georgetown

Het is erg leuk om te gaan fietsen in Georgetown, de hoofdstad van Penang en tweede stad van Maleisië. Sinds 2008 staat Georgetown op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Tip: Petaling Street by night

's Avonds is een bezoek aan Petaling Street in Kuala Lumpur een aanrader. Hier vindt u vele kraampjes met (namaak) merkkleding, terrassen en eetstalletjes. Deze plek staat bekend om de hoge kwaliteit van het eten dat er verkocht wordt op straat.