Citytrip Singapore

routekaart Citytrip Singapore

Singapore ligt strategisch op de route naar het Verre Oosten. Dit maakt het als stop of stedentrip een interessante bestemming. Reist u individueel of in een groep? Singapore heeft voor iedereen veel te bieden. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Little India, Arab Street, de Singapore Zoo, de barretjes bij Boat Quay of de vele shoppingmalls. Vliegt u met Singapore Airlines, dan zijn er speciale kortingen bij en verblijf in de stad.

Reisduur: 3 dagen
Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Dag tot daginklappen

Dag 1 Singapore
Na aankomst op de luchthaven van Singapore wordt u naar uw hotel in het centrum van de stad gebracht. De rest van de dag is ter vrije besteding. Singapore is zeer geschikt voor een stopover van enkele nachten. Zo kunt u op eigen gelegenheid een bezoek brengen aan Little India met de Veeramakalimman Tempel en de Mahatma Ghandi Memorial Hal. De Padang met de Victoria Concerthall en het centrum van de Arabische wijk genaamd Arab Street zijn ook leuk om te bezoeken. Indien gewenst kunnen we een stadstour verzorgen.
Dag 2 Singapore
Dag ter vrije besteding. U kunt bijvoorbeeld gaan winkelen in één van de vele winkels bij Orchard Road. Daarnaast zijn er veel moderne winkelcentra te vinden waar echt alles te koop is. Naast winkels vindt u in de stad ook vele musea. Een bezoek aan de Chinese wijk, met haar kleurrijke markten en tempels, is zeker de moeite waard. Singapore heeft ook een bruisend uitgaansleven. De populaire uitgaansgebieden zijn Clarke Quay en Boat Quay aan de Singapore rivier waar veel restaurants en bars gelegen zijn.
Dag 3 Singapore
Vandaag wordt u naar de luchthaven van Singapore gebracht, waar u incheckt voor de vliegreis naar de volgende bestemming.
bekijk meer

Inclusief / exclusiefinklappen

De volgende zaken zijn inbegrepen en niet inbegrepen in deze reis.

Inbegrepen

 • uitgebreid informatiepakket met landeninfo, vouchers, e-tickets en hotellijst bij uw reisbescheiden
 • assistentie tijdens uw reis (24 uur per dag bereikbaar)
 • boekingskosten: € 25 per boeking


Niet inbegrepen

 • prijs en arrangement is onder voorbehoud van beschikbaarheid en koerswijzigingen
 • De gegevens in deze offerte zijn een maand geldig na verzending. Voor vliegtickets gelden  afwijkende bepalingen omdat deze afhankelijk zijn van de voorwaarden van de luchtvaartmaatschappij.
 • prijzen van vliegtickets zijn pas definitief na uitgifte van de tickets. De prijs kan verhoogd worden door brandstoftoeslagen of heffingen, ook nadat de vlucht definitief voor u geboekt is. Door het ticket meteen na boeking te laten uitgeven, kunt u een prijsverhoging voorkomen. De aanbetaling voor uw reis wordt dan verhoogd zodat de kosten van het vliegticket gedekt zijn. Wijzigings- en annuleringskosten van het ticket kunnen afwijken van onze boekingsvoorwaarden.
 • bij het accepteren van de offerte gaat u tevens akkoord met onze privacy policy en algemene voorwaarden (meegestuurd bij uw eerste offerte en online te vinden op onze website). Annuleringskosten zijn van toepassing nadat u ons opdracht geeft de reis voor u vast te leggen.
 • de genoemde reisafstanden en/of reisduur zijn slechts ter indicatie en kunnen in werkelijkheid afwijken.
 • al onze reizen vallen onder de regeling van het SGR (Garantiefonds reisgelden) en het Calamiteitenfonds
 • wij attenderen u er op dat u bij boeking een definitieve overeenkomst aangaat. Conform onze (ANVR-) voorwaarden is na boeking het herroepingsrecht niet van toepassing.
 • als reisorganisatie is PANGEA Travel zich er van bewust dat onze reizigers een druk uitoefenen op de natuur en de lokale cultuur op de bestemmingen die worden aangeboden. PANGEA Travel probeert een bijdrage te leveren door negatieve effecten waar mogelijk te verminderen en reizen met duurzame aspecten aan te bieden om de positieve effecten van toerisme te vergroten. Toerisme zorgt namelijk voor inkomsten waardoor lokaal geïnvesteerd kan worden in educatie, gezondheidszorg, werkgelegenheid en natuurbehoud. Als reiziger kunt u ook een bijdrage leveren aan de bestemming die u bezoekt. Zo kunt u excursies ondernemen, lokale projecten bezoeken en in accommodaties verblijven die een duurzaam karakter hebben. U bepaalt dus zelf in hoeverre u met duurzaam reizen bezig wilt zijn. Voor meer informatie verwijzen we u naar ‘duurzaam PANGEA’ op www.pangeatravel.nl.
 • aanpassingen in het programma zijn mogelijk om de reis verder op uw wensen en/of budget af te stemmen. Zo kunnen we bijvoorbeeld de route, de accommodaties of het aantal overnachtingen (per plaats) aanpassen. Kortom, u bepaalt zelf hoe uw reis eruit komt te zien.
bekijk meer

Prijsinklappen

Prijsindicatie: op aanvraag

Onze reizen worden geheel op uw wensen afgestemd. De invulling van de reis is hierdoor uniek en specifiek voor uw reisgezelschap. Bovenstaande prijs is per persoon, de exacte prijs is afhankelijk van:

 • aantal reizigers (deze prijsindicatie is o.b.v. twee personen samenreizend)
 • vertrekperiode (prijsindicatie is o.b.v. het laagseizoen)
 • invulling van de reis (u kunt de inhoud van de reis naar wens aanpassen)
 • categorie van accommodaties

We rekenen vrijblijvend de exacte reissom voor u uit. Uiteraard helpen we u graag met advies en met het samenstellen van uw persoonlijke reis, immers wij kennen de bestemming uit eigen ervaring. Klik hier voor onze contactgegevens en de reisspecialisten.

bekijk meer

Accommodatieinklappen

Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Reiservaringen
Singapore

 • “in een woord geweldig”

  lees meer
  -
  Frank
 • “bedankt voor je tip”

  lees meer
  -
  Adri en Janny Verkerk
 • “De kids vonden het geweldig”

  lees meer
  -
  Kevin, Simone, Hans en Anja van Duijnhoven
 • “dat is toch wel echt wat pangea bijzonder maakt!”

  lees meer
  -
  Paul Bloemendal


print deze reisterug naar het overzicht