Dave en Danielle van Wissen
Sri Lanka - 15/08/14


Beste Floor,

Het was een fantastische reis. De afwisseling tussen natuur, cultuur. De afwisseling in klimaat van strand, naar droge zone en dan de hooglanden, allemaal binnen een paar uur rijden. Het land Sri Lanka is zo rijk aan diversiteit, van planten (groente en fruit, kokos, en rijst) tot tempels maar zeker ook van dieren tot gerechten. De mensen zijn rustig en zeer vriendelijk. We hebben het land echt als een verademing ervaren. We waren verrast door het irrigatie systeem van vroeger, de hoogte van de leeuwenrots en de vele olifanten die we gezien hebben. Het is bovendien een schoon en zeer groen land. We zouden deze bestemming direct weer boeken !

De Malediven, met watervliegtuig was zeer speciaal. Het relaxe luxe leven wat daar heerst is iets waar je snel aan kunt wennen. Het zonnige weer, de schoonheid van het eiland en het all-in pakket. De kleuren van het water zijn mooi, maar de pracht onder water is onbeschrijfelijk. Deze sprookjesachtige onderwaterwereld met nemo's schildpadden en haaien was voor ons de kers op de taart.

We hebben door de goede organisatie vooraf, echt maximaal kunnen genieten van onze honeymoon ! Heel erg bedankt. Ook voor het cadeautje achteraf :)

Dave en Danielle Van Wissen.Dave en Danielle van Wissen

 

Bekijk ook andere reiservaringen in Sri Lanka