Menu

Rootsreizen - Waarom PANGEA Travel?

PANGEA Travel stelt alle rootsreizen op maat samen, afgestemd op uw persoonlijke wensen en ideeën. U reist op individuele basis dus met uw eigen familie. Uiteraard kunnen vrienden, eventueel ook met een adoptiekind, met u meereizen. Zo deelt u in de gezamenlijke kosten en is het voor de kinderen ook extra leuk om samen op rootsreis te gaan.

Het bezoek aan het kindertehuis in China of Taiwan staat centraal. Samen met onze lokale partner, de CCCWA, verzorgen wij de bezoeken en ontmoetingen. PANGEA Travel is door de CCCWA aangesteld als hun vertegenwoordiger in Nederland. Zijn er speciale wensen? We doen er alles aan om het goed te regelen, het blijft tenslotte een speciale reis. Door onze samenwerking met de CCCWA kunnen wij de bezoeken aan het kindertehuis voor 99% garanderen. In Taiwan kunt u het bezoek zelf regelen, rechtstreeks via het kindertehuis of via uw adoptieorganisatie in Nederland. Wij verzorgen de gehele reis om het bezoek heen.

Naast het bezoek aan het kindertehuis wilt u uiteraard ook China en/of Taiwan ontdekken. Zo kan uw zoon en/of dochter beter kennis maken met de cultuur en de gebruiken van het geboorteland. Wij bieden alle bestemmingen in China en Taiwan aan, dus u bepaalt zelf welke deel u wilt zien. Wij hebben zelf in China en Taiwan gereisd en jarenlange ervaringen met het organiseren van reizen naar China en Taiwan. We adviseren u graag.

PANGEA Travel staat voor kwaliteit en service. U heeft bij ons een vaste contactpersoon die u alles voor u regelt; voor, tijdens en na de reis. Onze lokale vertegenwoordigers vinden net als PANGEA Travel kwaliteit en service belangrijk. Ook tijdens de reis bent u dus in goede handen. De reizen naar China worden begeleid door een Engelsprekende gids naast de chauffeur. Zo is de gids uw persoonlijke reisbegeleider en vaste aanspreekpunt en kan hij tevens tolk zijn. In Taiwan heeft u de keuze voor een chauffeur of een huurauto. Wij kunnen ook een gids en/of tolk voor u regelen. U overnacht naar keuze in een goed hotel, guesthouse of resort. Het minimale niveau is driesterren. Sommige kindertehuizen staan echter in kleine dorpen, waar weinig keuze is. Hier verblijft u in de best mogelijke accommodatie.

Naast rootsreizen naar China en Taiwan organiseren wij tevens rootsreizen naar India, Sri Lanka, Thailand en Indonesië.