Menu

Sri Lanka

Margosa Bay

Pal aan zee in Trincomalee ligt de kleinschalige luxe accommodatie Margosa Bay. Blikvanger is het zwembad aan de strandzijde met daarin verzonken een loungehoek met luie banken. Ook in de bar, boven het restaurant, is het goed toeven. Vaak vang je hier een heerlijk briesje.
De kamers zijn luxe afgewerkt met allerlei moderne gadgets; zo kun je in sommige kamers het raam boven de jacuzzi met één druk op de knop veranderen in matglas. Zodra u in het bad zit kunt u het weer helder maken zodat u over de tuin en het strand kunt uitzien.

Letwel: Margosa Bay is rustig gelegen, wat voordelen biedt. Maar het houdt ook in dat je niet zomaar te voet naar het straatje met barretjes en restaurantjes gaat.

Hotels Sri Lanka

Belihuloya Colombo & omgeving Culturele driehoek & omgeving Ella & omgeving Gal Oya National Park Galle Jaffna Kalpitiya Kandy / Digana & omgeving Kitulgala Knuckles Range Nawalapitiya Negombo & omgeving Nuwara Eliya & omgeving Sinharaja Stranden oostkust Stranden westkust Stranden zuidkust Udawalawe National Park Wasgamuwa National Park Wilpattu National Park Yala National Park