Menu

Familiereis Sri Lanka - kleine kinderen

Deze familiereis met fijne kleinschalige overnachtingsadresjes is een compleet verzorgde rondreis die bijzonder geschikt is voor gezinnen met wat kleinere kinderen: met voldoende afwisseling om de kinderen bezig te houden, maar ook ruimte voor eigen invulling. Geen stoffige musea maar knutselen met locals en zodoende wat opsteken van de Sri Lankaanse cultuur, een ritje per trein en een boottochtje door de kanalen. In Udawalawe gaan jullie op safari en bezoeken jullie een olifantenopvang. Ook een bezoek aan een opvangcentrum voor schildpadden en een bijzonder apen-project staan op het program.

De boog kan natuurlijk niet altijd gespannen zijn. Daarom is er voldoende ruimte voor eigen invulling en genoeg tijd om zandkastelen te bouwen aan de stranden van Unawatuna en Trincomalee.

U reist met eigen gids/chauffeur, die u alle logistieke rompslomp uit handen neemt en verblijft in zorgvuldig geselecteerde accommodaties met familiekamers of kamers met tussendeur. Er zit zelfs een nachtje in een boomhut bij: hoe spannend!

NB: De autostoeltjes in Sri Lanka voldoen niet aan de Europese veiligheidsvoorschriften; we adviseren om deze zelf mee te nemen.

 

Reisduur: 16 dagen

Negombo - Unawatuna - Galle - Udawalawe NP - Nuwara Eliya - Digana/Kandy - Sigiriya - Trincomalee - Negombo

Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Reisroute: Familiereis Sri Lanka - kleine kinderen inklappen

Waarom deze reis?inklappen

 • volledig verzorgd met privé gids/chauffeur
 • veel zaken inbegrepen: ter plekke geen verrassingen
 • leuke kleinschalige overnachtingsadresjes met familiekamers of kamers met tussendeur
 • slapen in een echte boomhut!
 • rustig reistempo
 • olifanten, apen, schildpadden, dolfijnen: een echte beestenbende!
 • geschikt voor de zomerperiode - eventueel aan te passen als u in de winter wilt reizen
bekijk meer

Dag tot daginklappen

Familiereizen Sri Lanka - foto: Anke Schoorlemmer
Dag 1 (Vliegreis op eigen gelegenheid) - Negombo
Vandaag start uw reis met PANGEA Travel. Na aankomst op de luchthaven van Colombo wordt u door uw gids/chauffeur verwelkomd. Aansluitend wordt u naar uw hotel in Negombo gebracht. De rest van de dag is ter vrije besteding, zodat u kunt bijkomen van de vliegreis. Geniet 's middags bijvoorbeeld een paar uurtjes aan het strand. Negombo is een plaats met mooie brede stranden, 37 km ten noorden van Colombo. Het was van 1644 tot 1769 in Nederlandse handen en overal zijn hiervan nog steeds de sporen te zien.

Noot: PANGEA Travel kan ook uw internationale vlucht verzorgen.
Dag 2 Negombo
Deze ochtend maakt u een boottocht door de kanalen die door de Nederlanders zijn aangelegd, en door het Muthurajawela moeras, gelegen in het zuidelijke deel van de lagune van Negombo. Geniet tijdens de tocht van de prachtige natuur, de vele vogels, diverse eilandjes en de hardwerkende vissers. Dit waterrijke gebied telt maar liefst 6000 hectare. Als het vloed wordt, stroomt het gebied vol met zeewater. Dit mengen van de wateren heeft geleid tot een bijzonder ecosysteem dat goed gedijt bij brak water en zeer divers is. In de moerassen en mangroven ziet u vele vogelsoorten, vlinders en vissen. Ook krokodillen en pythons hebben dit verkozen tot hun leefgebied. Na afloop wordt u teruggebracht naar uw accommodatie. In de namiddag brengt u een bezoek aan de Arts & Crafts workshop. Uw gastvrouw Indira heeft deze werkplaats bij Villa Hundira opgericht om de vrouwen van de omliggende vissersdorpen een bron van inkomsten en dus een betere levensstandaard te bezorgen. Hier worden verschillende kleurrijke hebbedingetjes gemaakt zoals kussentjes, kleden, wanddecoratie en knuffels. Leuk als cadeautje voor het thuisfront of als souvenir!
Dag 3 Negombo - Unawatuna
Uw gids/chauffeur brengt u vandaag naar de zuidelijke badplaats Unawatuna. Onderweg maakt u een stop bij het schildpaddencentrum van Kosgoda. Het doel van dit centrum is om de overlevingskansen van zeeschildpadden te vergroten, door de eieren in een beschermde omgeving te laten uitkomen. Nadat de diertjes uit de eieren komen worden ze verzorgd en naar zee begeleid. Ook verblijven hier verzwakte en zieke schildpadden om aan te sterken en terug te keren naar zee. ’s Avonds in Unawatuna is het tijd voor actie. De kinderen krijgen hier een surfles! Ervaring is niet nodig, de instructeurs houden rekening met beginners-niveau.

Noot: in onze zomermaanden is het aan de zuidkust regentijd. Het kan dus goed zijn dat er een tropische bui valt. Aangezien deze reis vaak juist in de zomervakantie geboekt zal worden, hebben we daarom later in de reis een strandverblijf in Trincomalee aan de oostkust opgenomen. Hier is het dan de droge tijd.
Dag 4 Unawatuna - Galle - Unawatuna
Na het ontbijt is het tijd voor een creatief uitje. Uw gids/chauffeur brengt u naar een kunstworkshop in Galle. Dit plaatsje ligt niet ver van Unawatuna en staat bekend om haar enorme Hollandse Fort, het grootste Hollandse fort van Sri Lanka, en het best bewaarde Hollandse fort van heel Azië. U ziet hier duidelijk het rijke handelsverleden in terug. Het oude stadscentrum uit 1663 staat sinds 1988 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Binnen de fortmuren vindt u de werkplaats waar u onder begeleiding van een lokale kunstenaar maskers leert snijden uit hout. Ook vertelt de gastheer over de traditie van verschillende maskers in Sri Lanka, en de manieren waarop ze gebruikt worden. Spelenderwijs leert u zo dus meer over de lokale cultuur.
 
Na afloop maakt u met uw gids nog een wandeling  langs de brede muren van het fort en bezoek de Nederlands Hervormde Kerk waar veel Hollandse graven te zien zijn. U treft hier verrassend Hollandse huisjes in nauwe steegjes die nog altijd hun Nederlandse straatnaambordjes hebben; leuk om samen op zoek te gaan naar Hollandse sporen!
 
U keert weer terug naar Unawatuna, waar de rest van de dag ter vrije besteding is.
Dag 5 Unawatuna - Udawalawe
Uw volgende bestemming is Udawalawe. Hier bezoekt u het Elephant Transit Home. Hier worden jonge olifanten opgevangen die niet meer in de natuur kunnen leven, omdat ze verstoten of gewond zijn. Ze worden hier verzorgd en voorbereid om in groepen terug de natuur in te gaan. De eerste groep kon in 2008 weer in de vrije natuur worden uitgezet.
Dag 6 Udawalawe
‘s Morgens gaat u op safari in het Udawalawe National Park. Dit park staat vooral bekend vanwege de vele olifanten die hier leven. Na de safari is de rest van de avond ter vrije besteding. Het Udawalawe Reservoir en de Walawe Rivier zorgen voor het nodige water in dit park, en hier treft u vaak het wildlife. Naast de grote olifantenpopulatie komen er ook wilde zwijnen, wilde buffels, jakhalzen en luipaarden voor. De laatste laat zich echter maar zeer zelden zien.
 
De rest van de dag is ter vrije besteding. U heeft lekker de tijd om een frisse duik te nemen in het zwembad of te ontspannen in de jacuzzi.
Dag 7 Udawalawe - Nuwara Eliya
De volgende bestemming is het centrale heuvelland van Sri Lanka. In Sri Lanka wordt de stad ook wel ‘City of Light’ genoemd maar veel bekender is de bijnaam ‘Little England’. Door de Britse kolonisatie kreeg de stad al snel een Engels karakter dat vandaag de dag nog terug is te zien is in de typische Engelse cottages met rozentuinen. Door de hogere ligging (ca. 1890 meter) was Nuwara Eliya onder de Britten een populaire plaats om aan de hitte in de lager gelegen gebieden te ontsnappen. 's Middags kunt u desgewenst met uw gids op verkenning in het plaatsje, maar het is ook makkelijk op eigen gelegenheid te verkennen. Als de tijd het toelaat kunt u optioneel een boottochtje maken op Gregory Lake; vraag uw gids naar de mogelijkheden.

Tip: omdat het hier zo koel is raden wij u aan een vest of jas mee te nemen.
Dag 8 Nuwara Eliya - Digana
Een enerverend dagje vandaag; er staat een spannend treinritje op het programma. Uw gids/chauffeur brengt u naar het treinstation van Nanu Oya, waar u op de trein stapt naar Peradeniya nabij Kandy. De chauffeur zal de bagage voor u meenemen, dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. U hoeft alleen maar uit het raampje te kijken en te genieten van het prachtige landschap. Dit traject staat bekend als één van de mooiste treinritjes ter wereld en u zult spoedig zien waarom. Het zicht op de heuvels vol theevelden is adembenemend.
Na aankomst op het station van Peradeniya wordt u naar uw accommodatie in Digana gebracht, dat vlakbij Kandy ligt. Door de hoge ligging (500m) is het hier eveneens koeler dan in de laaglanden.

U verblijft komende drie nachten in het Victoria Golf & Country Resort. Dat klinkt misschien heel chique, maar er heerst een informele sfeer en het is een goede uitvalsbasis voor activiteiten, zoals u morgen zult ontdekken.

Noot: zonder meerkosten is het ook mogelijk om deze nachten te verblijven in een zogenaamde Community Homestay van Polwaththa Ecolodges: zodoende kunt u met uw gezin echt ervaren hoe het leven van de locals is en deelnemen aan de dagelijkse activiteiten. Geeft u a.u.b. bij boeking aan als u hier de voorkeur aan geeft.

Dag 9 Digana

Dag ter vrije besteding. Optioneel kunnen we een stadstour voor u verzorgen. Onder leiding van een gids reist u per tuktuk langs de bezienswaardigheden van Kandy, zoals diverse tempels rondom het meer en/of de botanische tuinen van Peradeniya (entreegelden niet inbegrepen). Dit is een prettige en rustige plaats, waar u kunt wandelen in de schaduw van een grote diversiteit aan planten en bomen. Ook een bezoek aan Udawattekele behoort tot de mogelijkheden. Dit is een ongerept stukje oerwoud nabij de stad, waar u vele vogels en apen tegen zult komen. U besluit de tour met de Tempel van de Tand. Hier wordt een tand van de Boeddha (het belangrijkste heiligdom van Sri Lanka) bewaard. U kunt uw bezoek zo afstemmen, dat u de dagelijkse ceremonie aan het einde van de dag kunt bijwonen. Lange rijen gelovigen komen dan offerandes brengen aan het heiligdom.

Elk jaar in juli/augustus vindt hier één van de belangrijkste festivals van Sri Lanka plaats; het Perahera festival. Een aantal dagen lang worden er vanuit de tempel grote processies door de stad gehouden, onder andere met een kleurrijke stoet olifanten.

Dag 10 Digana
Dag ter vrije besteding. Als u zin heeft in wat actie, kunt u dat makkelijk met het resort bespreken. Een fietstochtje is bijvoorbeeld mogelijk. Hierbij krijgt u van de staff een routekaart uitgereikt en verder wijst het zich vanzelf.
Dag 11 Digana - Pidurangala
Uw volgende bestemming is Sigiriya, maar niet na eerst een stop in Habarana gemaakt te hebben. Hier maakt u een stop bij een werkplaats voor batik. Hier kunt u zien hoe deze textielkunst wordt gemaakt door middel van was. De Sri Lankaanse versie heeft wel wat weg van de Indonesische variant en u treft de klassieke ontwerpen maar ook modernere. Batik speelt een belangrijke rol in de Sri Lankaanse mode, zowel in klassieke sari’s maar ook in kleding van meer westerse stijl ziet u het terug.
 
De rest van de dag is ter vrije besteding. Uw overnachtingsplaats is een bijzondere kleinschalige eco-lodge in de jungle. Komende nacht slaapt u in een boomhut! 
Dag 12 Sigiriya - Primate Research Camp - Trincomalee
U bezoekt vanmorgen een heel bijzonder project. De reis gaat namelijk verder naar het Primate Research Camp in Polonnaruwa. Dit kamp is opgezet door Dr. Wolfgang Dittus om onderzoek te doen naar een populatie van primaten in het gebied. Met 37 jaar is het onderzoek naar de Ceylonkroonaap een van 's werelds langstlopende gedragsstudies ter wereld. Hier zijn diverse documentaires voor de BBC opgenomen. U krijgt een korte briefing over het programma. Vervolgens gaat u op pad met een gids om deze populatie (bestaande uit makaken en verschillende langoeren) te bestuderen. De purple-faced langoer (officieel de Trachypithecus vetulus) komt hier voor, en is een bedreigde diersoort. Dr. Dittus en collegae zetten zich in om deze soort voor uitsterven te behoeden. Het onderzoek naar deze langoeren is later gestart dan het onderzoek naar de Ceylonkroonaap, maar daarom niet minder interessant. Bovendien wordt er niet alleen onderzoek gedaan naar de sociale interactie binnen een soort, maar ook tussen de verschillende soorten, alsmede naar de impact van toenemende menselijke bemoeienis en toerisme in het gebied op de habitat van de dieren.
Na dit boeiende en leerzame bezoek zet uw chauffeur koers naar de oostkust, naar Trincomalee. Deze badplaats was tijdens de burgeroorlog vrijwel uitgestorven, maar nu wordt dit gebied steeds populairder bij toeristen. Echt grootschalig toerisme treft u er echter nog niet. Dit deel van Sri Lanka heeft voornamelijk in de zomermaanden (mei - oktober) goed weer en de vele verborgen baaien met parelwitte stranden en helderblauw water zorgen voor een geweldig strandverblijf. Daarnaast is het een van de mooiste snorkel- en duiklocaties van Sri Lanka.
Dag 13 Trincomalee
Optioneel kunt u vanmorgen vroeg op pad voor een boottocht op zoek naar walvissen en/of dolfijnen. In de periode tussen eind maart en september komen er voor de oostkust blauwe vinvissen en potvissen voor. Groepen langsnuitdolfijnen worden regelmatig waargenomen. We raden aan om deze excursie ter plaatse te bespreken met uw gids, zodat u op dat moment samen kunt bepalen of de condities en waarnemingskansen voor deze excursie optimaal zijn en op welke dag u wilt reserveren. Om deze reden is deze excursie nog niet inbegrepen in de reissom.
De dag is ter vrije besteding bij uw accommodatie. Trinco Blu heeft een prettig restaurant in de open lucht, en ook een café voor snacks aan de zeezijde. We reserveren dit echter op basis van logies en ontbijt, zodat het u ook vrij staat om elders te eten. U loopt namelijk gemakkelijk naar de straat waar verschillende eenvoudige restaurantjes zijn met een ontspannen backpackers-sfeertje. De verse visvangst van de dag wordt aan de straat uitgestald: uitzoeken en plaatsnemen maar!
Dag 14 Trincomalee
Nog een heerlijke dag aan zee. U  kunt (optioneel, nog niet inbegrepen) een bootexcursie maken naar Pigeon Island. Dit is een van Sri Lanka's mooiste zeereservaten met goede snorkel- en duikspots. Uiteraard gaat er dan snorkeluitrusting mee.

U kunt eventueel ook een korte stadstour in Trincomalee maken (in de volksmond ook wel "Trinco" genoemd); de chauffeur staat tot uw beschikking. Het stadje heeft de koloniale tijd toebehoord aan de Britten, Portugezen, Nederlanders en zelfs de Denen. Tot op heden is het een belangrijke havenplaats. Een van de belangrijkste bezienswaardigheden van Trincomalee is Fort Frederick, in 1623 gebouwd door de Portugezen en later ingenomen door de Nederlanders en Fransen. Inmiddels is het in gebruik als kazerne, maar een bezoek is mogelijk. Een redelijk steile weg brengt u vervolgens naar de top van Swami Rock (ca. 10 minuten lopen vanaf Fort Frederick), waar u een van de belangrijkste tempels ziet; de Komeswaram tempel. Deze tempel is gewijd aan Lord Shiva. De klif bij Swami Rock wordt ook wel "Lover’s Leap" genoemd. De dochter van een Nederlandse officier sprong hier ooit de diepte in, nadat zij er achter kwam dat haar echtgenoot ontrouw was geweest en haar verliet. Vrijwel elke gids heeft overigens een ander sterk verhaal over de precieze toedracht. Wie zal het zeggen? U kunt hier in elk geval nu genieten van het prachtige uitzicht.

 
Dag 15 Trincomalee - Negombo
Vandaag staat een lange rit terug naar Negombo op het programma. De cirkel is dan weer rond; u komt weer op bekend terrain bij de Villa Hundira waar uw reis begon. Een laatste avond om te mijmeren over alle belevenissen op deze reis.

Noot: u kunt er ook voor kiezen om te vliegen naar Colombo i.p.v. de reis per auto. De meerprijs is op aanvraag.

 
Dag 16 Negombo - Colombo - (vliegreis op eigen gelegenheid)
Ruim op tijd voor uw terugvlucht wordt u naar de luchthaven van Colombo gebracht. Hier neemt u afscheid van uw gids/chauffeur.

Noot: PANGEA Travel kan ook uw internationale vlucht verzorgen.
bekijk meer

Inclusief / exclusiefinklappen

De volgende zaken zijn inbegrepen en niet inbegrepen in deze reis.

Inbegrepen

 • alle overnachtingen conform programma
 • genoemde maaltijden
 • genoemde transfers en vervoer tijdens excursies per minibus met privéchauffeur
 • vervoer op dagen en dagdelen ter vrije besteding met een maximum van 75 km per dag
 • treinticket Nanu Oya - Peradeniya
 • genoemde excursies met bijbehorende entreegelden
 • -boottocht Muturajawela
 • -workshop maskers maken in Galle
 • -1x jeephuur Udawalawe NP
 • uitgebreid informatiepakket met landeninfo, vouchers, e-tickets en hotellijst bij uw reisbescheiden
 • assistentie tijdens uw reis (24 uur per dag bereikbaar)

Niet inbegrepen

 • internationale vliegreis (eventueel via PANGEA Travel te boeken)
 • visum Sri Lanka, USD 35 pp (voor vertrek online aanvragen, tot mei 2020 gratis)
 • optionele excursies en bijbehorende entreegelden
 • dolfijnen- en/of walvissenexcursie
 • overige maaltijden en drankjes
 • fooien en overige uitgaven van persoonlijke aard
 • eventuele vroege incheck / late uitcheck
 • reis- en annuleringsverzekering
bekijk meer

Prijsinklappen

Prijsindicatie: € 1.250 - € 1.500
De genoemde prijsindicaties van onze familiereizen zijn gebaseerd op 2 volwassenen en 2 kinderen t/m 11 jaar. Kinderkorting is er reeds in verwerkt. Prijsindicaties zijn per persoon en kunnen afwijken bij andere gezinssamenstellingen en leeftijden van de kinderen.  bekijk meer

Accommodatiesinklappen

Villa Hundira - Negombo & omgeving
incl. ontbijt
Heerlijk tot rust komen na een lange vlucht kunt u in Villa Hundira. En dan bedoelen we ook écht tot rust komen. Verspreid over de villa kunt u verschillende plekjes vinden om te ontspannen, een boek te lezen of een kaartspel te spelen met het gezin. Het zwembad nodigt u uit om een duik te nemen en rondom de villa kunt u een wandeling maken. Ontdek tijdens het verblijf in Villa Hundira de weelderige vegetatie, de vele bougainvillea bloemen en de beekjes die u zachtjes hoort stromen. Rondom de kalme wateren van de lagune, waar de villa aan ligt, kunt u roeien in de bootjes van het hotel. Vraag een van de medewerkers, zij geven je graag instructies! Tijdens het verblijf in Villa Hundira moet u ook echt de gele rijst met Negombo curry proberen, een lekkere aanrader voor de lunch.

Good Vibes Villas Retreat - Stranden zuidkust
incl. ontbijt
Good Vibes, een toepasselijke naam voor een mooie en rustige villa in misschien wel een van de meest schilderachtige gebieden van Sri Lanka. Achter Good Vibes zit een bijzonder verhaal: het wordt gerund door twee families (uit België en Zwitserland) die al meer dan 10 jaar over de hele wereld wonen. Ze hebben elkaar ontmoet in Dubai en hadden de droom om een villa te openen in Sri Lanka. Dat is gelukt! Het resultaat: een rustige accommodatie midden in de jungle, omringd door kaneel- en theeplantages en op slechts vijf minuten afstand van de stranden van de zuidwestkust van Sri Lanka. Voorzien van onder andere een infinity zwembad en 'Jack & Coco': een restaurant dat gebouwd is op dezelfde hoogte van de kokospalmen en naast verschillende plantages. Reist u met het gezin? Naast het verblijf in een familiesuite in de hoofdvilla kunt u ook kiezen voor een privévilla in de tuin, verborgen in een groot kokospalmenbos!

Kalus Hideaway - Udawalawe National Park
incl. ontbijt en diner
Na een glansrijke carrière als cricketspeler (de belangrijkste sport in Sri Lanka), heeft eigenaar Kalu besloten dit kleinschalige eco-resort te openen. Kalu’s Hideaway beschikt over slechts vijf kamers en twee chalets, en ligt midden in de jungle. Zowel de kamers als het resort zelf zijn modern ingericht. In het restaurant worden zowel Westerse als Oosterse gerechten geserveerd, en er wordt regelmatig een barbecue georganiseerd. Bij het zwembad (met jacuzzi) kunt u heerlijk ontspannen na een bezoek aan het Uduwalawe National Park.

Avian Breeze Hotel - Nuwara Eliya / Ella & omgeving
incl. onbijt en diner
Dit kleine hotel heeft slechts elf kamers en is hoog gelegen tussen de theeplantages, op ca. 5km afstand van Nuwara Eliya. De kamers zijn eenvoudig ingericht maar van alle gemakken voorzien. Het ontbijt wordt hier gezien als de belangrijkste maaltijd van de dag en is dan ook erg compleet. Avian Breeze verzorgt verschillende activiteiten en excursies, zoals wandeltochten en jungle tochten. Zo hoeft u zich hier niet te vervelen. Het vriendelijke personeel zal er alles aan doen om uw verblijf bij Avian Breeze aangenaam te maken!

Victoria Golf & Country Resort - Kandy / Digana & omgeving
incl. ontbijt en diner
Niet ver van Kandy in Digana ligt het Victoria Golf & Country Resort, de perfecte uitvalsbasis voor eenieder die van actieve excursies houdt. Want naast golfen is hier bijvoorbeeld ook paardrijden, wandelen en fietsen mogelijk. De golfbaan staat in de top 100 van de meest mooie golfbanen van de wereld en is ontworpen door Donald Steele & Co in 1997. De baan heeft 18 holes en biedt uitzicht op het prachtige Victoria reservoir. Verblijven kunt u in één van de ruime 10 chalets en indien u met meerdere personen reist dan is een villa (met uitzicht op de Victoria reservoir) of een cottage een goede keuze. Na een actieve dag in de omgeving van het resort kunt u bijkomen op de veranda van het Araliya restaurant.

Back of Beyond Pidurangala - Culturele driehoek & omgeving
incl. ontbijt en diner
Verscholen in vier hectare bos aan de voet van de Pidurangala-rots ligt Back of Beyond Pidurangala, door de dorpelingen zelf aangeduid als "Kurulu Uyana" - Bird Park. Een vogelpark in de wildernis is het zeker, maar er is nog meer om van te genieten: op slechts vijf minuten vindt u de beroemde Sigiriya Lion Rock en haar machtige buurman de Pidurangala rots. Een rit van een half uurtje brengt u naar de nationale parken Minneriya en Kaudulla.
Back of Beyond Pidurangala heeft acht kamers, allemaal met eigen badkamer en warm water. Ideaal voor samenreizende families is de Welang bungalow: een open bungalow met drie slaapkamers, een eet- en zithoek. Of kies voor de Weera Cottages: drie individuele huisjes delen een gemeenschappelijke lounge en eetkamer, samen met een klein keukentje. De meest recente toevoeging in Back of Beyond Pidurangala zijn de Milla Tree Houses: twee verbluffend ruime boomhutten! U wordt gewekt door de geluiden van de jungle en de open ruimtes geven u direct maximaal uitzicht op het omliggende bos.
Liefde gaat ook door de maag, dat begrijpen ze bij Back of Beyond heel goed: de kok in Kurulu Uyana bereidt dan ook een breed scala aan Sri Lankaanse en Westerse gerechten voor u. U proeft de smaak van het dorp in het Sri Lankaanse eten, en er is een duidelijk 'Sri Lankaans tintje' aan de Westerse gerechten. Alcohol wordt niet geschonken, maar het staat gasten vrij dit zelf mee te brengen. Het personeel is vriendelijk, efficiënt en altijd tot uw beschikking. Back of Beyond Pidurangala is een kleine parel, klaar om te worden ontdekt!

Trinco Blu by Cinnamon - Stranden oostkust
incl. ontbijt
Trinco Blu by Cinnamon ligt nabij de plaats Trincomalee aan de oostkust van Sri Lanka. De stranden van Tricomalee behoren tot de beste van Sri Lanka. U kunt hier prima ontspannen en genieten van de uitgestrekte witte zandstranden. Het gebied is ook erg geschikt voor de duikliefhebber en in de periode juni t/m september kunt u voor de kust walvissen zien. Trinco Blu by Cinnamon heeft 81 comfortabele kamers. Vooral de Beach Chalets zijn een echte aanrader!

bekijk meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan »