Arne en Evy
Indonesië - 30/08/16


Dag Ruud,
Ik wilde graag nog even persoonlijk terugkomen op onze huwelijksreis die we ondertussen achter de rug hebben. Allereerst bedankt voor het kaartje en de bloemen, heel attent van jullie om zo mooi rekening te houden met jullie klanten.
Wij hebben verder een prachtige reis achter de rug, er valt geen negatief punt te vinden over de hele lijn.
Bij het vertrek op Schiphol had ons vliegtuig meteen meer dan een uur vertraging wegens een software probleem, waardoor we ook al zeker waren dat we onze aansluiting in Singapore zouden missen. Bij aankomst in Singapore was ons ticket al omgeboekt en konden we meteen instappen in een volgende vlucht naar Denpasar, en zelfs onze bagage was binnen dat half uur ingeladen. Bij aankomst in Denpasar werd ik meteen door Manumadi gecontacteerd, omdat we niet op het afgesproken uur van de landing binnengekomen waren. Ik smste kort dat onze vlucht vertraging had en we stonden de wachten in de aankomsthal. Binnen de 5 minuten stond onze chauffeur terug ter plaatse met het bordje "Honeymoon - Arne Goudeseune - Pangea Travel'. Ondanks de vertraging is dus alles prachtig en aaneensluitend opgelost geweest. De chauffeur die ons vervoerde hebben we bij elke rit terug gezien (heette Okky, kwam uit Java denk ik). Vanwege zijn attentheid, grappige benadering etc hebben we zelf aan Manumadi gevraagd om heb nadien voor elke rit te boeken. Hele leuke en vriendelijke chauffeur, met wie we ook hartelijk hebben kunnen lachen.
De keuzes van resorts die je hebt gemaakt waren top. Je hebt perfect begrepen dat we wel houden van enige luxe, maar toch ook avontuurlijk zijn aangelegd. We hebben kunnen genieten van het toeristische Kuta, waarna we naar het rustige en enigszins authentiek Legian geweest zijn. Nadien hebben we volledig kunnen relaxen en het heel luxueuze Kayon Resort in Ubud. Via Candidasa nog even kunnen uitblazen in Gili Trawangan heeft ons ook zeker met een relaxte noot kunnen doen eindigen. Elk resort was heel goed afgestemd op onze wensen en situatie. Elk hotel en elke gids was op de hoogte van de planning en activiteiten. Ik denk ook dat dit mede komt door een heel goede samenwerking met Manumadi als lokale agent. Schitterend dat jullie zo'n betrouwbare lokale partner hebben.
De reisinformatie en het Pangea-boekje dat je meestuurde is heel goed van pas gekomen. Zo hebben we op de terugvlucht in Singapore gebruik gemaakt van de vouchers, en hebben we ook de tour gedaan. Dit waren zaken die we zonder jullie info zeker over het hoofd hadden gezien. Kijk, het was voor onze best wel een dure reis. Maar ik kan met 300% zekerheid toegeven dat deze huwelijksreis via jullie organisatie zijn geld meer dan waard was. Was het goedkoper geweest als we alles zelf hadden geregeld? Waarschijnlijk had ons dat wel een mooi bedrag bespaard. Maar nu hebben we ons werkelijk op geen enkel moment zorgen moeten maken, alles was tot in de puntjes geregeld. Het gebeurt zelden dat ik enkel positief kan zijn. Natuurlijk zijn er ook dingen in Bali die me iets minder bevielen, maar dit is natuurlijk eigen aan elke reis die je maakt. Wat door jullie kòn geregeld worden, was tot in de kleinste details uitgewerkt.
Mijn excuses voor de lange mail, maar ik wil jouw (en je team) dan ook oprecht bedanken voor de fijne reis die je voor ons hebt geregeld. Tegen onze vrienden die in de toekomst trouwen kunnen wij Pangea Travel zeker aanbevelen als betrouwbare partner voor een schitterende huwelijksreis. Bedankt voor alles ;-)
Met vriendelijke groeten,
Arne Goudeseune en Evy PresentArne en Evy

 

Bekijk ook andere reiservaringen in Indonesië