Reiservaringen Sri Lanka

Hoogtepunten waren Dambulla, Minneriya NP, Bundala NP en the Rainforest Ecolodge

03/10/2018 - Kees en Marie-José
Beste PANGEA en met name Ruud,
We hebben een geweldige reis gehad naar Sri Lanka, met een tussenstop van enkele dagen in Dubai.
Alles was in de puntjes geregeld, en we hadden een prima gids. De hotels waren prima, en men kent daar het woord gastvrijheid.
Hoogtepunten waren Dambulla, Minneriya NP, Bundala NP en the Rainforest Ecolodge.
Heel erg bedankt voor de organisatie,
Marie-José & Kees
 
dubai-sri-lanka-ervaring
lees meer

we hebben tempels gezien, gesnorkeld, gewandeld, gezwommen en we zijn op safari geweest!

28/08/2018 - Mevrouw Schuitemaker
Sri Lanka was een bijzondere en afwisselende reisbestemming: we hebben tempels gezien, gesnorkeld, gewandeld, gezwommen en we zijn op safari geweest! Marcus, onze gids en chauffeur heeft ons veel verteld over de cultuur, natuur en de samenleving en paste goed bij ons gezin. Een goede ervaring!
 
sri lanka ervaring
lees meer

de mensen op straat, van welke oorsprong ook, het was altijd gemakkelijk om contact te leggen!

22/08/2018 - Marian en Harry

Beste Floor en andere Pangea-travellers,
Dit jaar weer eens mogen genieten van een verre Azië-reis. Sri Lanka deze keer. Mede dankzij de gids die ons begeleid heeft tijdens die drie weken, hebben we veel kanten en gezichten van dit eiland kunnen zien en ervaren. Zijn zeer uitgebreide kennis en grote behoefte om die met ons te delen hebben ons kennis laten maken met al die stukken historie, diversiteit in bevolking, culturele highlights en niet te vergeten de bijzondere fauna en flora. Dat maakt het ook lastig om er eentje uit te kiezen als meest bijzondere. Nou, laat ik er dan toch een noemen: de bevolking, de mensen op straat, van welke oorsprong ook, het was altijd gemakkelijk om contact te leggen! Van jong tot oud, een gesprek en een foto waren nooit een probleem. En de interesse in elkaar was altijd wederzijds. “Hello, where are you from?” was een vaak gehoorde aanzet tot een uitgebreider gesprek. Hiermee gepaard gaande was er altijd die open glimlach. (als we even zij, die wat al te verkooplustig waren, buiten beschouwing laten ;-)

Mogen wij jullie opnieuw bedanken voor het regelen van deze mooie reis! Het zat, net als bij onze vorige reizen, weer heel goed in elkaar en ook waren de hotels en lodges weer goed door jullie gekozen. De gids gaf soms de voorkeur aan een iets andere volgorde of tijdstip van bepaalde bezoekjes, maar dat had meer te maken met het tijdstip en de verwachte drukte. Daar heb je tenslotte ook een gids voor.

Marian en Harry

Marian en Harry in Sri Lanka

lees meer

Bedankt Pangea Travel!

08/04/2018 - Marleen
Pangea travel denkt met de klant mee. Ze luisteren oprecht naar de wensen van de klant en zetten dit om in een heel mooi reisvoorstel. Bedankt Pangea Travel!
lees meer

Dubai en Sri Lanka zijn niet met elkaar te vergelijken maar allebei fantastisch

12/03/2018 - Esther en Jeroen
Wat een overweldigende vakantie! Dubai en Sri Lanka zijn niet met elkaar te vergelijken maar allebei fantastisch. We hebben in twee dagen Dubai veel gezien. Wat een indrukwekkende (maar overdadige) stad. Sri Lanka is qua natuur prachtig en de mensen zijn erg vriendelijk. Met de man die het grootste deel van de vakantie onze chauffeur en gids was, hadden we het echt getroffen. Hij deed zo zijn best en kon veel vertellen. Wat ook fijn was, was dat hij goed Engels sprak.
lees meer

combinatie van natuur, cultuur en ontspanning

07/02/2018 - Familie Aalders

We hebben met onze familie van zes personen een geweldige rondreis gemaakt door Sri Lanka. De reis was perfect georganiseerd door de reisspecialisten van PANGEA Travel. Het programma was samengesteld op onze wensen, het was een prima combinatie van natuur, cultuur en ontspanning. We hadden een uitstekende chauffeur Siri die ons niet alleen veilig door het soms hectische verkeer heeft geloodst, maar ook een heel goede en vriendelijke gids was. We hebben genoten van de prachtige natuur, de indrukwekkende tempels, de vriendelijke bevolking, de prima hotels, de  natuurparken met o.a. olifanten,  buffels, krokodillen, apen veel soorten watervogels en niet te vergeten de prachtige ijsvogels.

Sri Lanka vinden wij echt een aanrader. Wij willen Loes en Hannah van PANGEA Travel nogmaals heel hartelijke bedanken voor het organiseren van deze onvergetelijke reis.

sri lanka reis

lees meer
Bekijk meer reiservaringen

Reiservaringen
Sri Lanka

 • “Hoogtepunten waren Dambulla, Minneriya NP, Bundala NP en the Rainforest Ecolodge”

  lees meer
  -
  Kees en Marie-José
 • “we hebben tempels gezien, gesnorkeld, gewandeld, gezwommen en we zijn op safari geweest!”

  lees meer
  -
  Mevrouw Schuitemaker
 • “de mensen op straat, van welke oorsprong ook, het was altijd gemakkelijk om contact te leggen!”

  lees meer
  -
  Marian en Harry
 • “Bedankt Pangea Travel!”

  lees meer
  -
  Marleen

Tip: Mieke in Noord Sri Lanka

Mieke op lokale boot in Noord-Sri Lanka

Mieke bracht een bezoek aan het hoge noorden van Sri Lanka, en schreef een mooi blog.

Tip: Mieke in Sri Lanka

Sri Lanka 2018 - Mieke
Bekijk de studiereisfoto's van Mieke in Sri Lanka op onze Flickr-pagina.