Reiservaringen Singapore

in een woord geweldig

19/11/2010 - Frank
Hoi Berry,Wat een heerlijke vakantie hebben we (gehad). Vandaag de laatste dag en we gaan nog lekker even genieten van de zon. Heerlijk dat we pas om 21.25 vliegenm dus nog een hele dag voor ons.Bali en Singapore waren in een woord geweldig. Bedankt voor je hulp bij het boeken!Groet,Frank
lees meer

bedankt voor je tip

15/08/2009 - Adri en Janny Verkerk
Ruud, enorm bedankt voor je tip om op de terugreis nog 2 nachten in Singapore te slapen. We vonden het heerlijk om weer wat luxe om ons heen te hebben na de reis op Sumatra. 't Was goed geregeld met de transfer, prima hotel en we hebben de kortingsbonnen van Singapore Airlines goed gebruikt. Het Raffels was helemaal leuk. Je kon er zo maar binnen lopen en we hebben er een Singapore sling gedronken. Nogmaals bedankt en tot een volgende keer.
lees meer

De kids vonden het geweldig

05/08/2009 - Kevin, Simone, Hans en Anja van Duijnhoven
…..en Singapore was helemaal leuk. We zijn er zelfs naar de dierentuin geweest. De kids vonden het geweldig, maar wij ook hoor. De volgende keer maken we weer zo'n stop want het maakt de reis korter en zoals je al zei is Hongkong ook een aanrader. We gaan weer sparen!
lees meer

dat is toch wel echt wat pangea bijzonder maakt!

20/10/2008 - Paul Bloemendal
Dank je voor de hartelijke brief met details, dat is toch wel echt wat pangea bijzonder maakt!
lees meer

wat heb je het allemaal mooi geregeld voor ons!

16/04/2008 - Marijn Martens
Hoi Floor, De reis komt nu erg dichtbij, wat heb je het allemaal mooi geregeld voor ons! De verpakkingen bij het uitdelen van de tickets, een kaartje voor de verjaardag; allemaal heel erg leuk.
lees meer

Reiservaringen
Singapore

 • “in een woord geweldig”

  lees meer
  -
  Frank
 • “bedankt voor je tip”

  lees meer
  -
  Adri en Janny Verkerk
 • “De kids vonden het geweldig”

  lees meer
  -
  Kevin, Simone, Hans en Anja van Duijnhoven
 • “dat is toch wel echt wat pangea bijzonder maakt!”

  lees meer
  -
  Paul Bloemendal

Tip: de Singapore Zoo & Night Safari

Buiten het centrum bevindt zich de Singapore Zoo en de Night Safari, twee verschillende parken. De Singapore Zoo is overdag geopend en de Night Safari echter alleen 's avonds. Deze twee parken zijn zeker de moeite waard om te bezoeken, de dieren leven in een natuurlijke omgeving waardoor het gevoel van vrijheid centraal staat.

Tip: strand & fietsen in Singapore

In Singapore is het mogelijk om naar het strand te gaan, namelijk in Sentosa Island, hier kunt u genieten van de prachtige witte zandstranden. Tevens kunt u hier fietsen huren en het eiland op deze manier verkennen. Voor kinderen is het een waar paradijs, een bezoek aan het aquarium, een vlinder- en insectenpark en een film in het 4D-theater mag niet ontbreken.

Tip: orchideeën in Singapore

Een aanrader is een bezoek aan het National Orchid Garden. Dit is de grootste orchideeëntuin van de wereld, waar ruim 60.000 orchideeën groeien. De bekendste en tevens de Nationale bloem van Singapore is de Vanda Miss Joaguim.

Singapore Toerism attractions