Menu

Luxe reizen Sri Lanka

Bent u op zoek naar een reis door Sri Lanka met meer luxe en comfort? In Sri Lanka treft u een breed aanbod luxe accommodaties, variërend van kleinschalige boutique hotels, luxe lodges en koloniale landhuizen tot vijfsterren strandresorts met vele faciliteiten. Veelal verblijft u op unieke locaties te midden van theeplantages, tropische jungle en uitgestrekte stranden. De luxe accommodaties staan bekend om de uitstekende service en kwaliteit. Tijdens uw reis neemt uw Engelssprekende privé gids/chauffeur alle logistieke zorgen uit handen, zodat u volledig ontspannen kunt rondreizen. Op deze manier maakt u in alle comfort kennis met het prachtige landschap, de cultuur en de stranden die het land te bieden heeft.

We geven hieronder een aantal voorbeelden van luxe reizen. Mocht u uw rondreis willen verlengen met een andere bestemming, denk dan eens aan de Malediven of Dubai.

De reizen op onze website zijn slechts een voorbeeld. Als het reisvoorbeeld voldoet aan uw wensen, kan deze uiteraard zonder aanpassingen geboekt worden. Maar elke reis kan ook geheel aan uw wensen aangepast worden. Wij kennen Sri Lanka uit eigen ervaring en adviseren u graag over de mogelijkheden.