Menu
Vanwege het coronavirus hanteren wij tijdelijk versoepelde annuleringsvoorwaarden.
Tot 30 dagen voor vertrek kosteloos annuleren.
Meer info

Rondreizen Sri Lanka

Sri Lanka is een land waar je het beste een georganiseerde rondreis kunt maken. Ons aanbod varieert van verblijf in eenvoudige budget accommodatie tot luxe hotels of zelfs in een homestay of tempel. In Sri Lanka wordt u de gehele reis begeleid door uw eigen privéchauffeur. Dit is tevens een goed opgeleide, Engelssprekende gids. Op de vrije dagdelen en tijdens de maaltijden is de gids wel bereikbaar, maar niet bij u zodat u met uw eigen gezelschap bent. Sri Lanka is een relatief klein land, alle afstanden kunnen per auto worden afgelegd. Op enkele trajecten is het ook mogelijk een deel per trein af te leggen. Een leuke afwisseling door mooie landschappen. De gids reist in dit geval niet met u mee, maar brengt u naar het station en wacht u bij het eindstation weer op met de auto.

Sri Lanka gaat op 15 augustus 2020 weer open voor toeristen! Sri Lanka specialist Rianne vertelt hier meer over en legt uit waarom Sri Lanka de ideale bestemming is.

Individuele voorbeeldreizen Sri Lanka:

De reizen op onze website zijn slechts een voorbeeld. Als het reisvoorbeeld voldoet aan uw wensen, kan deze uiteraard zonder aanpassingen geboekt worden. Maar elke reis kan ook geheel aan uw wensen aangepast worden. Wij kennen Sri Lanka uit eigen ervaring en adviseren u graag over de mogelijkheden.