Reiservaringen Réunion

we vonden het fijn dat deze service in het buitenland ook te merken was

22/11/2018 - Britt & Lilith

We zijn erg tevreden over de persoonlijke service van Pangea Travel, en we vonden het fijn dat deze service in het buitenland ook te merken was. Werden overal goed opgevangen en alles was tot in de puntjes geregeld. Mede door jullie hebben wij een onbezorgde en geweldige vakantie gehad. Bedankt Esther!

 

lees meer

We gaan dat nooit meer vergeten.

15/08/2018 - Kevin en Dayenne

Bedankt voor deze prachtige reis.
We gaan dat nooit meer vergeten.
We hebben veel mooie foto's gemaakt die we kunnen delen.
En herinneringen die alleen voor ons twee zullen blijven.

Bedankt,

Dayenne en Kevin.

lees meer

De helikoptervlucht is echt een aanrader

09/07/2018 - Erik Willems en Tiny Langenhorst
Vanaf eerste tot laatste dag is de reis geheel verlopen volgens planning. Het informatiepakket was fijn om te hebben, vooral de adviezen om bepaalde dingen te bekijken of bezoeken hebben wij zeer gewaardeerd.

Prima accommodaties. Auto stond klaar. Zeer prettige landen om als toerist naar toe te gaan. Vooral la Réunion vonden wij erg verrassend vonden. De helikoptervlucht is echt een aanrader. Kost wel wat maar het is het zeker waard.

Het Seapoint Boutique Hotel op Mauritius is een geweldig hotel. Uitstekende kamers, zeer vriendelijk personeel. Zeer goede kok. Een aanrader.

Groeten,

Erik Willems en Tiny Langenhorst

lees meer

Zicht op zee is fantastisch. We zouden zelf geen betere keuze kunnen maken hebben

28/08/2017 - Jan en Martine

Ons verblijf op La Réunion was prachtig met complimentjes voor de plaatselijke touroperator. We werden bij aankomst opgewacht en kregen de dag daarna een professionele uitleg van Aline, zij belde ook nog eens in de loop van de week om te zien of alles in orde was.

Goede hotels, Le Relais des Cimes in Hell-Bourg was eenvoudig maar proper, er is daar trouwens niet veel in het dorp, prachtige locatie.

Het hotel in Saint-Denis is voor verbetering vatbaar. Le Juliette Dodu Hotel is net maar de kamers zijn piepklein, je kan er je koffer amper kwijt in een klein hoekje van de kamer, niet erg praktisch als je de dag daarna alles moet klaarmaken voor een vlucht.

Een tip voor het programma: raad in Ste-Suzanne zeker een bezoek aan de vuurtoren aan en de Niagara waterval is meer dan de moeite waard (bereikbaar na een rit door de rietvelden). Deze werd ons aangeraden door een dame in een lokaal restaurantje.

Het verblijf op Mauritius was trouwens ook top. Heel mooi hotel om uit te rusten, je kan ook excursies doen als je dat wil. Heel vriendelijk personeel en prima keuken.

Zicht op zee is fantastisch. We zouden zelf geen betere keuze kunnen maken hebben.

 

Met vriendelijke vakantiegroeten,

Jan en Martine

 

reunion-mauritius

lees meer

de service die jullie bieden hebben we nog maar weinig meegemaakt!

15/05/2017 - Anniek en Joey

We hebben zojuist het evaluatie formulier ingevuld. We zijn ontzettend te spreken over Pangea. We hebben al meerdere rondreizen gedaan bij verschillende reisaanbieders, maar de service die jullie bieden hebben we nog maar weinig meegemaakt!

klantreactiefoto-tak

lees meer

La Reunion is nog mooier dan we dachten.

16/10/2013 - Marjan
Hoi Martijn,

La Reunion is nog mooier dan we dachten. Als echte bergliefhebbers hebben we al heel wat gezien, maar de ruigheid en afwisselendheid van de 3 cirques alsmede de vulkaan, in combi met de weinige en vriendelijke bewoners van dit eiland, hebben ons positief verrast.


Marjan

lees meer
Bekijk meer reiservaringen

Réunion Specialist

Reiservaringen
Réunion

 • “we vonden het fijn dat deze service in het buitenland ook te merken was”

  lees meer
  -
  Britt & Lilith
 • “We gaan dat nooit meer vergeten.”

  lees meer
  -
  Kevin en Dayenne
 • “De helikoptervlucht is echt een aanrader”

  lees meer
  -
  Erik Willems en Tiny Langenhorst
 • “Zicht op zee is fantastisch. We zouden zelf geen betere keuze kunnen maken hebben”

  lees meer
  -
  Jan en Martine

Tip: Canyoning op Réunion

Bent u op zoek naar een spannende activiteit in Réunion die niet overal te doen is? Probeer dan eens canyoning, een enerverende en spannende ervaring!

Réunion Tourism Board