Reiservaringen Vietnam

leuk en gevarieerd programma

17/03/2017 - Carine, Freddy en Patrick

Eerst en vooral willen we Loes en haar team bedanken voor de fantastische voorbereiding van onze reis. Ook de manier waarop we onze documenten ed ontvangen hebben was een leuke verrassing.

Alles werd duidelijk uitgelegd en was dag tot dag goed te volgen. Het zal ons ook zeker helpen om ons fotoboek te documenteren.

Alles was minstens volgens verwachting en op bepaalde momenten zelfs boven verwachting (boot op Halong Bay, boot op de Mekong rivier)

Het was een leuk en gevarieerd programma waarbij we het gevoel hebben om een duidelijke indruk en beleving van Vietnam te hebben meegemaakt.

Ook willen we het team van Pangea en Exo uitdrukkelijk bedanken voor de excellente service en organisatie.

 

 Halong Bay - Vietnam 

lees meer

Hartelijk dank voor de super-organisatie

04/08/2014 - Marielle, Mickey en Thibaud

Beste Loes,

Hartelijk dank voor de super-organisatie van onze 14-daagse reis naar Vietnam.Het was de 1e maal dat ik in zee ging met PANGEA Travel (op advies van mijn schoonzus).De voorbereiding voor het samenstellen van deze privé-reis was aangenaam en efficiënt. Het vertrouwen vooraf was dus behoorlijk groot.De reis zelf heeft dit alleen maar bevestigd.Mijn wens was het ganse land te doorkruisen van Noord (Hanoi) naar Zuid (Ho Chi Ming) en allerlei leuke, sportieve, interessante activiteiten te doen met mijn 2 zonen (17 en 20 jaar) Bovendien in een beperkte periode van 2 weken, dus het was zeker geen evidentie.Maar alles was perfect geregeld en viel allemaal supergoed mee.Voor de Halong Bay hadden we de keuze tussen overnachting op een boot of op Cat Ba.We hebben gekozen voor het eiland en waren daar heel gelukkig mee.Cat Ba is prachtig: naast de klassieke troeven van de Halong Bay, hebben we er een mooie natuurwandeling gemaakt, een sublieme kayaktocht en een fantastische fietstocht!In Hué logeerden we in een opleidingshotel voor (horeca)studenten: de service was aandoenlijk. We voelden ons de keizers van de stad!De fietstocht over de wolkenpas hebben we in de regen gedaan, maar geloof me: gezien de hitte een uurtje voordien, waren we o zo gelukkig met deze verfrissing. Tegen de tijd dat we de top haalden was het zonnetje er weer en werden we beloond met een oogverblindend uitzicht.Nha Trang is de omgeving van de Cham: de mooi bewaarde tempels gaven onze cultuurkennis een boost.Op de rode zandduinen van Mui Né waanden we ons even in Afrika, maar in Saigon werden we weer helemaal ondergedompeld in het oosten.

Proficiat met jullie puik werk.Doe zo voort, want ik kom zeker bij jullie terug!

Marielle, Mickey en Thibaud

lees meer

Bij een volgende verre reis komen we zeker weer op jullie toe

27/05/2014 - familie Schor
Een 9,5 voor Pangea! Dank ook voor de heel waardevolle praktische tips en de goed verzorgde reisbeschrijving vooraf, waar we veel aan hebben gehad. Knap hoe onze in Australië levende dochters in een deel van de rondreis werden ingepast. Al met al een geweldige ervaring door het afwisselende programma, prima hotels en uitstekende gidsen. Zij vertelden vooral ook over hun eigen kijk op het dagelijks leven, de politiek en economie tegen de achtergrond van de historie en het cultureel erfgoed van hun land. Bij een volgende verre reis komen we zeker weer op jullie toe Loes!
lees meer

Zo heerlijk rustig weg van alle drukte!

23/05/2014 - Mevrouw E.Thio & mevrouw M.Gabor
Beste Loes,Mai Chau is een heerlijk rustig dorpje in Noord Vietnam. We hebben heerlijk gefietst tussende rijstvelden door. Je hoort verder niemand, als je dan wat verder fietst kom je eindelijkin een van de kleine aanliggende dorpjes. Hier bewerkte één van de dorpelingen zijn landmet waterbuffalo's of kippen en je vindt er eenden die op zoek zijn naar eten. Zo heerlijk rustig weg vanalle drukte! Het doet me denken aan mijn jeugd in Indonesievwaar ik als kind veelspeelde tussen al het groen. Daarna heerlijk gegeten in het resort, vriendelijke mensen!Zeker aan te bevelen!Heel veel groeten, E.Thio en M.Gabor.
lees meer

we hebben enorm genoten

23/04/2014 - Jet, Wil, Ton & Riet

Loes, heel hartelijk bedankt voor de nodige dingen die je hebt geregeld. We hebben enorm genoten en een fantastische reis in Vietnam gehad.

nogmaals bedankt,
Jet, Wil, Ton en Riet

lees meer

gelukkig was alles super geregeld

07/04/2014 - Guus en Marjan
We komen al een paar jaar graag in Azië maar in Vietnam waren we nog nooit geweest. Gelukkig was alles super geregeld door Loes van PANGEA Travel Travel en hebben we genoten van dit prachtige land, de vriendelijke mensen en - niet te vergeten - het heerlijke eten. Omdat het in het noorden te koud was (vonden wij) zijn we alleen in het zuiden geweest maar dat is ook zeker de moeite waard! We hopen dat we nog een keer terug kunnen naar dit kleurrijke land.
lees meer
Bekijk meer reiservaringen

Reiservaringen
Vietnam

 • “leuk en gevarieerd programma”

  lees meer
  -
  Carine, Freddy en Patrick
 • “Hartelijk dank voor de super-organisatie”

  lees meer
  -
  Marielle, Mickey en Thibaud
 • “Bij een volgende verre reis komen we zeker weer op jullie toe”

  lees meer
  -
  familie Schor
 • “Zo heerlijk rustig weg van alle drukte!”

  lees meer
  -
  Mevrouw E.Thio & mevrouw M.Gabor

Tip: The Fields Restaurant in Hoi An

Een leuke lunch-locatie is The Field Restaurant, gelegen op ca. 15-20 minuten fietsen vanaf Hoi An. Midden tussen de rijstvelden en langs de rivier ligt dit gezellige buitenrestaurant. Er worden Vietnamese en ‘fushion’ gerechten geserveerd, welke bereid zijn met verse ingrediënten. Ook worden er verschillende traditionele volksspelen georganiseerd, welke met name erg leuk zijn voor kinderen. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf vis vangen of rijst planten op de ouderwetse manier.

Tip: verken de onderwaterwereld op Whale Island

Wilt u op een eiland voor de kust overnachten en houdt u van duiken? Kies dan voor een verblijf op Whale Island. Dit tropische eiland ligt op ca. 80km ten noorden van Nha Trang (ca. 1 uur varen) en wordt omgeven door een kleurrijke onderwaterwereld. De overnachtingslocatie is eenvoudig. Het beste duikseizoen is van april tot september.

Tip: cyclo-tocht door 'the Old Quarter'

Maak een cyclo-tocht door ‘the Old Quarter’! Deze lokale taxi brengt u door nauwe straatjes, langs marktjes en straatjes waarbij één product centraal staat. Zo vindt u hier straatjes met alleen maar naaigerei, speelgoed, koekjes, etc.