Reiservaringen Mauritius

we vonden het fijn dat deze service in het buitenland ook te merken was

22/11/2018 - Britt & Lilith

We zijn erg tevreden over de persoonlijke service van Pangea Travel, en we vonden het fijn dat deze service in het buitenland ook te merken was. Werden overal goed opgevangen en alles was tot in de puntjes geregeld. Mede door jullie hebben wij een onbezorgde en geweldige vakantie gehad. Bedankt Esther!

 

lees meer

We gaan dat nooit meer vergeten.

15/08/2018 - Kevin en Dayenne

Bedankt voor deze prachtige reis.
We gaan dat nooit meer vergeten.
We hebben veel mooie foto's gemaakt die we kunnen delen.
En herinneringen die alleen voor ons twee zullen blijven.

Bedankt,

Dayenne en Kevin.

lees meer

Verre reizen zal ik voortaan alleen nog maar bij jullie boeken

04/07/2018 - Marjo Bellen
Nogmaals met dank aan jullie voor de moeite die jullie gedaan hebben om zo een geweldige reis samen te stellen.Verre reizen zal ik voortaan alleen nog maar bij jullie boeken, dat is een ding wat zeker is. Chapeau!!!!
lees meer

Alle info die we in de offerte gekregen hebben klopte. We zijn niet voor onaangename verrassingen komen te staan en konden we ons zowel actief uitleven als rustig ontspannen.

13/07/2017 - Marc & An Monnens

Deze reis heeft al onze verwachtingen overtroffen en is in 1 woord geweldig te noemen. Er is geen enkel aspect waarover we teleurgesteld zijn.


Door Mauritius en Réunion te combineren in 1 reis was er veel afwisseling mogelijk en konden we ons zowel actief uitleven als rustig ontspannen.

Alle info die we in de offerte gekregen hebben klopte. We zijn niet voor onaangename verrassingen komen te staan en hadden vooraf een goed beeld over de financiële kant van de reis. We appreciëren het dat je je zo ingezet heeft in de zoektocht naar een voordelige vlucht met onnodige of lange tussenstops.

Doordat er ruimte was om een ander hotel uit de lijst te kiezen was het mogelijk om zelf invloed te hebben op de eindsom.

Réunion heeft ons nog meer verrast dan we aanvankelijk dachten. Dit voor ons onbekende eiland heeft heel wat te bieden. De resorts op Mauritus overtroffen al onze verwachtingen. De luxe was oneindig, veel meer dan we gewend zijn.

Heel erg bedankt voor de bloemen en het kaartje bij onze thuiskomst.  Jullie hebben onze huwelijksreis onvergetelijk gemaakt van begin tot einde.

We gaan jullie ten zeerste aanbevelen.
Marc & An Monnens

marc en an 1Marc en An 2

lees meer

We hadden wel verwacht dat het mooi zou zijn, maar dit!

16/10/2015 - Kevin Thewissen & Anouk Lommen

Bedankt voor het organiseren van deze ontzettend mooie reis!

In 2014 hebben we onze eerste reis gemaakt die georganiseerd was door Pangea Travel. Dit was ons zo goed bevallen dat we ook dit jaar weer een reis hebben laten samenstellen.

Deze keer met de bestemmingen Dubai & Mauritius. Ook deze reis heeft weer onze verwachtingen overtroffen!

Met Emirates vlogen we naar Dubai. Hier zijn we twee dagen gebleven. Vooral de hoogtepunten waren de moeite waard om te bezoeken. We hebben onze ogen uitgekeken. Omdat het toch wel heel erg warm was in de zomer zijn we de tweede dag lekker gaan afkoelen in het waterpark bij Atlantis the Palm. Ook dit was een hele ervaring.

Na twee dagen vlogen we verder naar Mauritius. Wauw, wat een prachtig eiland! We hadden wel verwacht dat het mooi zou zijn, maar dit.

Er is op Mauritius veel te ondernemen. Een van onze dromen kwam uit: zwemmen met wilde dolfijnen. Zo’n mooie ervaring, dit is eigenlijk niet te beschrijven. Dat zelfde geldt voor de walwissen die we hebben gezien. Twee fantastische activiteiten!

Maar ook de mooie natuur in het zuiden met schitterende uitzichten. Uiteindelijk kwamen we nog tijd tekort en keren we daarom zeker een keer terug.

Ook het hotel in Grand Baie (hotel 20 Degrees Sud) heeft ervoor gezorgd dat onze vakantie onvergetelijk was. Een erg leuk ingericht, luxe, kleinschalig hotel met erg vriendelijk personeel en heerlijk eten! Een absolute aanrader voor iedereen die Mauritius wil bezoeken.

lees meer

een hele fijne vakantie gehad!

28/11/2013 - Sandra de Meijer en Frank Hageman
Groot verschil in de hotels van Dubai en Mauritius. Vooral gehorigheid van een hotel is heel belangrijk. In Dubai kon je de mensen in de kamer naast je letterlijk verstaan. Het Hilton Hotel op Mauritius is geweldig! Al met al, buiten deze puntjes een hele fijne vakantie gehad!Sandra de Meijer en Frank Hageman
lees meer
Bekijk meer reiservaringen

Reiservaringen
Mauritius

 • “we vonden het fijn dat deze service in het buitenland ook te merken was”

  lees meer
  -
  Britt & Lilith
 • “We gaan dat nooit meer vergeten.”

  lees meer
  -
  Kevin en Dayenne
 • “Verre reizen zal ik voortaan alleen nog maar bij jullie boeken”

  lees meer
  -
  Marjo Bellen
 • “Alle info die we in de offerte gekregen hebben klopte. We zijn niet voor onaangename verrassingen komen te staan en konden we ons zowel actief uitleven als rustig ontspannen.”

  lees meer
  -
  Marc & An Monnens

Tip: Zo mooi is Mauritius

Tip: LUX* 3 Resorts in de mix

3 prachtige resorts in een Mauritius rondreis!

Bekijk ze alle drie!