Menu

Familiereizen Sri Lanka

Sri Lanka is een divers en afwisselend land, met leuke activiteiten voor jong en oud. De reistijden zijn minimaal, want Sri Lanka is een klein eiland. Van een boottocht in Negombo, snorkelexcursie in Trincomalee tot een prachtige treinreis en een jeepsafari - de mogelijkheden voor een familiereis naar Sri Lanka zijn groot! Ons aanbod in Sri Lanka varieert van verblijf in eenvoudige budget accommodatie tot luxe hotels of zelfs in een boomhut of tent. In Sri Lanka wordt u tijdens de gehele familiereis begeleid door uw eigen privéchauffeur. Dit is tevens een goed opgeleide, Engelssprekende gids. Op de vrije dagdelen en tijdens de maaltijden is de gids wel bereikbaar, maar niet bij u zodat u met uw eigen gezin bent.

Bent u op zoek naar een bestemming om met het gezin op vakantie te gaan? Dan is Sri Lanka zeer geschikt! Sri Lanka specialist Laura geeft in haar blog 7 redenen waarom Sri Lanka een ideale familiebestemming is.

We geven hieronder een aantal voorbeelden van familiereizen, waaronder een familiereis die geschikt is voor kleine kinderen en een familiereis geschikt voor tieners. Mocht u de familiereis willen verlengen met een andere bestemming, denk dan eens aan de Malediven of Dubai.

De reizen op onze website zijn slechts een voorbeeld. Als het reisvoorbeeld voldoet aan uw wensen, kan deze uiteraard zonder aanpassingen geboekt worden. Maar elke reis kan ook geheel aan uw wensen aangepast worden. Wij kennen Sri Lanka uit eigen ervaring en adviseren u graag over de mogelijkheden.