Menu
Vanwege het coronavirus hanteren wij tijdelijk versoepelde annuleringsvoorwaarden.
Tot 30 dagen voor vertrek kosteloos annuleren.
Meer info

Sri Lanka

Back of Beyond Dehigaha Ela

Verstopt in de bossen, niet ver van Sigiriya ligt dit juweeltje van een ecolodge. Voor wie niet bang is voor een insectje hier of daar, en een heel bijzondere overnachtingsplaats zoekt, is dit een uitstekende keuze. Want hoe vaak val je nu in slaap in een echte boomhut of een hut op palen tegen een enorme rotswand aan met de magische aanblik van vuurvliegjes tegen je dak? Hier wakker worden met alle vogel- en insectengeluiden is zelfs voor diegene met het grootste ochtendhumeur nog een feestje!
Alle zeven boom- en rotshutten, gelegen in het bos rondom een meertje met lotussen en lelies, hebben een zwevend dak en een eigen badkamer; soms is die op de begane grond en bij de rotshutten vaak ook boven, zodat u voor nachtelijk toiletbezoek niet de trap af hoeft. Ondanks het open karakter van de boomhutten, heeft u toch veel privacy omdat ze ver uiteen liggen. De lodge opereert op duurzame ecologisch verantwoorde wijze. U treft hier dus geen airco, geen ventilatoren, geen televisie. Gewoon genieten van alles wat de natuur te bieden heeft! Voor spullen waar u erg zuinig op bent, vindt u in de hut een plastic afsluitbaar kratje. De maaltijden worden samengesteld uit verse lokale ingrediënten en smaken bijzonder goed.

Naar de website van Back of Beyond Dehigaha Ela


Hotels Sri Lanka

Belihuloya Colombo & omgeving Culturele driehoek & omgeving Ella & omgeving Gal Oya National Park Galle Jaffna Kalpitiya Kandy / Digana & omgeving Kitulgala Knuckles Range Nawalapitiya Negombo & omgeving Nuwara Eliya & omgeving Sinharaja Stranden oostkust Stranden westkust Stranden zuidkust Udawalawe National Park Wasgamuwa National Park Wilpattu National Park Yala National Park