Menu

Réunion

Réunion reizen

"Onze vrienden hebben ons een verblijf op Mauritius aangeraden. We houden er alleen niet zo van om alleen maar op het strand te liggen. Hebben jullie misschien een alternatief voor ons?"

Een eiland dat goed te combineren is met de stranden van Mauritius, is de Franse overzeese provincie Réunion. De reizen op Réunion die wij aanbieden zijn allemaal per huurauto, waardoor u tijdens uw vakantie alle vrijheid heeft en zelf kunt bepalen waar en wanneer u stopt. Een bezienswaardigheid die u niet mag missen is de indrukwekkende vulkaan Piton de la Fournaise , dit is namelijk één van de actiefste vulkaan op aarde. Daarnaast zijn de natuurlijke amfitheaters, de ‘Cirques’ genaamd, ware trekpleisters. In deze natuurlijke amfitheaters is het mogelijk om kilometers lange hikes te maken, terwijl u van de indrukwekkende uitzichten en het prachtige groene landschap kunt genieten.

Réunion specialist Esther aan het woord

“Ken je dat reisgevoel? Dat je op een nieuwe bestemming aankomt en je er zo ondersteboven van bent dat je jezelf even moet knijpen of het echt is. Precies dát gevoel had ik toen ik vanuit mijn vliegtuigraampje op het eiland Réunion neerkeek. Wat een schitterend eiland is dit zeg. Wow, echt geweldig dat ik hier mag zijn. Réunion is een ruig eiland gelegen op een vrij geïsoleerde plek in de wereld. Heerlijk om met de auto te verkennen en om langs alle steile bergwanden en watervallen op te rijden. Van avontuurlijke haarspeltbochten tot magnifieke uitzichtpunten. Schitterend groen gecombineerd met onaardse vulkanische landschappen omringd door prachtig blauw water. Dat is voor mij Réunion in een notendop. ”

Heeft u vragen over Réunion? Vraag het onze Réunion specialist Esther


De hoogtepunten van een reis naar Réunion
Réunion is een ruig en fascinerend eiland en heeft veel unieke kenmerken. Er zijn daarom genoeg redenen te bedenken om een bezoek te brengen naar dit vrij geïsoleerde eiland. 
  • U kunt de Europese service en kwaliteit verwachten bij de accommodaties op Réunion
  • Réunion is een veelzijdig eiland voor de ontspannen én de avontuurlijke reiziger
  • Gevarieerde flora en fauna met endemische soorten
  • Het eiland is perfect te combineren met Mauritius dat in scheel contrast staat met Réunion
  • Een unieke bestemming voor wandelingen en het maken van stevige trekkingen