Reiservaringen Thailand

Borneo en Koh Tao

25/10/2018 - Dirk en Mariska

Loes begreep erg goed wat en hoe we dingen wilden en kwam daardoor met de antwoorden en invulling zoals we die prettig vonden. Communicatie verliep vlot en duidelijk.
De  Pangea attenties zoals het duikboek en de kaart bij thuiskomst maken de ervaring nog net wat specialer. Dank daarvoor.

lees meer

Normaal gesproken ben ik niet zo van de georganiseerde reizen, (...) maar ik ben helemaal om!

29/08/2018 - Mevrouw Atas

Normaal gesproken ben ik niet zo van de georganiseerde reizen, dacht altijd dat het een verplichting was wat je dan ging doen maar ik ben helemaal om! We hebben zó genoten en alles was tot in de puntjes geregeld dus vanaf nu zeg ik JA tegen een reis via PANGEA Travel!

thailand ervaring familiereis

lees meer

Zeer compleet verzorgd

22/02/2016 - Patrick en Ellen
Zeer compleet verzorgd zowel in Dubai, Bangkok, Chiang Mai als in Hua Hin. Ook bij de wijzigingen die wij tijdens onze vakantie spontaan aangaven zeer adequaat op gereageert en opgelost.
lees meer

Wat hebben wij genoten van een zalige vakantie met z'n vijven in Thailand.

11/08/2015 - Familie Kortenhorst
Beste Floor,

Wat hebben wij genoten van een zalige vakantie met z'n vijven in Thailand. Het was echt geweldig en Pangea & haar lokale agent hebben bewezen dat goede reisbureaus echt toegevoegde waarden kunnen bieden. Dus dank en complimenten !!

Zeker de gids, Prakob, voor Bangkok, River Kwai & Ayhuttaya was geweldig. Zo service gericht, bijzonder vriendelijk, bescheiden en uiterst kundig. Mede daardoor konden we genieten zonder ook maar een moment te hoeven regelen, denken, etc. Ook het programma was echt goed met genoeg rondreis & ontdekken en daarna "chillen" op Koh Samui. En Rocky Resort… wat een absolute aanrader. Een perfect resort ! Zo mooi, zo service-minded, zo perfect alles gemanaged en geregeld (alleen wat harde bedden maar op het Anatara hotel in Bangkok na, was dat overal zo, dus zal wel Thais zijn). Enige les voor ons is dat het programma voor de eerste twee dagen direct na een lange (nacht)vlucht en het tijdsverschil, wat te vermoeiend was, zeker ook voor de kids.
Verder waren alle hotel keuzes perfect, op een na. Yang Come Village zouden wij niet zelf meer aanraden. Hoewel de ligging perfect blijft zo dicht bij de "night market" en het zwembad heerlijk is, was de service een tegenvaller en dat stak direct af bij alle ander accommodaties. Ze waren gewoon niet vriendelijk, star, spraken slecht Engels en je merkte dat het slecht gemanaged wordt. Bovendien zaten er wat ons betreft iets te veel Chinese groepsreizigers in het hotel wat de hele atmosfeer van het hotel wat ons betreft iets te veel beïnvloed.
We geven je die feedback alleen zo dat jullie er eventueel baat bij hebben richting andere reizigers, want het heeft ons pret echt niet gedrukt ! Het was gewoon een heerlijke vakantie, waar we nog lang van zullen nagenieten.

Hartelijke groeten,Hans, Froyn & kids.

lees meer

een uitstekend geregelde vakantie, waarin alles klopte

05/08/2014 - de heer en mevrouw ten Wolde

Vorig jaar maakten wij voor het eerst een reis 'ver weg' met behulp van PANGEA Travel. Dat beviel zo goed dat we het dit jaar nog eens overdeden, maar nu in Thailand. Wij reisden van Bangkok naar Chiang Mai en vervolgens naar Koh Samui. Overal stonden een gids en chauffeur voor ons klaar, die ons uitstekend begeleidden. In Bangkok bezochten we natuurlijk het Koninklijk Paleis en een aantal prachtige tempels, maar we maakten ook een leuke en gezellige fietstocht door o.a. Chinatown. Een boottocht door de klongs met bezoek aan een klein "floating marktje" was een hele leuke ervaring.

Het drijvend hotel aan de River Kwai was bijzonder door de rust die daar heerste. Bij de Hellfirepass beleefden we in diezelfde rust de dieptrieste geschiedenis. Zwemmen in de waterval van Erawan was dan weer een plezierige belevenis, als je tenminste van aan je tenen sabbelende vissen houdt.

Koh Samui bleek een behoorlijk toeristisch eiland te zijn met prachtige stranden, heel veel restaurantjes en winkeltjes,maar ook veel troep. Een boottocht naar het Marinepark was een leuk uitje.

Terug in Bangkok keken we in ons heerlijke hotel aan de rivier terug op een uitstekend geregelde vakantie, waarin alles klopte: net als vorig jaar!

lees meer

alles was tot in de puntjes verzorgd

18/06/2014 - Familie van Tatenhove
De reis was super, alles was tot in de puntjes verzorgd. Dus niets als een pluim daarvoor. Mochten we weer ver gaan reizen dan zie je ons weer terug.
lees meer
Bekijk meer reiservaringen

Reiservaringen
Thailand

 • “Borneo en Koh Tao”

  lees meer
  -
  Dirk en Mariska
 • “Normaal gesproken ben ik niet zo van de georganiseerde reizen, (...) maar ik ben helemaal om!”

  lees meer
  -
  Mevrouw Atas
 • “Zeer compleet verzorgd”

  lees meer
  -
  Patrick en Ellen
 • “Wat hebben wij genoten van een zalige vakantie met z'n vijven in Thailand.”

  lees meer
  -
  Familie Kortenhorst

Amazing Thailand

Tip: Cocktail drinken in een rooftop-bar in Bangkok

Drink een cocktail in één van de vele rooftop-bars die Bangkok rijk is en geniet van een spectaculair uitzicht! Meest bekend (en toeristisch) is Sirocco, gevestigd op de 63e verdieping van 'The Dome at Lebua'. Wij raden daarom aan om voor een andere sky-bar te kiezen, zoals Octave, Cloud 47, Red Sky of Zense. Houd er rekening mee dat sommige locaties speciale kledingvoorschriften hanteren.

Tip: de Chiang Mai Zoo

Breng een bezoek aan de Chiang Mai Zoo, met name leuk voor kinderen! Dit is één van de grootste dierentuinen ter wereld. Bijzonder zijn de reuzenpanda’s en de koala’s. Ook is er een prachtig aquarium (de grootste van Zuidoost-Azië) en een ‘Snow Dome’. De Chiang Mai Zoo is dagelijks geopend van 08:00 tot 17:00 uur. ’s Avonds kunt u op Night Safari in de Chiang Mai Night Safari; dagelijks open tot 22:00 uur! Hier spot u bijzondere diersoorten uit Afrika. Let op: de Chiang Mai Zoo en de Chiang Mai Night Safari zijn twee verschillende parken, op een andere locatie in Chiang Mai.

Tip: Op de fiets door Bangkok!

PANGEA Travel kan verschillende fietstours verzorgen, allemaal even bijzonder! U start in de levendige wijk Chinatown waar u smalle straatjes, marktjes en tempels passeert.

Fietsen door Bankok

Per boot steekt u vervolgens de Chao Phraya rivier over naar het Thonburi district. Hier gaat de fietstocht verder waarbij u wordt meegenomen terug in de tijd, ver van alle wolkenkrabbers in de stad. Lees verder>>