Menu
Vanwege het coronavirus hanteren wij tijdelijk versoepelde annuleringsvoorwaarden.
Tot 30 dagen voor vertrek kosteloos annuleren.
Meer info

Sri Lanka

Aarya Lagoon

De kleinschalige en persoonlijke Aarya Lagoon ligt in Kalpitiya aan de laguna-zijde. U wordt ontvangen in de open receptie en (desgewenst met een golfkarretje) over het grote terrein naar de kamers gebracht. Deze liggen bijeen in een gebouw aan het water, met als centre piece het zwembad en restaurant. Voor romantici kan het diner ook op de pier boven het water worden geserveerd.
De kamers hebben hoge plafonds en zijn erg ruim, met dito badkamers. Het geheel is sfeervol-klassiek vormgegeven. Wie een rustig plekje zoekt vol persoonlijke aandacht, en niet per se aan een zandstrand hoeft te zitten, is hier aan het juiste adres.

Hotels Sri Lanka

Belihuloya Colombo & omgeving Culturele driehoek & omgeving Ella & omgeving Gal Oya National Park Galle Jaffna Kalpitiya Kandy / Digana & omgeving Kitulgala Knuckles Range Nawalapitiya Negombo & omgeving Nuwara Eliya & omgeving Sinharaja Stranden oostkust Stranden westkust Stranden zuidkust Udawalawe National Park Wasgamuwa National Park Wilpattu National Park Yala National Park