Selfdrive Réunion

Réunion is een eiland dat zeer geschikt is om zelf per huurauto te verkennen. Het eiland is niet groot, waardoor u eenvoudig alle attracties van het eiland kunt bereiken. Doordat u zelf rijdt, bent u vrij om te bepalen waar en wanneer u stopt. Daarom zijn deze reizen dan ook uitermate geschikt voor de reiziger die van vrijheid houdt en graag individueel op pad gaat. Tijdens uw reis kunt u een bezoek brengen aan de “amfitheaters” Cirque de Salazie en Cirque de Cilaos. Daarbij kunt u ook de actieve vulkaan Piton de la Fournaise bezoeken of de badplaats Saint Gilles Les Bains. Ons aanbod varieert van verblijf in middenklasse accommodaties tot luxe hotels. Tijdens de reis kunt u eventueel ook verschillende excursies ondernemen.

Wilt u de reis liever aanpassen aan uw wensen? Geen probleem. Elke reis kan geheel aan uw wensen aangepast worden. Wij kennen Réunion uit eigen ervaring en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Réunion Specialist

Reiservaringen
Réunion

 • “we vonden het fijn dat deze service in het buitenland ook te merken was”

  lees meer
  -
  Britt & Lilith
 • “We gaan dat nooit meer vergeten.”

  lees meer
  -
  Kevin en Dayenne
 • “De helikoptervlucht is echt een aanrader”

  lees meer
  -
  Erik Willems en Tiny Langenhorst
 • “Zicht op zee is fantastisch. We zouden zelf geen betere keuze kunnen maken hebben”

  lees meer
  -
  Jan en Martine

Tip: Canyoning op Réunion

Bent u op zoek naar een spannende activiteit in Réunion die niet overal te doen is? Probeer dan eens canyoning, een enerverende en spannende ervaring!

Réunion Tourism Board