Menu

Singapore

Reiservaringen Singapore

Singapore

in een woord geweldig

19/11/2010 - Frank
Hoi Berry,Wat een heerlijke vakantie hebben we (gehad). Vandaag de laatste dag en we gaan nog lekker even genieten van de zon. Heerlijk dat we pas om 21.25 vliegenm dus nog een hele dag voor ons.Bali en Singapore waren in een woord geweldig. Bedankt voor je hulp bij het boeken!Groet,Frank
lees meer
Singapore

wat heb je het allemaal mooi geregeld voor ons!

16/04/2008 - Marijn Martens
Hoi Floor, De reis komt nu erg dichtbij, wat heb je het allemaal mooi geregeld voor ons! De verpakkingen bij het uitdelen van de tickets, een kaartje voor de verjaardag; allemaal heel erg leuk.
lees meer
Singapore

De kids vonden het geweldig

05/08/2009 - Kevin, Simone, Hans en Anja van Duijnhoven
…..en Singapore was helemaal leuk. We zijn er zelfs naar de dierentuin geweest. De kids vonden het geweldig, maar wij ook hoor. De volgende keer maken we weer zo'n stop want het maakt de reis korter en zoals je al zei is Hongkong ook een aanrader. We gaan weer sparen!
lees meer
Singapore
rondreis

bedankt voor je tip

15/08/2009 - Adri en Janny Verkerk
Ruud, enorm bedankt voor je tip om op de terugreis nog 2 nachten in Singapore te slapen. We vonden het heerlijk om weer wat luxe om ons heen te hebben na de reis op Sumatra. 't Was goed geregeld met de transfer, prima hotel en we hebben de kortingsbonnen van Singapore Airlines goed gebruikt. Het Raffels was helemaal leuk. Je kon er zo maar binnen lopen en we hebben er een Singapore sling gedronken. Nogmaals bedankt en tot een volgende keer.
lees meer
Singapore

dat is toch wel echt wat pangea bijzonder maakt!

20/10/2008 - Paul Bloemendal
Dank je voor de hartelijke brief met details, dat is toch wel echt wat pangea bijzonder maakt!
lees meer