familie van Maaren en familie Brouwer
China - 19/08/15


Beste Ruud,

Ik heb zo juist de enquete ingevuld maar ik wil toch nog even persoonlijk een mail sturen.

We zijn sinds vrijdag terug en ik wil jouw de complimenten maken voor deze onvergetelijke reis naar China. Alles was tot in de puntjes geregeld en ook de gidsen die we hadden, waren erg prettig en regelde de dingen ter plaatste goed. We hebben zelfs onze oude gids van 10 jaar geleden ontmoet ( die we hadden toen we Merel kregen) dankzij de gids in Lianyungang. We hebben zelfs met hem gegeten. Ook de bezoeken naar de kindertehuizen was prima geregeld, we zijn vooral over Merel wat meer te weten gekomen.

Alle vluchten en trein reizen zijn ook goed gegaan. (een nadeeltje was alleen dat we bijna de aansluiting van Beijing naar Amsterdam miste). De Chinezen werkten in dat op zich niet mee om ons eerder door de douane te laten gaan. Een geluk bij een ongeluk was wel dat 5 van ons een upgrade kregen en dus heerlijk bisness class konden vliegen!!!!

Nogmaals dank je wel voor het samen stellen van de reis, de prettige communicatie, jullie informatie en alles wat er voor gezorgd heeft dat we ongestoord konden genieten van de reis naar het land van onze dochters.

Met vriendelijke groet,

Families Brouwer en van Maarenfamilie van Maaren en familie Brouwer

 

Bekijk ook andere reiservaringen in China