Menu

Seychellen

Reiservaringen Seychellen

Seychellen
familiereis

Mahé is een prachtig groen eiland

17/05/2019 - familie Duizer-Damen

We zijn inmiddels alweer even aan het werk, maar wat hebben we een mooie reis achter de rug !! Mahé is een prachtig groen eiland en het resort was echt fantastisch. Enorm groot opgezet  en daardoor heerlijk rustig. 
We hebben ontzettend lekker gegeten in het buffetrestaurant en er was een prachtig  privé strand vlak voor de deur. De spa van het resort is geweldig om even lekker te relaxen. We hebben de eilanden La Digue en Praslin bezocht en een snorkeltocht geboekt met een grote catamaran via de lokale agent. Was van begin tot eind allemaal top geregeld. Het enige minpuntje van de excursies is naar onze mening dat deze toch redelijk massaal zijn opgezet. Misschien hadden we ook een privétocht kunnen regelen, maar daar heb ik me niet goed genoeg in verdiept.  Neemt niet weg dat we die uitstapjes zeker niet hadden willen missen. De verbinding met Dubai is vlotjes verlopen, dus de reistijd viel ons alles bij elkaar heel erg mee.

familiereis Seychellen - familie Duizer-Damen familiereis Seychellen - familie Duizer-Damen familiereis Seychellen - familie Duizer-Damen familiereis Seychellen - familie Duizer-Damen familiereis Seychellen - familie Duizer-Damen
lees meer
Seychellen
rondreis

Wij vonden vooral La Digue en Praslin leuke eilanden

17/05/2019 - Saskia Bosch

Het was een super toffe reis, we vonden het heel jammer dat we naar huis moesten.  Alles is goed verlopen, zowel de vluchten met Emirates, als de lokale begeleiding en de hotels waren tof.  Wij vonden vooral La Digue en Praslin leuke eilanden, ook de hotels daar L'orangerie en L'Archipel waren zeer goed.  Het laatste hotel, Bliss op Mahé, vonden we wat minder (kamers zijn soort van appartementen op elkaar, zee en restaurant liggen aan de overkant van een drukke weg, minder paradijselijk gevoel dan in de andere 2 hotels).  Hartelijk dank voor de organisatie van de reis, we hebben er van genoten en kunnen PANGEA zeker aanraden. 

droomreis Seychellen - Saskia Bosch
lees meer
Seychellen
familiereis

Het water voor ons “huis” was prachtig helder

28/02/2019 - Judith Visser

Wat een geweldige vakantie hebben wij gehad! Net weer veilig thuis gekomen.  Mahé was super mooi. Goed appartement, mooi centraal en toch lekker rustig. Het water voor ons “huis” was prachtig helder en genoeg vissen te zien. We hebben een rond tour rond het eiland geboekt met een taxi. De tour was super, leuke chauffeur en we hebben enorm genoten. 

Praslin was ook erg leuk. Helaas was de zee hier troebel en konden we de eerste dagen niet snorkelen bij het hotel. We hebben toen een boottocht geboekt bij Indigo: eigenaren Nigel en Jeanine. Dit was geweldig! Aanrader voor iedereen. Nigel ging met ons mee snorkelen en benoemde wat we zagen. Ook was er op een plek enorm veel stroming en dacht hij goed om onze kinderen. We hebben schildpadden en haaien gezien. Allemaal super. 

Ook zijn we toch nog een dagje wezen fietsen op La Digue. Bijna te warm maar ook allemaal even leuk en mooi. 
Het weer was de hele week zonnig en kijken we terug op een fantastische vakantie! Bedankt!

familie Visser bij uitkijkpunt op de Seychellen familie Visser aan het snorkelen bij de Seychellen familie Visser op strand van de Seychellen familie Visser aan het fietsen op de Seychellen dochter van familie Visser bij een schildpad op de Seychellen
lees meer
Zuid-Afrika
Seychellen
familiereis

Africa on foot was fantastisch

22/11/2018 - Familie Trompert

Het was een leuk programma. Mooie locaties en gastvrij! 
Achteraf gezien hadden we het wellicht iets anders ingedeeld qua verblijfsduur.
Africa on foot was fantastisch!! Hier hadden we wel een dag langer verbleven. Tzaneen was niet zo veel voor ons te doen. 
Grootste boom te wereld is ingestort! Verder was alles perfect! Seychellen ook een mooie locatie, de beste baai voor ons met goede gastvrouw! 

lees meer
Seychellen
rondreis

Net zoals op de foto's

09/05/2018 - Ursula & Richard
Seychellen is echt hemel op aarde. Net zoals op de foto's en je waant je echt op een andere wereld. Top bestemming en mooi om gezien te hebben! De hotels en de eilanden waren nog mooier dan gedacht.
lees meer
Seychellen
huwelijksreis

We zullen dus ook heel graag onze volgende reis boeken via Pangea!!!

16/05/2017 - Ben en Stéphanie

Onze reis is ontzettend goed verlopen. Alles was tot in de puntjes geregeld. Overal waar we aankwamen was direct alles in orde. De hotels die we bezochten waar stuk voor stuk prachtig. Zowel qua accommodatie als qua eten waren het echte aanraders. Alles voldeed met andere woorden prima aan onze wensen.

Alles was wederom prima georganiseerd, net zoals onze vorige reis naar Dubai, Sri Lanka en de Maldiven. We zullen dus ook heel graag onze volgende reis boeken via Pangea!!!

lees meer
Bekijk meer reiservaringen
Seychellen
rondreis

Het mooiste strand van de wereld!

17/10/2014 - Bas, Ayolt, Ria & Maaike

‘Fantastische reis gehad! Alles was zeer goed geregeld en alles verliep vlekkeloos. Jullie kunnen doorgaan met het organiseren van dit soort fantastische reizen. Deze foto is gemaakt op misschien wel het mooiste strand van de wereld. Anse Source d’Argent. Dank je wel Esther.’

Bas, Ayolt, Ria & Maaike

lees meer
Seychellen
rondreis

Jullie service is uitzonderlijk goed en persoonlijk gericht

26/09/2014 - Matthieu & Claudia

Prima verzorging en snelle accurate reactie bij calamiteit. Jullie service is uitzonderlijk goed en persoonlijk gericht. We zullen jullie zeker adviseren.

Matthieu & Claudia

lees meer
Seychellen
rondreis

Het was top op alle niveau’s

30/11/2013 - Eddy en Marguerite
Hallo Esther,

REIS SEYCHELLEN (18 dagen) : Mahé, Praslin en La Digue.
Deze reis hebben, wij belgen, laten organiseren door het voor ons onbekende Pangea Travel. Het was een gok : de prijs was heel voordelig. Het was top op alle niveau’s : transport, transfer, verblijf self-catering bungalows.De Seychellen is zoveel meer dan Sun and Sea. Vriendelijke mensen, prachtige natuur, veel endemische planten en dieren, wandelmogelijkheden en waanzinnig mooie stranden. Esther had de 3 self-catering bungalows op de 3 eilanden zeer goed gekozen. Ruime bungalows met een sfeervolle inrichting. Kortom een SUPERREIS. Tip : houd La Digue als laatste eiland.

Groetjes, Eddy en Marguerite

lees meer
Seychellen
familiereis

We hebben genoten en we genieten nog zeer na

26/08/2013 - Familie Noordmans
Duur van de reis was prima. Eilanden zijn fantastisch. Aardige mensen en relaxte sfeer. Eilandhopping ook prima. Van de ferry word je inderdaad misselijk. Vlucht tussen de eilanden is dan haast beter te doen. Aanbod eten in supermarkten is zeer beperkt. Het is te doen, maar je moet daar niet te hoge verwachtingen van hebben. We hebben genoten en we genieten nog zeer na. Dank je wel voor alles! Merci!
lees meer
Seychellen
rondreis

Heerlijk relaxte reis

12/08/2013 - Gert-Jan en Angelique

Zelden zo'n heerlijk relaxte reis gehad, waarbij alles goed geregeld was en die onze verwachtingen, die toch al hoog gespannen waren, heeft overtroffen!!

Dank je wel Pangea!

lees meer
Seychellen

De hotels en transporten van en naar de eilanden waren supergoed geregeld door Pangea Travel en Mason’s travel

21/06/2013 - Diana en Christian Hamers

Voor onze huwelijksreis zijn we in mei 2013 afgereisd naar de Seychellen. We hebben in 14 dagen 3 eilanden (Mahé, Pralin en la Digue) bezocht. De hotels en transporten van en naar de eilanden waren supergoed geregeld door Pangea Travel en Mason’s travel. Dank daarvoor!

De lokale bevolking spreekt Engels en Frans en zijn erg vriendelijk. Daarnaast zijn de eilanden erg rustig qua toerisme. Zo hadden wij op Pralin bij het hotel (Acajou) 2,5 km mooi wit strand tot onze beschikking, die we moesten delen met maximaal 20 mensen.

Op La Digue was het iets drukker door dagjestoeristen, maar in het mooie resort Le domain de l’Orangeraie hadden we hier geen last van. We hebben lekker gefietst over het eiland en genoten van de prachtige stranden.

Diana en Christian Hamers

lees meer
Bekijk meer reiservaringen
Seychellen

perfecte combinatie van avontuur en rust

18/06/2013 - Tom en Andrea Peters
Mei 2013 hebben wij een geweldige (huwelijks)reis gemaakt naar de Seychellen. Mede dankzij de goede adviezen en tips die we bij Pangea Travel kregen, is onze reis een perfecte combinatie van avontuur en rust geworden.Bedankt!Tom & Andrea Peters
lees meer
Seychellen

Wederom hebben jullie een prima vakantie geregeld.

18/07/2012 - Johan van Arendonk en Kathelijne van Dinter
We hebben een mooie tijd gehad, vooral op 2e eiland La Digue. Het had voor ons langer mogen duren.Wederom hebben jullie een prima vakantie geregeld. Waarvoor dank!
lees meer
Seychellen

De service van PANGEA en Mason was echt super.

25/06/2012 - Miriam Schuit & Richard Jaspers
De reis was nog beter dan wat we in gedachten hadden. Heerlijk relaxed, super luxe en goede service.De service van PANGEA en de lokale agent was echt super. De accommodatie op La Dique en Mahe was top klasse.We hebben een super vakantie gehad en willen Esther en PANGEA bedanken voor het luisteren naar onze wensen en samenstellen van de juiste reis.We komen zeker terug op de PANGEA Travel site.
lees meer