Menu
Vanwege het coronavirus hanteren wij tijdelijk versoepelde annuleringsvoorwaarden.
Tot 30 dagen voor vertrek kosteloos annuleren.
Meer info

Sri Lanka

Amaranthe Bay

Sfeervol vormgegeven luxe accommodatie in Trincomalee. De stijlvolle suites met houten vloeren hebben een jacuzzi en een eigen balkon. In de prachtige tuin zijn fijne hangplekken.
Belangrijk om te weten is dat het Amaranthe Bay aan een lagune ligt, niet aan zee. Met een pendelbootje ben je in vijf minuutjes aan het strand, maar daar zijn geen eigen ligbedden en dergelijke.
Voordeel is wel dat de sfeer rustiger is dan in de strandhotels en dat je toch te voet naar het straatje met restaurants en barretjes kunt. Overigens hoef je daarvoor niet per se de deur uit, want Amaranthe Bay beschikt zelf ook over een sfeervol restaurant en bar.

Naar de website van Amaranthe Bay


Hotels Sri Lanka

Belihuloya Colombo & omgeving Culturele driehoek & omgeving Ella & omgeving Gal Oya National Park Galle Jaffna Kalpitiya Kandy / Digana & omgeving Kitulgala Knuckles Range Nawalapitiya Negombo & omgeving Nuwara Eliya & omgeving Sinharaja Stranden oostkust Stranden westkust Stranden zuidkust Udawalawe National Park Wasgamuwa National Park Wilpattu National Park Yala National Park