Menu

Familiereizen Sri Lanka

Bent u op zoek naar een bestemming om met het gezin op vakantie te gaan? Dan is Sri Lanka zeer geschikt! Het is een divers en afwisselend land, met leuke activiteiten voor jong en oud. De reistijden zijn minimaal, want Sri Lanka is een klein eiland. Van een boottocht in Negombo, snorkelexcursie in Trincomalee tot een prachtige treinreis en een jeepsafari - de mogelijkheden zijn groot! Ons aanbod in Sri Lanka varieert van verblijf in eenvoudige budget accommodatie tot luxe hotels of zelfs in een boomhut of tent. We geven hier een voorbeeld van een reis geschikt met kleine kinderen en een voorbeeld van een reis geschikt voor tieners.

In Sri Lanka wordt u de gehele reis begeleid door uw eigen privéchauffeur. Dit is tevens een goed opgeleide, Engelssprekende gids. Op de vrije dagdelen en tijdens de maaltijden is de gids wel bereikbaar, maar niet bij u zodat u met uw eigen gezin bent.

Mocht u de reis willen verlengen met een andere bestemming, denk dan eens aan de Malediven of Dubai.

Familiereizen Sri Lanka kunnen als basis voor een rondreis dienen of u voegt ze toe aan een reisvoorbeeld. Staat uw keuze er niet bij? Laat het ons weten en wij maken het reisonderdeel in Sri Lanka voor u op maat.