Citytrip Singapore

routekaart Citytrip Singapore

Singapore ligt strategisch op de route naar het Verre Oosten. Dit maakt het als stop of stedentrip een interessante bestemming. Reist u individueel of in een groep? Singapore heeft voor iedereen veel te bieden. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Little India, Arab Street, de Singapore Zoo, de barretjes bij Boat Quay of de vele shoppingmalls. Vliegt u met Singapore Airlines, dan zijn er speciale kortingen bij en verblijf in de stad.

Reisduur: 3 dagen
Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Dag tot daginklappen

Dag 1 Singapore

Na aankomst op de luchthaven van Singapore wordt u naar uw hotel in het centrum van de stad gebracht. De rest van de dag is ter vrije besteding. Singapore is zeer geschikt voor een stopover van enkele nachten. Zo kunt u op eigen gelegenheid een bezoek brengen aan Little India met de Veeramakalimman Tempel en de Mahatma Ghandi Memorial Hal. De Padang met de Victoria Concerthall en het centrum van de Arabische wijk genaamd Arab Street zijn ook leuk om te bezoeken. Indien gewenst kunnen we een stadstour verzorgen.

Dag 2 Singapore

Dag ter vrije besteding. U kunt bijvoorbeeld gaan winkelen in één van de vele winkels bij Orchard Road. Daarnaast zijn er veel moderne winkelcentra te vinden waar echt alles te koop is. Naast winkels vindt u in de stad ook vele musea. Een bezoek aan de Chinese wijk, met haar kleurrijke markten en tempels, is zeker de moeite waard. Singapore heeft ook een bruisend uitgaansleven. De populaire uitgaansgebieden zijn Clarke Quay en Boat Quay aan de Singapore rivier waar veel restaurants en bars gelegen zijn.

Dag 3 Singapore

Vandaag wordt u naar de luchthaven van Singapore gebracht, waar u incheckt voor de vliegreis naar de volgende bestemming.

bekijk meer

Inclusief / exclusiefinklappen

De volgende zaken zijn inbegrepen en niet inbegrepen in deze reis.

Inbegrepen

 • uitgebreid informatiepakket met landeninfo, vouchers, e-tickets en hotellijst bij uw reisbescheiden
 • assistentie tijdens uw reis (24 uur per dag bereikbaar)
 • boekingskosten: € 25 per boeking
bekijk meer

Prijsinklappen

Prijsindicatie: op aanvraag

Onze reizen worden geheel op uw wensen afgestemd. De invulling van de reis is hierdoor uniek en specifiek voor uw reisgezelschap. Bovenstaande prijs is per persoon, de exacte prijs is afhankelijk van:

 • aantal reizigers (deze prijsindicatie is o.b.v. twee personen samenreizend)
 • vertrekperiode (prijsindicatie is o.b.v. het laagseizoen)
 • invulling van de reis (u kunt de inhoud van de reis naar wens aanpassen)
 • categorie van accommodaties
We rekenen vrijblijvend de exacte reissom voor u uit. Uiteraard helpen we u graag met advies en met het samenstellen van uw persoonlijke reis, immers wij kennen de bestemming uit eigen ervaring. Klik hier voor onze contactgegevens en de reisspecialisten.

bekijk meer

Accommodatieinklappen

Berjaya Duxton Hotel Singapore - Singapore

Berjaya Duxton is een kleinschalig, chique boutique hotel van de Maleisische Berjaya keten. Het hotel is gunstig gelegen in Chinatown en er zijn slechts 46 kamers. Elke kamer is anders doordat het hotel over meerdere huizen is verdeeld. Om alles tot één geheel te maken zijn er veel trappen aanwezig in het hotel. De kamers van Berjaya Duxton zijn niet ruim, maar erg sfeervol en klassiek ingericht. Het personeel is erg vriendelijk en verleent een zeer persoonlijke service. Tevens is er een goed Italiaans restaurant aanwezig.


Pan Pacific Orchard - Singapore

Pan Pacific Orchard is een erg goed hotel met zeer persoonlijke service. Het hotel ligt net om de hoek bij de drukke Orchard Road. Er zijn slechts 106 kamers, wat in Singapore niet veel is. Er zijn vele faciliteiten, zoals een goed restaurant en een mooie lounge bar. Tevens beschikt het hotel over een groot zwembad, spa en saunagedeelte. Bij een laat vertrek mag er van de laatste faciliteiten nog gebruik gemaakt worden, en er kan nog gedoucht worden. De kamers van Pan Pacific Orchard zijn ruim en mooi ingericht met donkere kleuren.


Swissôtel Merchant Court - Singapore

Swissôtel Merchant Court is zeer gunstig gelegen nabij Clarks Quay en aan de rand van Chinatown. Het is een groot hotel met ruim 400 kamers. Er zijn veel grootschalige faciliteiten, zoals een buitenzwembad en een groot restaurant. Er is tevens een terras bij Clarks Quay. De kamers zijn mooi aangekleed en netjes. Door de grootte van het hotel kan de sfeer minder persoonlijk overkomen.


bekijk meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Reiservaringen
Singapore

 • “in een woord geweldig”

  lees meer
  -
  Frank
 • “bedankt voor je tip”

  lees meer
  -
  Adri en Janny Verkerk
 • “De kids vonden het geweldig”

  lees meer
  -
  Kevin, Simone, Hans en Anja van Duijnhoven
 • “dat is toch wel echt wat pangea bijzonder maakt!”

  lees meer
  -
  Paul Bloemendal


print deze reisterug naar het overzicht