Korte arrangementen Singapore

Naast de complete rondreizen zijn er ook verschillende mogelijkheden voor korte arrangementen (bouwstenen) in Singapore. Het is een ideale bestemming voor een 'stopover' tijdens een rondreis naar bijvoorbeeld Cambodja, Indonesië, Maleisië, Myanmar, Thailand of Vietnam. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Little India, Arab Street, de Singapore Zoo, de barretjes bij Boat Quay of de vele shoppingmalls. Ons aanbod varieert van verblijf in eenvoudige budget accommodatie tot luxe hotels of een strandresort op Sentosa Island.

De korte arrangementen op onze website zijn slechts een voorbeeld. Als het voorbeeld voldoet aan uw wensen, kan deze uiteraard zonder aanpassingen geboekt worden, in combinatie met een rondreis. Maar elke reis kan ook geheel aan uw wensen aangepast worden. Wij kennen Singapore uit eigen ervaring dus adviseren u graag over de mogelijkheden.

Reiservaringen
Singapore

 • “in een woord geweldig”

  lees meer
  -
  Frank
 • “bedankt voor je tip”

  lees meer
  -
  Adri en Janny Verkerk
 • “De kids vonden het geweldig”

  lees meer
  -
  Kevin, Simone, Hans en Anja van Duijnhoven
 • “dat is toch wel echt wat pangea bijzonder maakt!”

  lees meer
  -
  Paul Bloemendal

Tip: de Singapore Zoo & Night Safari

Buiten het centrum bevindt zich de Singapore Zoo en de Night Safari, twee verschillende parken. De Singapore Zoo is overdag geopend en de Night Safari echter alleen 's avonds. Deze twee parken zijn zeker de moeite waard om te bezoeken, de dieren leven in een natuurlijke omgeving waardoor het gevoel van vrijheid centraal staat.

Tip: strand & fietsen in Singapore

In Singapore is het mogelijk om naar het strand te gaan, namelijk in Sentosa Island, hier kunt u genieten van de prachtige witte zandstranden. Tevens kunt u hier fietsen huren en het eiland op deze manier verkennen. Voor kinderen is het een waar paradijs, een bezoek aan het aquarium, een vlinder- en insectenpark en een film in het 4D-theater mag niet ontbreken.

Tip: orchideeën in Singapore

Een aanrader is een bezoek aan het National Orchid Garden. Dit is de grootste orchideeëntuin van de wereld, waar ruim 60.000 orchideeën groeien. De bekendste en tevens de Nationale bloem van Singapore is de Vanda Miss Joaguim.

Singapore Toerism attractions