Menu

Réunion

Reiservaringen Réunion

Réunion
Mauritius
familiereis

Zelf hadden we deze vakantie nooit op deze manier kunnen regelen!

31/07/2019 - Familie Jacobs-Verkade

We hebben een fantastische vakantie gehad! Alles is prima verlopen. De ontvangst in alle hotels was hartelijk, net als die door de dames van jullie plaatselijke vertegenwoordiging. De rondreis op Réunion was heel indrukwekkend. Wat is het er mooi en zoveel variëteit! De mooie stranden, het lavazand, de cirques, de bergen, de watervallen, de vulkaan, de 422 bochten tellende weg naar Cilaos, het bezoek aan een vanilleplantage, te veel om op te noemen! De hotels waren prima, het was heel aangenaam om te beginnen met Boucan Canot, wat een fantastisch uitzicht vanaf hun terras! Wat ons betreft was de uitschieter Poivre et Citronelle in Saint André, waar de eigenaar uitgebreid de tijd nam om ons rond te leiden in zijn geweldige tuin. Ferme du Pommeau was qua hotel wel wat vergane glorie, maar daar hebben we ’s avonds wel heerlijk gegeten in het restaurant en het ontbijt was er ook dik in orde.

In Mauritius hebben we vooral uitgerust en gebruik gemaakt van alle faciliteiten van het resort. Ook daarover hadden jullie niets te veel gezegd! Vier dagen is te weinig voor wat het eiland allemaal te bieden heeft, maar dat is een mooie reden om er nog een keer terug te keren!

Al met al is onze boeking bij jullie dus een bijzonder positieve ervaring gebleken. Van het eerste contact nadat ik het contactformulier had ingevuld tot de welkom-thuiskaart die bij terugkomst op de mat lag. Voor mij is met deze reis heel duidelijk geworden wat de meerwaarde is van het boeken via een reisorganisatie als die van jullie. Zelf hadden we deze vakantie nooit op deze manier kunnen regelen! Daarom heel hartelijk dank voor al jullie inspanningen.

 - foto: klantreactie  - foto: klantreactie  - foto: klantreactie
lees meer
Réunion
huwelijksreis

Esther en haar collega’s hebben ons erg goed geholpen!

05/07/2019 - Kees en Ilse

PANGEA Travel is een erg fijne reisorganisatie. Wij kwamen bij hen terecht door een aanbeveling van een collega die ervaring had met hen en ook zelf op Réunion is geweest. Tijdens de reis waren er wat natuur-gerelateerde problemen (we konden door een aantal stenen op de weg niet bij ons hotel komen) en PANGEA Travel heeft dat heel snel voor ons opgelost zodat we gelijk door konden rijden naar een ander hotel. Ook ons contact voorafgaande aan de reis was erg fijn. Esther en haar collega’s hebben ons erg goed geholpen in het vinden van de voor ons perfecte huwelijksreis. Dankjulliewel daarvoor!
 

lees meer
Réunion
Mauritius

we vonden het fijn dat deze service in het buitenland ook te merken was

22/11/2018 - Britt & Lilith

We zijn erg tevreden over de persoonlijke service van Pangea Travel, en we vonden het fijn dat deze service in het buitenland ook te merken was. Werden overal goed opgevangen en alles was tot in de puntjes geregeld. Mede door jullie hebben wij een onbezorgde en geweldige vakantie gehad. Bedankt Esther!

 

lees meer
Réunion
Mauritius
combinatiereis

We gaan dat nooit meer vergeten.

15/08/2018 - Kevin en Dayenne

Bedankt voor deze prachtige reis.
We gaan dat nooit meer vergeten.
We hebben veel mooie foto's gemaakt die we kunnen delen.
En herinneringen die alleen voor ons twee zullen blijven.

Bedankt,

Dayenne en Kevin.

lees meer
Réunion

De helikoptervlucht is echt een aanrader

09/07/2018 - Erik Willems en Tiny Langenhorst
Vanaf eerste tot laatste dag is de reis geheel verlopen volgens planning. Het informatiepakket was fijn om te hebben, vooral de adviezen om bepaalde dingen te bekijken of bezoeken hebben wij zeer gewaardeerd.

Prima accommodaties. Auto stond klaar. Zeer prettige landen om als toerist naar toe te gaan. Vooral la Réunion vonden wij erg verrassend vonden. De helikoptervlucht is echt een aanrader. Kost wel wat maar het is het zeker waard.

Het Seapoint Boutique Hotel op Mauritius is een geweldig hotel. Uitstekende kamers, zeer vriendelijk personeel. Zeer goede kok. Een aanrader.

Groeten,

Erik Willems en Tiny Langenhorst

lees meer
Réunion
luxe reis

Zicht op zee is fantastisch. We zouden zelf geen betere keuze kunnen maken hebben

28/08/2017 - Jan en Martine

Ons verblijf op La Réunion was prachtig met complimentjes voor de plaatselijke touroperator. We werden bij aankomst opgewacht en kregen de dag daarna een professionele uitleg van Aline, zij belde ook nog eens in de loop van de week om te zien of alles in orde was.

Goede hotels, Le Relais des Cimes in Hell-Bourg was eenvoudig maar proper, er is daar trouwens niet veel in het dorp, prachtige locatie.

Het hotel in Saint-Denis is voor verbetering vatbaar. Le Juliette Dodu Hotel is net maar de kamers zijn piepklein, je kan er je koffer amper kwijt in een klein hoekje van de kamer, niet erg praktisch als je de dag daarna alles moet klaarmaken voor een vlucht.

Een tip voor het programma: raad in Ste-Suzanne zeker een bezoek aan de vuurtoren aan en de Niagara waterval is meer dan de moeite waard (bereikbaar na een rit door de rietvelden). Deze werd ons aangeraden door een dame in een lokaal restaurantje.

Het verblijf op Mauritius was trouwens ook top. Heel mooi hotel om uit te rusten, je kan ook excursies doen als je dat wil. Heel vriendelijk personeel en prima keuken.

Zicht op zee is fantastisch. We zouden zelf geen betere keuze kunnen maken hebben.

 

Met vriendelijke vakantiegroeten,

Jan en Martine

 

reunion-mauritius

lees meer
Bekijk meer reiservaringen
Réunion
huwelijksreis

de service die jullie bieden hebben we nog maar weinig meegemaakt!

15/05/2017 - Anniek en Joey

We hebben zojuist het evaluatie formulier ingevuld. We zijn ontzettend te spreken over Pangea. We hebben al meerdere rondreizen gedaan bij verschillende reisaanbieders, maar de service die jullie bieden hebben we nog maar weinig meegemaakt!

klantreactiefoto-tak

lees meer
Réunion
rondreis

La Reunion is nog mooier dan we dachten.

16/10/2013 - Marjan
Hoi Martijn,

La Reunion is nog mooier dan we dachten. Als echte bergliefhebbers hebben we al heel wat gezien, maar de ruigheid en afwisselendheid van de 3 cirques alsmede de vulkaan, in combi met de weinige en vriendelijke bewoners van dit eiland, hebben ons positief verrast.


Marjan

lees meer
Réunion

De vakantie was fantastisch wat een mooi eiland.

18/01/2013 - Monique en Annemarie
Beste Esther,Hartelijk dank voor je kaart. De vakantie was fantastisch wat een mooi eiland. Nog op heel veel plekken volledig ongerept. Maar op andere plekken gezellig druk. Misschien heb je gehoord van de tyfoon? Daardoor werd onze vlucht 10 uur vervroegd maar hierover zijn we keurig ingelicht. We zijn prima opgevangen in Parijs en kregen een hotel overnachting aangeboden.Monique en Annemarie
lees meer
Réunion

we hebben een top reis gehad!

09/10/2012 - Tjomme & Kathrin
De snelle antwoorden via email en de persoonlijke begeleiding met 1 vast contact persoon zijn erg goed bevallen. Tom, bedankt!
lees meer
Réunion

Wat een prachtig varierend eiland.

13/08/2012 - Rob & willy Verbon
Naar al verschillende jaren met jullie gereisd te hebben, kwamen jullie dit jaar met de suggestie om Reunion te bezoeken. Na wat ingelezen en bekeken te hebben over dit eiland zijn wij enthousiast geworden. Hierop hebben wij besloten om dit eiland te gaan bezoeken. Vooraf nog een stopover van 3 dagen in Dubai, toen door naar Reunion. Wat een prachtig varierend eiland. Mooie stranden en wilde kusten, prachtige bergen en natuur en een zeer mooi vulkaangebied. Wat hebben wij ontzettend genoten van dit eiland. Onze verwachtingen vooraf zijn alleen maar overtroffen. Hierna zijn wij nog doorgevlogen naar Mauritius waar we heerlijk zijn ontspannen en tot rust zijn gekomen.
lees meer
Réunion

La Réunion is echt een aanrader wat een prachtig eiland!!

25/10/2011 - Maarten en Margret
Beste Martijn, Bedankt voor de kaart bij terugkomst van onze vakantie!Onze reis was echt helemaal geweldig!!!Alles was super goed geregeld!! (vanaf offerte tot aan onze terugkomst)Zelfs op La Réunion kregen we een uitgebreide handleiding van dag tot dag wat we konden zien en hoe we moesten rijden.Er stond iemand op het vliegveld voor ons klaar en in ons hotel kwam ook nog iemand.....De hotels waren zeer goed! La Réunion is echt een aanrader wat een prachtig eiland!!We hebben ook geluk gehad met het weer in de bergen. We hebben de vulkaan beklommen (5,5 uur wandelen) met zonnig weer.(we liepen boven de wolken op 2650m echt prachtig) Zijn erg blij dat we dat hebben gedaan erg vermoeiend maar zeker de moeite waard. Na afloop lekker in het Palm hotel gezwommen dat hadden we wel verdiend. Mauritius was ook erg fijn, daar waren de stranden echt super mooi.Het hotel was zeer goed, zeer netjes overal , super lekker eten, midget golf baan en heel veel watersporten, kamer was gezellig/netjes/schoon en zeer ruim, met zeezicht. La Pirogue echt een aanrader voor de mensen die nog gaan. We hebben geen gebruik gemaakt van Sugar Beach omdat ons hotel alles te bieden had wat we maar wilde. (behalve 1x gegeten aan het strand daar was heerlijk) Martijn nogmaals bedankt voor alles het was echt een droomreis!!! En wie weet tot in de toekomst..... Met vriendelijk groet Maarten en Margret
lees meer
Bekijk meer reiservaringen