Taiwan

Shangri-La's Far Eastern Plaza Hotel - Tainan


Dit in 2009 geopende 5-sterren hotel beschikt over 38 verdiepingen met 336 ruime kamers. De kamers liggen op de 11e tot de 37e verdieping, allen met een mooi uitzicht over de stad. Er zijn 10 verschillende kamertypes. De Horizon Club Rooms (verdieping 24-27) hebben een eigen check-in, ontbijtzaal en lounge, wat zorgt voor meer privacy. De Suites beschikken over een aparte slaapkamer. Verder vindt u op de 38e verdieping een stijlvol restaurant en een uitgebreide Health Club met spa, sauna, massage, fitness faciliteiten en groot buitenzwembad op de 7e verdieping. Ontspannen is geen probleem in het Shangri-La's Far Eastern Plaza Hotel, en anders bent u in no-time in het centrum van Tainan. Het hotel ligt naast het treinstation.

Shangri-La's Far Eastern Plaza Hotel is door 4 klanten van PANGEA Travel beoordeeld met een 4,3 op een schaal van 1 tot 5.Tainan - kamer
Tainan - zwembad
Tainan - vooraanzicht

Reiservaringen
Taiwan

 • “Afwisselend reizen door Taiwan”

  lees meer
  -
  Doreen Albers
 • “Efficiënt, punctueel en vriendelijk. Alle lof dus voor Pangea.”

  lees meer
  -
  Wim & Carol
 • “Wij hebben een super vakantie gehad.”

  lees meer
  -
  Cor Ooms
 • “Zowel de gids als de chauffeur waren zeer attent en vriendelijk”

  lees meer
  -
  Stanny Reijnst en Rose Hoorens van den Berg

Tip: Roselien vloog met haar dochter naar Taiwan

Taiwan met kinderen
Met je kind op reis naar Taiwan, een aantal redenen om dat te gaan doen!

Taiwan in beeld


Beelden van Daniel in Taiwan

Tip: Engelstalige rondleiding in het National Palace Museum

Via de website van het National Palace Museum kunt u gratis een Engelstalige rondleiding reserveren. Een meerwaarde voor uw bezoek aan het museum!

Tip: avondvermaak in Taipei

Bezoek 's avonds de Shilin Night Market of de Rohan Night Market. Deze markten vol met eet-, souvenir- en kledingstalletjes zijn vaak tot 3 uur ‘s nachts open! Ook de hippe en jonge wijk Ximen is leuk om 's avonds te bezoeken. Hier vindt u veel vermaak en verschillende winkels en eetgelegenheden.

Tip: actief bezigzijn in Hualien

Wilt u actief bezig zijn tijdens uw reis? Huur op het strand van Hualien dan surfboards bij de Surf Club, ga kajakken of raften, of huur een mountainbike om de omgeving te verkennen. Zelfs bergbeklimmen is mogelijk in de omgeving!