Menu

Seychellen

Seychellen reizen

“We hebben beide een drukke baan en zijn daarom op zoek naar een plek waar we echt tot rust kunnen komen. De locatie en luxe van een resort zijn erg belangrijk. Wat kunnen jullie ons het beste aanraden?"

Om helemaal tot rust te komen is een verblijf op één van de eilanden van de Seychellen de perfecte locatie. Doordat de 115 eilanden tellende eilandengroep dichtbij de Evenaar gelegen zijn, is het klimaat hier altijd zeer aangenaam. En naast de kleine privé eilanden zijn er ook eilanden die veel activiteiten en vertier bieden zoals Mahé, Praslin en La Digue. En wat dacht u van ‘eiland hoppen’ en meerdere eilanden combineren tijdens uw verblijf?

Seychellen specialist Esther aan het woord

“De Seychellen is een tropische bestemming en staat bekend om de mooiste stranden. Toen ik voor het eerst naar de Seychellen ging, vroeg ik me af of de stranden écht zo wit zouden zijn en de zee écht zo blauw. Ik was nog een beetje sceptisch. Zou het echt zoveel mooier zijn dan de stranden die ik in Azië al had gezien? JA! Het is een échte droombestemming. De stranden zijn parelwit, de zee helder blauw en de tropische begroeiing super groen. Tijdens mijn reizen naar de Seychellen heb ik verschillende eilandjes van de eilandengroep mogen ontdekken, mogen genieten van het fantastische eten en de prachtige onderwaterwereld. Een aanrader is om de Seychellen te combineren met een safari in Zuid-Afrika of Tanzania. Deze landen ken ik ook uit eigen ervaring. Ik kijk er naar uit om samen met u een onvergetelijke reis samen te stellen.”

Heeft u vragen over de Seychellen? Vraag het onze Seychellen specialist Esther

De hoogtepunten van een Seychellen rondreis
Een verzameling van tropische eilanden, vol witte stranden met palmbomen, heldere wateren en een rijke onderwaterwereld maken van de Seychellen een ideale bestemming om te relaxen en te ontdekken. Onderstaand leest u meer over de meest positieve ervaringen en hoogtepunten van onze reizigers.
  • Hagelwitte stranden, een azuurblauwe zee en prachtige rotsformaties
  • Het hele jaar door een zeer aangenaam klimaat
  • Unieke flora en fauna, zoals de Coco de Mer bomen en reuzenschildpadden
  • Ideale bestemming voor een combinatie van relaxen en activiteiten ondernemen
  • Gemakkelijk meerdere eilanden te bezoeken
  • Een paradijs voor onderwaterliefhebbers
  • Geen malaria profylaxe nodig