Menu

Sri Lanka

Back of Beyond Pidurangala

Verscholen in vier hectare bos aan de voet van de Pidurangala-rots ligt Back of Beyond Pidurangala, door de dorpelingen zelf aangeduid als "Kurulu Uyana" - Bird Park. Een vogelpark in de wildernis is het zeker, maar er is nog meer om van te genieten: op slechts vijf minuten vindt u de beroemde Sigiriya Lion Rock en haar machtige buurman de Pidurangala rots. Een rit van een half uurtje brengt u naar de nationale parken Minneriya en Kaudulla.
Back of Beyond Pidurangala heeft acht kamers, allemaal met eigen badkamer en warm water. Ideaal voor samenreizende families is de Welang bungalow: een open bungalow met drie slaapkamers, een eet- en zithoek. Of kies voor de Weera Cottages: drie individuele huisjes delen een gemeenschappelijke lounge en eetkamer, samen met een klein keukentje. De meest recente toevoeging in Back of Beyond Pidurangala zijn de Milla Tree Houses: twee verbluffend ruime boomhutten! U wordt gewekt door de geluiden van de jungle en de open ruimtes geven u direct maximaal uitzicht op het omliggende bos.
Liefde gaat ook door de maag, dat begrijpen ze bij Back of Beyond heel goed: de kok in Kurulu Uyana bereidt dan ook een breed scala aan Sri Lankaanse en Westerse gerechten voor u. U proeft de smaak van het dorp in het Sri Lankaanse eten, en er is een duidelijk 'Sri Lankaans tintje' aan de Westerse gerechten. Alcohol wordt niet geschonken, maar het staat gasten vrij dit zelf mee te brengen. Het personeel is vriendelijk, efficiënt en altijd tot uw beschikking. Back of Beyond Pidurangala is een kleine parel, klaar om te worden ontdekt!

Naar de website van Back of Beyond Pidurangala


Hotels Sri Lanka

Centraal Sri Lanka Colombo & omgeving Culturele driehoek & omgeving Gal Oya National Park Galle Jaffna Kalpitiya Kandy / Digana & omgeving Knuckles Range Negombo & omgeving Nuwara Eliya / Ella & omgeving Sinharaja Stranden oostkust Stranden westkust Stranden zuidkust Udawalawe National Park Wasgamuwa National Park Wilpattu National Park Yala National Park