Wandelen Cirque de Salazie

routekaart Wandelen Cirque de Salazie
Reisduur: 2 dagen
Cirque de Salazie Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Dag tot daginklappen

Dag 1 Cirque de Salazie

U rijdt naar Col des Boeufs, waar u de auto achterlaat. De parkeerkosten bedragen ca. € 10 per nacht. Vervolgens start uw wandeling naar Marla. De trail start meteen bij de parkeerplaats, vanwaar u al een eerste glimp opvangt van Cirque de Mafate, de kleinste van de drie Cirques. Cirque de Mafate wordt volledig omgeven door bergen en is alleen te voet of per helikopter te bereiken. U wandelt via een mooie route met fantastische uitzichten naar Marla, waar u overnacht. Onderweg doorkruist u de vlakte van Tamarin, waar oude tamarindebomen te zien zijn en steekt u een rivier over. De duur van de wandeling vanaf Col des Boeufs is ongeveer 3,5 tot 4 uur.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 2 Cirque de Salazie

Na het ontbijt kunt u op uw gemak terug wandelen naar Col des Boeufs. U kunt dezelfde weg terug lopen, of via La Nouvelle lopen. Marla – La Nouvelle: 4 uur, La Nouvelle – Col des Boeufs: 3 uur. In de middag is een bezoek aan het charmante stadje Hell-Bourg ook de moeite waard. Het stadje wordt geprezen om zijn charme en heeft een award ontvangen voor het mooiste Franse dorp. In het stadje kunt u een wandeling maken, waarbij u versteld zult staan van de Creoolse architectuur en kleurrijke tuintjes van de woonhuizen. Er is een aantal souvenirwinkeltjes en u vindt er een paar restaurants, waar de Creoolse gerechten op zijn best zijn. U overnacht in Hotel le Relais des Cimes.
verzorging: logies en ontbijt

bekijk meer

Inclusief / exclusiefinklappen

De volgende zaken zijn inbegrepen en niet inbegrepen in deze reis.

Inbegrepen

 • alle overnachtingen conform programma
 • maaltijden conform programma
 • uitgebreid informatiepakket met landeninfo, vouchers, e-tickets en hotellijst bij uw reisbescheiden
 • assistentie tijdens uw reis (24 uur per dag bereikbaar)
bekijk meer

Prijsinklappen

Prijsindicatie: op aanvraag

Onze reizen worden geheel op uw wensen afgestemd. De invulling van de reis is hierdoor uniek en specifiek voor uw reisgezelschap. Bovenstaande prijs is per persoon, de exacte prijs is afhankelijk van:

 • aantal reizigers (deze prijsindicatie is o.b.v. twee personen samenreizend)
 • vertrekperiode (prijsindicatie is o.b.v. het laagseizoen)
 • invulling van de reis (u kunt de inhoud van de reis naar wens aanpassen)
 • categorie van accommodaties
We rekenen vrijblijvend de exacte reissom voor u uit. Uiteraard helpen we u graag met advies en met het samenstellen van uw persoonlijke reis, immers wij kennen de bestemming uit eigen ervaring. Klik hier voor onze contactgegevens en de reisspecialisten.

bekijk meer

Accommodatieinklappen

Hotel le Relais des Cimes - Salazie

Hotel le Relais des Cimes is een gezellig 2* hotel in het plaatsje Hell-Bourg. De kamers van het hotel zijn voor een 2* hotel prima. De 29 kamers zijn verdeeld over het hoofdgebouw en het landhuis. Het merendeel van de kamers biedt uitzicht op de omliggende bergen. Dit is dan ook het uitgangspunt voor het maken van schitterende wandelingen door de ongerepte natuur van Réunion. Bij het hotel krijgt u meer informatie over de verscheidene wandelroutes. Avontuurlijke reizigers kunnen in deze omgeving ook gaan klimmen of canyoningen. U kunt ook een bezoek brengen aan het stadje of een van de thermische baden in de omgeving. In het restaurant kunt u ’s avonds terecht voor een uitstekende maaltijd.


bekijk meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Réunion Specialist

Reiservaringen
Réunion

 • “we vonden het fijn dat deze service in het buitenland ook te merken was”

  lees meer
  -
  Britt & Lilith
 • “We gaan dat nooit meer vergeten.”

  lees meer
  -
  Kevin en Dayenne
 • “De helikoptervlucht is echt een aanrader”

  lees meer
  -
  Erik Willems en Tiny Langenhorst
 • “Zicht op zee is fantastisch. We zouden zelf geen betere keuze kunnen maken hebben”

  lees meer
  -
  Jan en Martine


print deze reisterug naar het overzicht