Reiservaringen Namibië

Die rust tussendoor was fijn, ook voor onze zoon.

21/08/2018 - Rianne, Edwin & Twan

Het was een fantastische reis, die onze verwachtingen heeft overtroffen. Een werkelijk schitterend land, en alles was zeer goed geregeld!
We zijn blij dat we zelf wat extra dagen hadden toegevoegd. Omdat je toch wel veel rijdt, is het fijn om steeds min. 2 nachten in 1 accommodatie te verblijven. Of soms 3, zodat we ook wel eens een dag lekker aan het zwembad konden liggen.
Die rust tussendoor was fijn, ook voor onze zoon.

lees meer

We hebben een super mooie reis gehad

01/05/2018 - Angelique & Steve

We hebben een super mooie reis gehad, de reis was weer top!! Thanks.


Angelique & Steve
 

klantreactie Angelique

lees meer

Zeer aangename rondreis door Namibië

25/02/2018 - Willy en Ria

Zeer aangename rondreis door Namibië, een aanrader voor de reiziger die nog niet eerder kennis maakte met het Afrikaanse continent. Voor ons was het genieten van de impressionante zichten dewelke de beide woestijnen bieden in het Zuiden van het land. Het noorden bood ons dan weer een heerlijke en rijke kennismaking met de prachtige fauna en flora die het land te bieden heeft. Qua gastvrijheid, vriendelijkheid en keuken tevens een land dewelke we alleen maar kunnen aanraden. Het aansluitend bezoek aan Kaapstad en aan Johannesburg gaven ons dan weer de mogelijkheid het iets rustiger te doen en te genieten van het bezoek aan de beide steden. De 5 dagen in Kaapstad en de 2 dagen in Johennesburg waren voor ons ideaal om beide steden te leren kennen: misschien had een zesde dag Kaapstad nog net dàt iets extra tijd gegevn om tevens de omgeving beter te leren kennen. De helikoptervlucht boven de stad reden we ten zeerste aan, het is pas dan dat je een volledig beeld krijgt van deze heerlijk bruisende, cosmopolitische en multiculturele parel.

lees meer

Allemaal even goed

09/01/2018 - Thea en Jan Bockting
De reis was perfect georganiseerd elke 2 dagen een andere locatie allemaal even goed. Veel variatie in natuur en dieren genieten van de ritten over zandwegen elke keer weer een andere natuur fijne bevolking en goed eten
lees meer

Mooie locaties en prima lodges/guesthouses.

31/08/2017 - Peter, Geria, Eline & Emma

Hele fijne vakantie gehad. Alles goed verzorgd, mooie locaties en prima lodges/guesthouses.

Namibië

lees meer

Compleet over de top natuurlijk, maar wel lekker

03/11/2016 - Familie Bakker/Dekker

We hebben een geweldige vakantie gehad Esther. Villa Lutzi in Kaapstad was een prima keuze al heeft het wel een oude Engelse uitstraling, maar dat is ook wel weer leuk!  Tafelberg gedaan (prachtig 3 uur gewandeld) en erg mooi weer. Ook naar de Kaap goed hoop geweest langs de kust erg mooi. In Namibië een goed ontvangst en wat waren de accommodaties prachtig zeg! Zeker Mowani Mountain Camp, Mushara Outpost en Erongo Wilderness Lodge, echt wat was dat gaaf zeg!! Op Mahé verblijf in Constance Ephelia Resort; wat een mooie familie villa (met een complete sauna, turksbad en jaccuci)! WOW wat een prachtige plek is dit. Compleet over de top natuurlijk, maar wel lekker hoor Esther. We werden er heel blij van. Heel attent gereageerd op Mila haar verjaardag echt leuk.

Familie Bakker/Dekker

lees meer
Bekijk meer reiservaringen

Reiservaringen
Namibië

 • “Die rust tussendoor was fijn, ook voor onze zoon.”

  lees meer
  -
  Rianne, Edwin & Twan
 • “We hebben een super mooie reis gehad”

  lees meer
  -
  Angelique & Steve
 • “Zeer aangename rondreis door Namibië”

  lees meer
  -
  Willy en Ria
 • “Allemaal even goed”

  lees meer
  -
  Thea en Jan Bockting

Namibië reis in 2019?

Heeft u plannen om in 2019 naar Namibië te gaan? Start dan nu al met uw planning. Het klinkt misschien wat vreemd, maar het is zeker verstandig.

Martijn in Namibië

Namibië 2018 - Martijn

Bekijk de studiereisfoto's van Martijn in Namibië op onze Flickr-pagina. 

Naar Namibië in stijl?

Luxe Reizen Afrika logo

Op zoek naar een echte luxe Nambië reiservaring? Bekijk dan ook het aanbod op LuxeReizenAfrika!

Tip: Himba's in Damaraland

Nabij Kamanjab ligt een traditioneel Himba dorp, welke u kunt bezoeken. De naam van het dorp is The Otjikandero Himba Orphan village. Het dorp is bijzonder omdat er veel weeskinderen wonen.

Only in Namibia