Réunion

Réunion reizen

"Onze vrienden hebben ons een verblijf op Mauritius aangeraden. We houden er alleen niet zo van om alleen maar op het strand te liggen. Hebben jullie misschien een alternatief voor ons?"

Een eiland dat goed te combineren is met de stranden van Mauritius, is de Franse overzeese provincie Réunion. De Réunion reizen die wij aanbieden zijn allemaal per huurauto, waardoor u tijdens uw vakantie alle vrijheid heeft en zelf kunt bepalen welke attractie u gaat bezoeken. Een attractie die u niet mag missen is de indrukwekkende vulkaan Piton de la Fournaise , dit is namelijk één van de actiefste vulkaan op aarde. Daarnaast zijn de natuurlijke amfitheaters, de ‘Cirques’ genaamd, ware trekpleisters. In deze natuurlijke amfitheaters is het mogelijk om kilometers lange hikes te maken, terwijl u van de indrukwekkende uitzichten en het prachtige groene landschap kunt genieten.

Réunion Specialist

Reiservaringen
Réunion

 • “we vonden het fijn dat deze service in het buitenland ook te merken was”

  lees meer
  -
  Britt & Lilith
 • “We gaan dat nooit meer vergeten.”

  lees meer
  -
  Kevin en Dayenne
 • “De helikoptervlucht is echt een aanrader”

  lees meer
  -
  Erik Willems en Tiny Langenhorst
 • “Zicht op zee is fantastisch. We zouden zelf geen betere keuze kunnen maken hebben”

  lees meer
  -
  Jan en Martine

Tip: Canyoning op Réunion

Bent u op zoek naar een spannende activiteit in Réunion die niet overal te doen is? Probeer dan eens canyoning, een enerverende en spannende ervaring!

Réunion Tourism Board