Menu
Vanwege het coronavirus hanteren wij tijdelijk versoepelde annuleringsvoorwaarden.
Tot 30 dagen voor vertrek kosteloos annuleren.
Meer info

Sri Lanka

Wild Coast Tented Lodge

Een juweeltje van een vijfsterren-accommodatie, deze Wild Coast Tented Lodge. Aan het randje van de jungle, pal aan de Indische Oceaan en vlakbij Yala Nationaal Park: de ligging kan niet beter. De luxe tenten worden cocoons genoemd en hebben inderdaad een bijzondere cocon-vorm. Alle gebouwen zijn opgetrokken uit natuurljke materialen zoals bamboe en tentdoek en daardoor gaan ze perfect op in het landschap.
In uw cocoon is alle luxe voorhanden die past bij een vijfsterren accommodatie als deze, ook airco. De cocoon pool suites beschikken zelfs over een privé zwembadje. Daarnaast is er een groot gemeenschappelijk zwembad aanwezig. De service en de maaltijden zijn van grote klasse. Zullen we nog verklappen dat u kunt picknicken of een sundowner nemen in de zandduinen met zicht op de ondergaande zon over de Indische Oceaan, of bent u al overtuigd?

Hotels Sri Lanka

Belihuloya Colombo & omgeving Culturele driehoek & omgeving Ella & omgeving Gal Oya National Park Galle Jaffna Kalpitiya Kandy / Digana & omgeving Kitulgala Knuckles Range Negombo Negombo & omgeving Nuwara Eliya & omgeving Sinharaja Stranden oostkust Stranden westkust Stranden zuidkust Udawalawe National Park Wasgamuwa National Park Wilpattu National Park Yala National Park