Menu
Vanwege het coronavirus hanteren wij tijdelijk versoepelde annuleringsvoorwaarden.
Tot 30 dagen voor vertrek kosteloos annuleren.
Meer info

Sri Lanka

The Thinnai

Voor wie van luxe hotels houdt, is het Thinnai in Jaffna de beste keuze. Behoorlijk centraal en toch rustig gelegen, is dit een goede uitvalsbasis voor het verkennen van het noordelijke gebied rondom Jaffna. Het zwembad ligt in een rustig hoekje, het restaurant op de eerste verdieping van het hoofdgebouw vangt een prettig briesje en de jackfruit tiert hier welig; de bomen dragen enórme vruchten.
De kamers zijn verspreid over gebouwen met twee verdiepingen, waarvan de kamers op de begane grond vaak een eigen plungepool hebben in een mini privétuintje. Ook zijn er suites met eigen keuken aanwezig, hoewel wij ons niet kunnen voorstellen dat je zelf zou willen koken als er zo'n goed restaurant aanwezig is..!

Hotels Sri Lanka

Belihuloya Colombo & omgeving Culturele driehoek & omgeving Ella Ella & omgeving Gal Oya National Park Galle Jaffna Kalpitiya Kandy / Digana & omgeving Kitulgala Knuckles Range Nawalapitiya Negombo & omgeving Nuwara Eliya & omgeving Sinharaja Stranden oostkust Stranden westkust Stranden zuidkust Udawalawe National Park Wasgamuwa National Park Wilpattu National Park Yala National Park