Menu

Sri Lanka

Anawasal Resort

Aan de noordwestkust van Sri Lanka, bij het plaatsje Kalpitiya, vindt u het Anawasal Resort. Temidden van een grote kokosplantage aan de lagune van Dutch Bay staat dit garant voor een rustig verblijf. Met slechts vijf gastenkamers en een zwembad is het met recht kleinschalig te noemen en is persoonlijke aandacht verzekerd.
Iedere morgen worden er yogalessen gegeven in de yogaruimte in de open lucht: een fijne start van de dag. Voor actievelingen zijn er nog veel meer mogelijkheden: fietsen, kite-surfen, kajakken, snorkelen, noem maar op. Maar ontspannen, dat weten ze bij Anawasal ook wel hoe dat moet. Er zijn voldoende hangmatten, zitzakken en luie stoelen voorhanden.
De cabana's en villa's zijn uitgevoerd met natuurlijke materialen zodat u zich één voelt met de natuur. En wat dacht u van een openlucht-badkamer tussen de palmbomen? Hier krijg je echt een tropisch vakantiegevoel!

Naar de website van Anawasal Resort


Hotels Sri Lanka

Centraal Sri Lanka Colombo & omgeving Culturele driehoek & omgeving Digana Galle Jaffna Kalpitiya Kandy & omgeving Knuckles Range Negombo & omgeving Nuwara Eliya / Ella & omgeving Sinharaja Stranden oostkust Stranden westkust Stranden zuidkust Tissamaharama Udawalawe National Park Wasgamuwa National Park Wilpattu National Park Yala National Park