Menu

Singapore

Reiservaringen Singapore

Singapore
Indonesië

De service van PANGEA; in een woord geweldig

19/09/2019 - Hans en Jolande

Wij hebben genoten van deze prachtige reis, van begin tot eind was het een ongelooflijk mooie ervaring.

Singapore vonden wij een bijzonder moderne mooie, schone stad die wij lopend hebben doorkruist, zeer de moeite waard.

Daarna Java, prachtig groen eiland, de Borobudur bij zonsopkomst, de Prambanan (wij hebben tevens een diner en aansluitend voorstelling Ramayana ballet bekeken) , maar ook de fietstocht door de rijstvelden, geweldig! Op Java hadden wij een fantastische gids (Ronnie), echt enorm begaan, behulpzaam, vrolijk, boeiende spreker en geïnteresseerd, een topper!

Vervolgens naar Bali, daar waren we tijdens de offerfeesten, de processie, het was megadruk maar leuk om mee te maken. De nodige tempels bezocht, waterpaleizen, ikat weven, mountainbike tocht, het oude gerechtsgebouw, de koffieplantage, Tanah Lot enz. enz. enz., het was allemaal fantastisch, ook van het drukke Ubud (leuke markt) naar het rustige Sidemen was een geweldige combinatie. Bali was prachtig met een goed afwisselend programma.

Ten slotte Flores.. dat was even schrikken toen we geland waren, het dorre droge sobere landschap met de armoedige woningen, de stilte, het was terug in de tijd.. We begonnen op een werkelijk prachtige locatie, strak aan zee, fenomenale zonsondergang, geweldig ligging! Daarna begon de reis van oost naar west. Veel gereden (soms teveel in de auto gezeten), maar daardoor ook enorm veel gezien. Prachtige afwisselende landschappen, iedere keer was het weer spannend waar we de nacht door brachten. We zijn in dorpen geweest, het weven bekeken, snorkelen (fantastisch!), zoveel gezien, de enorme rijstvelden (het webterras rijstveld als hoogtepunt), teveel om op te noemen. Met als hoogtepunt nog 2 dagen op de boot naar Komodo eiland, daar gesnorkeld, gewandeld en we hebben de Komodo varanen gezien, indrukwekkend!

Wat betreft de hotels, lodges enz.
Daar kunnen we kort over zijn, op 1 na allemaal prima, goed tot fantastisch. Er zaten echt enorm mooie locaties bij, met name Manulalu vonden wij uniek, wat een sfeer, de reggaeband die beide avonden op het dakterras speelde, het werkelijk fantastisch mooi en mooi gelegen huisje, wij hebben genoten daar!
Ook Saraswati Borobudur, Atta Mesari Resort en Sea World Club hotel vonden wij ontzettend mooi.
De enige die echt buiten de boot viel was Cafe del Mar in Riung. Sober om niet te zeggen lelijk, kil, kaal, ongezellig. Wij zaten ook net in een hele lelijke hoek, geen uitzicht, we hadden koud water tijdens het douchen, de waterkoker moest je vasthouden om te gebruiken omdat het snoer te kort was. Daarnaast was het rumoerig, blaffende honden, katten, kippen, hanen, omwonenden, zeer gehorig. We waren bijna blij toen het tegen 22.30 uur hard ging regenen waardoor alle beesten zich koest hielden en mensen naar binnen gingen. Pluspunt, het bed was uitstekend, er was een airco (bijzonder, gezien de rest van de inboedel) en het eten was er prima. Het kwam misschien door de sfeer, en wij geven ook onmiddellijk toe dat we verwend zijn, maar hier werden wij niet vrolijk van.

De service van PANGEA; in een woord geweldig. Alles, maar dan ook alles was geregeld, de vluchten, koffers, gidsen en chauffeurs die klaar stonden, nooit hoeven wachten. De reis klopte van A tot Z, wij kunnen iedereen dan ook aanraden om met jullie in zee te gaan, echt top! Complimenten voor jou Daniel, jij hebt uitstekend naar onze wensen geluisterd, het was een prachtige reis om nooit te vergeten.

 - foto: klantreactie  - foto: klantreactie  - foto: klantreactie  - foto: klantreactie
lees meer
Singapore
Maleisie
familiereis

Fijne samenwerking, adviezen en begeleiding!

09/07/2019 - Familie Nagelmaeker

Op 9 juli 2019 met het gezin vertrokken voor een rondreis van 3 weken in West-Maleisië, Borneo en Singapore. Samen met Loes van Pangea hebben we hiervoor een gevarieerd programma samengesteld (dank voor de fijne samenwerking, de adviezen en begeleiding Loes!).

Wat een mooi land, fijne mensen…...wij hebben genoten: van (2) wereldsteden tot hoogvlakten en van een kleurrijke onderwaterwereld tot wandelen in de jungle. De onderkomens waren al even bijzonder: van moderne hoogbouw (KL en Singapore) tot een resort op het stand en een  stijlvolle mansion in Georgetown. Maar allemaal goed, schoon en klantvriendelijk. Al met al een onvergetelijke reis!

 - foto: klantreactie
lees meer
Singapore
Maleisie
familiereis

We hebben onze vakantie heerlijk afgesloten met een echt bounty gevoel.

11/09/2019 - Familie van der Meulen

We hebben van 22 juli tot 10 augustus 2019 een mooie bijzondere reis door Maleisië gemaakt met onze 2 dochters van 19 en 17. De reis hebben we samen met Ruud samengesteld. Het contact verliep altijd prima. Hadden we een vraag dan werd deze snel via de mail of telefonisch beantwoord. Alles was goed geregeld. Wij hebben gekozen om in Singapore te starten en daar hebben we geen spijt van gehad. The Gardens by the Bay was prachtig vooral de lichtshow 's avonds.

Vervolgens Melakka, Kuala Lumpur, Cameron Highlands, Penang en Belum bezocht. Melakka met de Nederlandse invloeden. Het Stadhuys en the St. Paulâs Church is leuk om te bekijken. We verbleven in het Puri hotel. Dit is een mooi en sfeervol Aziatisch hotel. Kuala Lumpur met de cultuur, gebouwen en markten. The KL Journal is een zeer goed hotel naar onze mening. Van alle gemakken voorzien. Centraal gelegen in de stad. En de metro in de buurt.

Cameron Highlands met de natuur, bezoek aan een theefabriek en de mooie Sam Poh tempel. Het Strawberry Park Resort is een prima resort. Mooie ligging. Komen wel veel Nederlanders.

Penang leuke straatjes en bijzondere tempels. Het Jawi Peranakan Mansion is een erg sfeervol Aziatisch hotel met erg vriendelijke en zeer behulpzame mensen. En alles op loopafstand.

Belum met de prachtige natuur. Tijdens een tour was het zwemmen bij een waterval in de jungle geweldig. Wij vonden het bezoek aan de stam Orang Asli iets minder. Het voelde als âaapjesâ kijken. Het Belum Rainforest resort zou iets minder luxe zijn dan de andere hotels maar dat was naar onze mening zeker niet het geval. Het was een prima resort met een prachtige ligging.

We zijn geëindigd op het eiland Redang in het resort The Taaras. Een heerlijk resort met een prachtige ligging. Een mooi wit strand en een prachtige baai met kristal helder water en mooie snorkelgelegenheden. Zo hebben we onze vakantie heerlijk afgesloten met een echt bounty gevoel.


PANGEA Travel is zeker aan te raden!
 

 - foto: klantreactie  - foto: klantreactie  - foto: klantreactie  - foto: klantreactie
lees meer
Singapore

in een woord geweldig

19/11/2010 - Frank
Hoi Berry,Wat een heerlijke vakantie hebben we (gehad). Vandaag de laatste dag en we gaan nog lekker even genieten van de zon. Heerlijk dat we pas om 21.25 vliegenm dus nog een hele dag voor ons.Bali en Singapore waren in een woord geweldig. Bedankt voor je hulp bij het boeken!Groet,Frank
lees meer
Singapore

wat heb je het allemaal mooi geregeld voor ons!

16/04/2008 - Marijn Martens
Hoi Floor, De reis komt nu erg dichtbij, wat heb je het allemaal mooi geregeld voor ons! De verpakkingen bij het uitdelen van de tickets, een kaartje voor de verjaardag; allemaal heel erg leuk.
lees meer
Singapore

De kids vonden het geweldig

05/08/2009 - Kevin, Simone, Hans en Anja van Duijnhoven
…..en Singapore was helemaal leuk. We zijn er zelfs naar de dierentuin geweest. De kids vonden het geweldig, maar wij ook hoor. De volgende keer maken we weer zo'n stop want het maakt de reis korter en zoals je al zei is Hongkong ook een aanrader. We gaan weer sparen!
lees meer
Bekijk meer reiservaringen
Singapore
rondreis

bedankt voor je tip

15/08/2009 - Adri en Janny Verkerk
Ruud, enorm bedankt voor je tip om op de terugreis nog 2 nachten in Singapore te slapen. We vonden het heerlijk om weer wat luxe om ons heen te hebben na de reis op Sumatra. 't Was goed geregeld met de transfer, prima hotel en we hebben de kortingsbonnen van Singapore Airlines goed gebruikt. Het Raffels was helemaal leuk. Je kon er zo maar binnen lopen en we hebben er een Singapore sling gedronken. Nogmaals bedankt en tot een volgende keer.
lees meer
Singapore

dat is toch wel echt wat pangea bijzonder maakt!

20/10/2008 - Paul Bloemendal
Dank je voor de hartelijke brief met details, dat is toch wel echt wat pangea bijzonder maakt!
lees meer