Singapore

Singapore reizen

“We gaan een intensieve reis door Indonesië maken. Het lijkt ons wel lekker om aan het einde nog een paar dagen bij te komen in een luxe hotel in een grote stad. Onszelf nog even verwennen en flink inkopen doen voor thuis.”

Singapore is een moderne, welvarende stadsstaat. U vindt er volop winkels, musea en restaurants, maar de sfeer blijft onverminderd Aziatisch. Singapore ligt strategisch op de route naar het Verre Oosten. Dit maakt het als stop of stedentrip een interessante bestemming. Singapore is bijvoorbeeld goed te combineren met rondreizen door Maleisië, Indonesië, Vietnam en Cambodja.

Reiservaringen
Singapore

 • “in een woord geweldig”

  lees meer
  -
  Frank
 • “bedankt voor je tip”

  lees meer
  -
  Adri en Janny Verkerk
 • “De kids vonden het geweldig”

  lees meer
  -
  Kevin, Simone, Hans en Anja van Duijnhoven
 • “dat is toch wel echt wat pangea bijzonder maakt!”

  lees meer
  -
  Paul Bloemendal

Tip: de Singapore Zoo & Night Safari

Buiten het centrum bevindt zich de Singapore Zoo en de Night Safari, twee verschillende parken. De Singapore Zoo is overdag geopend en de Night Safari echter alleen 's avonds. Deze twee parken zijn zeker de moeite waard om te bezoeken, de dieren leven in een natuurlijke omgeving waardoor het gevoel van vrijheid centraal staat.

Tip: strand & fietsen in Singapore

In Singapore is het mogelijk om naar het strand te gaan, namelijk in Sentosa Island, hier kunt u genieten van de prachtige witte zandstranden. Tevens kunt u hier fietsen huren en het eiland op deze manier verkennen. Voor kinderen is het een waar paradijs, een bezoek aan het aquarium, een vlinder- en insectenpark en een film in het 4D-theater mag niet ontbreken.

Tip: orchideeën in Singapore

Een aanrader is een bezoek aan het National Orchid Garden. Dit is de grootste orchideeëntuin van de wereld, waar ruim 60.000 orchideeën groeien. De bekendste en tevens de Nationale bloem van Singapore is de Vanda Miss Joaguim.

Singapore Toerism attractions