eilandhoppen Seychellen

De Seychellen roepen meteen een beeld op van zon, zee en strandvakanties. Doordat er meerdere prachtige eilandjes zijn, kunt u gaan eilandhoppen. Kies bijvoorbeeld het hoofdeiland Mahé en combineer dit met La Digue waar je goed kunt fietsen en de reuzenschildpad kunt zien. Sluit af op Praslin, het eiland met de mooie stranden en de Coco de Mer (dubbele kokosnoot). Ons aanbod varieert van verblijf in selfcatering chalets en middenklasse accommodaties tot luxe hotels & resorts. Wij kennen de Seychellen en de accommodaties uit eigen ervaring en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Noot: Onderstaande prijsindicaties zijn exclusief vliegreizen. Indien gewenst kunnen we de internationale vliegreis voor u verzorgen. Vertrek is mogelijk vanaf Amsterdam, Düsseldorf, Brussel en Parijs. 

Deze Seychellen reizen zijn slechts een voorbeeld. Elke reis naar Mahe, La Digue of Praslin kan aangepast worden aan uw wensen en een combinatie van de eilanden is ook mogelijk. Wij kennen de Seychellen uit eigen ervaring en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Reiservaringen
Seychellen

 • “Africa on foot was fantastisch”

  lees meer
  -
  Familie Trompert
 • “Net zoals op de foto's”

  lees meer
  -
  Ursula & Richard
 • “We zullen dus ook heel graag onze volgende reis boeken via Pangea!!!”

  lees meer
  -
  Ben en Stéphanie
 • “Het mooiste strand van de wereld!”

  lees meer
  -
  Bas, Ayolt, Ria & Maaike

Tip: Seychellen album Martijn

Bekijk de foto's die Martijn schoot op de Seychellen via Flickr:

Martijn op de Seychellen

 

EILANDEN VAN DE SEYCHELLEN