Menu
Vanwege het coronavirus hanteren wij tijdelijk versoepelde annuleringsvoorwaarden.
Tot 30 dagen voor vertrek kosteloos annuleren.
Meer info

Eilandhoppen Seychellen

De Seychellen roepen meteen een beeld op van zon, zee en strandvakanties. Doordat er meerdere prachtige eilandjes zijn, kunt u gaan eilandhoppen. Kies bijvoorbeeld het hoofdeiland Mahé en combineer dit met La Digue waar je goed kunt fietsen en de reuzenschildpad kunt zien. Sluit af op Praslin, het eiland met de mooie stranden en de Coco de Mer (dubbele kokosnoot). Ons aanbod varieert van verblijf in selfcatering chalets en middenklasse accommodaties tot luxe hotels & resorts.  Wij kennen de Seychellen en de accommodaties uit eigen ervaring en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Noot: Onderstaande prijsindicaties zijn exclusief vliegreizen. Indien gewenst kunnen we de internationale vliegreis voor u verzorgen. Vertrek is mogelijk vanaf Amsterdam, Düsseldorf, Brussel en Parijs. 

De reizen op onze website zijn slechts een voorbeeld. Als het reisvoorbeeld voldoet aan uw wensen, kan deze uiteraard zonder aanpassingen geboekt worden. Maar elke reis kan ook geheel aan uw wensen aangepast worden. Wij kennen Seychellen uit eigen ervaring en adviseren u graag over de mogelijkheden.