Menu

Hoogtepunten Sri Lanka (zomer)

Deze reis is uitermate geschikt voor reizigers die in het zomerseizoen (mei - oktober) reizen, en de hoogtepunten van Sri Lanka willen combineren met een aantal dagen aan het strand. Tijdens deze individuele rondreis door Sri Lanka geniet u van zowel natuur, cultuur als strand. Samen met uw privéchauffeur bezoekt u de hoogtepunten van dit veelzijdige en prachtige eiland. Na een eerste nacht in Negombo gaat de reis verder naar Galle en het Yala National Park, waar u een safari maakt en op zoek gaat naar luipaarden. Bij Nuwara Eliya bezoekt u de theeplantages en de Horton Plains, waarna u vanuit Sigiriya verschillende uitstapjes maakt in de culturele driehoek van Sri Lanka. De reis wordt afgesloten met een aantal dagen aan het prachtige strand van Trincomalee, waar het droge seizoen in onze zomer valt.

Compleet verzorgde individuele rondreis
Tijdens deze individuele rondreis in Sri Lanka verzorgen we een auto met een Engelssprekende privéchauffeur/gids, ook op de vrije dagen! Op deze manier kunt u zelf bepalen waar en wanneer u stopt en maakt u kennis met het échte Sri Lanka. Tevens worden veel hotels op basis van halfpension gereserveerd. Dit omdat er in Sri Lanka in veel plaatsen geen mogelijkheden zijn om buiten de deur te eten. Verder zijn vrijwel alle excursies, inclusief (hoge) entreegelden, inbegrepen. Zo lijkt de reissom aan de hoge kant, maar komt u ter plaatse niet voor onverwachte extra kosten te staan.
Noot: Liever in de winter naar Sri Lanka? Bekijk dan onze Hoogtepunten Sri Lanka (winter) reis.

Reisduur: 15 dagen

Negombo - Galle - Yala NP - Nuwara Eliya - Horton Plains - Kandy - Sigiriya - Polonnaruwa - Minneriya NP - Trincomalee - Colombo

Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Waarom deze reis?inklappen

 • strandverblijf in Trincomalee aan de oostkust; hier valt het droge seizoen in de zomer (mei - oktober).
 • alle bekende highlights van Sri Lanka in één individuele rondreis.
 • vervoer per comfortabele auto met privé chauffeur, tevens uw deskundige, Engelssprekende gids.
 • inclusief alle entreegelden en jeephuur in de nationale parken. Deze kosten zijn namelijk erg hoog; tijdens een reis van 2-3 weken kunnen deze oplopen tot gemiddeld zo'n $250,- per persoon.
 • inclusief veel diners, omdat er op veel plekken geen mogelijkheid is om buiten de deur te eten.
bekijk meer

Dag tot daginklappen

privé zwembad - Thaproban Beachhouse - Unawatuna - Sri Lanka
Dag 1 (vliegreis op eigen gelegenheid) - Colombo – Negombo
Vandaag start uw reis met PANGEA Travel. Na aankomst op de luchthaven van Colombo wordt u door onze lokale vertegenwoordiging verwelkomd. Aansluitend wordt u per auto met privéchauffeur naar het hotel in Negombo gebracht. De rest van de dag is ter vrije besteding, zodat u kunt bijkomen van de vliegreis. Negombo ligt ca. 37 km ten noorden van Colombo (slechts 10 km vanaf de luchthaven). Het plaatsje was van 1644 tot 1769 in Nederlandse handen en overal zijn hiervan nog steeds de sporen te zien. Inmiddels is Negombo een populaire badplaats met mooie brede stranden en een grote keuze aan bars en restaurants. In de (vroege) ochtend is een bezoek aan de lokale vismarkt zeker een bezoek waard. Er wordt hier flink onderhandeld door de kraamhouders.

Tip: indien gewenst kunnen we een boottocht door de (door Nederlanders aangelegde) kanalen & lagunes voor u reserveren. Geniet tijdens de tocht van de prachtige natuur, de vele vogels, diverse eilandjes en de hardwerkende vissers.

Noot: PANGEA Travel kan ook uw internationale vlucht verzorgen.
Dag 2 Negombo - Galle
Vandaag gaat de reis verder naar Galle langs de kustroute. Dit kan ca. 1 uur korter over de snelweg, maar dan heeft u minder te zien onderweg en komt niet langs Kosgoda). Onderweg kunt u optioneel een stop maken bij een ‘Turtle Farm’ in Kosgoda (nog niet inbegrepen; entreegelden ca. ,- per persoon). Hier worden zeeschildpadden geboren en gevoed tot ze terugkeren in zee. Na aankomst in Galle is de rest van de dag ter vrije besteding. Indien gewenst kunt u samen met uw gids een tour maken door de stad. Sinds 1988 staat het oude stadscentrum van Galle op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Het heeft een kleurrijk verleden door de bezoeken van Britse, Portugese en Nederlandse zeevaarders. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Nederlandse fort.
Dag 3 Galle - Tissamaharama
Vandaag reist u naar Tissamaharama. U komt eerst langs de zuidkust van Sri Lanka en vervolgens door een droog natuurgebied. Tissamaharama is dé uitvalsbasis voor een bezoek aan diverse nationale parken, zoals Yala, Kalametiya en Bundala. Na aankomst is de rest van de dag ter vrije besteding.
Dag 4 Yala National Park
In de vroege ochtend gaat u op safari in het Yala National Park. In het park leven beren, flamingo’s, herten, pauwen en wilde zwijnen. Olifanten worden vaak gezien bij de rivier waar ze baden en drinken. Misschien heeft u geluk en ziet u zelfs een luipaard! Na de safari is de rest van de dag ter vrije besteding. U kunt bijvoorbeeld naar het strand van Kirinda gaan. Het is niet mogelijk om hier te zwemmen, maar het strand is prachtig! U kunt er ook voor kiezen om in de middag nog een safari per jeep te maken in Yala of een van de andere parken. Deze regelt u gemakkelijk via uw gids.
Dag 5 Tissamaharama - Buduruwagala - Nuwara Eliya
Vandaag gaat de reis verder naar Nuwara Eliya. Onderweg kunt u eventueel een bezoek brengen aan Buduruwagala, waar u afbeeldingen van Boeddha's vindt, uitgehouwen in een rots. Na aankomst in Nuwara Eliya is de rest van de dag ter vrije besteding. In Sri Lanka wordt de stad ook wel ‘City of Light’ genoemd maar veel bekender is de bijnaam ‘Little England’. Door de Britse kolonisatie kreeg de stad al snel een Engels karakter dat vandaag de dag nog terug is te zien is in de typische Engelse cottages met rozentuinen. Door de hogere ligging (ca. 1890 meter) was Nuwara Eliya een aangename plaats voor de Britten om aan de hitte in de lager gelegen gebieden te ontsnappen.

Tip: omdat het hier zo koel is raden wij u aan een vest of jas mee te nemen.
Dag 6 Nuwara Eliya - Horton Plains - Kandy
Per jeep wordt u vroeg in de ochtend naar de Horton Plains gebracht; één van 's werelds mooiste hoogvlaktes en een waar paradijs voor natuurliefhebbers. Het ontbijt neemt u ingepakt mee, en denk ook aan een vest want op 2000 meter hoogte kan het mistig en fris zijn. U maakt een wandeling naar het hoogste punt, World’s End. Hier vandaan heeft u een prachtig uitzicht omdat de hoogvlakte hier plots ophoudt en de diepte in stort; u kijkt 900 meter diep de vallei in vanaf dit punt. De wandeling voert u langs Baker's Falls.
In de middag gaat de reis verder naar Kandy. Onderweg brengt u een bezoek aan operationele theeplantage en fabriek. Hier kunt u de kunst van het thee maken aanschouwen. Na aankomst in Kandy is de rest van de dag ter vrije besteding.

Noot: indien gewenst kunt u het traject van vandaag ook per trein afleggen, met prachtige uitzichten over de landschappen en vele theevelden. De treinreis duurt langer dan de rit met de auto. De chauffeur wacht u aan de andere kant weer op. De meerprijs is ca. € 15 per persoon.
Dag 7 Kandy
Dag ter vrije besteding. Samen met uw gids kunt u vandaag bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de belangrijkste bezienswaardigheden van Kandy, zoals diverse tempels rondom het meer en/of de botanische tuinen van Peradeniya (entreegelden niet inbegrepen). Dit is een prettige en rustige plaats waar u kunt wandelen in de schaduw van een grote diversiteit aan planten en bomen. Ook een bezoek aan Udawattekele behoort tot de mogelijkheden. Dit is een ongerept stukje oerwoud nabij de stad, waar u vele vogels en apen tegen zult komen. In de avond wordt u naar de Tempel van de Tand gebracht. Hier wordt een tand van de Boeddha (het belangrijkste heiligdom van Sri Lanka) bewaard. Elk jaar in augustus vindt hier een van de belangrijkste festivals van Sri Lanka plaats; het Perahera festival. In de avond woont u een traditionele dansshow bij in de Tempel van de Tand.

Noot: wilt u tijdens het Perahera festival in Kandy verblijven? Vraag uw reisspecialist naar de data.
Dag 8 Kandy - Sigiriya
Vandaag gaat de reis verder naar Sigiriya, gelegen in de culturele driehoek van Sri Lanka. Onderweg maakt u een stop bij een kruidentuin in Matale, hier leert u alles over de specerijen die belangrijk zijn in de Sri Lankaanse cuisine. Ook kunt u optioneel (nog niet inbegrepen) een stop maken in Dambulla, voor een bezoek aan de indrukwekkende Dambulla Cave Temple. Hier zijn circa 150 afbeeldingen van Boeddha’s te zien. Na aankomst is de rest van de dag ter vrije besteding.
Dag 9 Sigiriya
Dag ter vrije besteding om te ontspannen bij het hotel of te genieten van de omgeving. Optioneel kunt u een bezoek brengen aan de heilige stad Anuradhapura. De stad werd in de 5e eeuw voor Christus gesticht en was ongeveer 1400 jaar de hoofdstad van Ceylon. Na een Indiase invasie verschoof de macht uiteindelijk naar Polonnaruwa en werd de stad opgeslokt door de jungle. Tegenwoordig is de oude stad een belangrijk pelgrimsoord voor Boeddhisten omdat hier de heilige Bodhiboom (boom der Verlichting) staat. De boom is een afstammeling van de boom waaronder de Boeddha verlichting bereikte. De boom is meer dan 2000 jaar oud. Tussen de ruïnes van de stad staan enkele dagoba’s (koepelvormige religieuze bouwwerken, ookwel stoepa's genaamd) waarvan de Abhayagiri Dagoba 75 meter boven het omringende landschap uitsteekt. De witte dagoba van Ruvanvelisaya wordt omringd door een muur van olifanten. Andere bezienswaardigheden zijn de waterreservoirs, het Boeddha beeld Samandhi, daterend uit de zesde eeuw, het archeologisch museum en het Loha Prasada (het bronzen paleis). De meerprijs van deze excursie is op aanvraag. U kunt er ook voor kiezen om in de omgeving wat lokale dorpjes te bekijken; de auto en chauffeur staan tot uw beschikking tot een maximum van 75km per dag.
Dag 10 Sigiriya
Vandaag bezoekt u Polonnaruwa. De stad is gesticht in tiende eeuw door de Indiase Chola dynastie en is na Anuradhapura de tweede koningsstad van het eiland. Deze oude hoofdstad werd in de vorige eeuw ‘herontdekt’ in de jungle. Na de herontdekking van de stad en opgravingen door archeologen, vormen de ruïnes van de paleizen, kloosters, tempels en waterreservoirs een hoogtepunt van een rondreis door Sri Lanka. De belangrijkste bezienswaardigheden zijn de ruïnes van het koninklijk paleis, de audiëntiezaal, de Vatadage dagoba met vier zittende boeddha’s en de twaalf ruïnes gelegen in het vierkant. Uiteraard mag een bezoek aan de Gal Vihira niet ontbreken. De vier Boeddhabeelden die hier te zien zijn, zijn gehouwen uit één blok steen. Er is een staande, twee zittende en een 14 meter lange liggende Boeddha te zien. In de namiddag gaat u op safari in het Minneriya National Park. Het park heeft een oppervlakte van 8890 hectare en is vooral bekend vanwege de Minneriya Tank, een waterreservoir dat gebouwd is door koning Mahasen. Vooral tijdens het droge seizoen (juni - september) is de waterstand in het reservoir laag waardoor er veel watervogels vis vangen in het ondiepe water. Het droge seizoen biedt tevens goede mogelijkheden om grote kuddes olifanten te zien nabij het reservoir. Na de safari wordt u terug gebracht naar uw hotel in Sigiriya.

Noot: de bezienswaardigheden in Polonnaruwa kunt u eventueel ook per fiets bekijken. De meerprijs voor fietshuur is €5,- per persoon.
Dag 11 Sigiriya - Trincomalee
Vroeg uit de veren voor een bezoek aan de rots van Sigiriya, ook wel ‘Lion's Rock’ genoemd. Deze ca. 200 meter hoge rots rijst uit het niets op uit de omliggende jungle. Om bij de rots te komen wandelt u door de ‘watertuinen’. Via wenteltrappen bereikt u halverwege de rots een nis waar fresco’s te zien zijn. Op de top van de rots ziet u de funderingen van het paleis dat hier ooit heeft gestaan. Tevens wordt u beloond met een prachtig uitzicht. Ook voor degenen waarvoor de hele klim te zwaar is, is een bezoek toch zeker de moeite waard. Halverwege is namelijk een goed bereikbaar uitzichtpunt. De reis gaat vervolgens in oostelijke richting naar Trincomalee. Deze badplaats is gelegen aan de mooiste kust van het land. Nu het land weer geheel rustig is, wordt dit gebied steeds populairder bij toeristen. Dit deel van Sri Lanka heeft voornamelijk in de zomermaanden (mei - oktober) goed weer en de vele verborgen baaien met parelwitte stranden en helderblauw water zorgen voor een geweldig strandverblijf. Daarnaast is het een van de mooiste snorkel- en duiklocaties van Sri Lanka.
Dag 12 Trincomalee
De komende dagen zijn ter vrije besteding om te ontspannen aan het strand. Optioneel (nog niet inbegrepen) verzorgen we een excursie naar 'Pigeon Island'. Dit is een van Sri Lanka's mooiste zeereservaten met goede snorkel- en duikspots. Ook populair is een walvistocht. In de maanden juni t/m september laten deze dieren zich hier regelmatig zien. U kunt deze excursies vooraf reserveren via PANGEA Travel of ter plaatse via uw gids.
Dag 13 Trincomalee
Dag ter vrije besteding. U kunt een korte stadstour in Trincomalee maken (in de volksmond ook wel "Trinco" genoemd). De chauffeur staat tot uw beschikking. Het stadje heeft in de koloniale tijd toebehoord aan de Britten, Portugezen, Nederlanders en zelfs de Denen. Tot op heden is het een belangrijke havenplaats. Een van de belangrijkste bezienswaardigheden van Trincomalee is Fort Frederick, in 1623 gebouwd door de Portugezen en later ingenomen door de Nederlanders en Fransen. Inmiddels is het in gebruik als kazerne, maar een bezoek is mogelijk. Een redelijk steile weg brengt u vervolgens naar de top van Swami Rock (ca. 10 minuten lopen vanaf Fort Frederick), waar u een van de belangrijkste tempels ziet; de Komeswaram tempel. Deze tempel is gewijd aan Lord Shiva. De klif bij Swami Rock wordt ook wel "Lover's Leap" genoemd. De dochter van een Nederlandse officier sprong hier ooit de diepte in, nadat zij er achter kwam dat haar echtgenoot ontrouw was geweest en haar verliet. Vrijwel elke gids heeft overigens een ander sterk verhaal over de precieze toedracht. Wie zal het zeggen? U kunt hier in elk geval nu genieten van het prachtige uitzicht.
Dag 14 Trincomalee - Colombo
Vandaag staat een lange rit terug naar Colombo op het programma. Indien de tijd het toelaat kunt u samen met uw gids na aankomst nog een stadstour maken. Colombo is het commerciële centrum van Sri Lanka, gelegen nabij de monding van de Kelani Ganga Rivier. Het oude deel van de stad is het Fort. Voorheen was dit een vesting en nu het zakelijk district. In Colombo vindt u zowel kerken als tempels en moskeeën. Indien u geïnteresseerd bent in de Nederlandse historie mag een bezoek aan de Wolvendaal kerk niet ontbreken.

Tip: voor een heerlijk stuk taart of een goede lunch of diner gaat u naar The Gallery Café op Alfred House Road. Een sfeervol en bijzonder restaurant met een goede internationale en lokale keuken. Voor Sri Lankaanse begrippen niet voordelig, maar voor Nederlandse begrippen nog steeds goed betaalbaar.

Noot: u kunt er ook voor kiezen om te vliegen naar Colombo i.p.v. de reis per auto. De meerprijs is op aanvraag.
Dag 15 Colombo - (vliegreis op eigen gelegenheid)
Ruim op tijd wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw terugvlucht.

Noot: PANGEA Travel kan ook uw internationale vlucht verzorgen.
bekijk meer

Inclusief / exclusiefinklappen

De volgende zaken zijn inbegrepen en niet inbegrepen in deze reis.

Inbegrepen

 • overnachtingen conform programma
 • maaltijden conform programma (regelmatig halfpension)
 • genoemde transfers en vervoer tijdens excursies per auto met privéchauffeur (Engelssprekende gids)
 • vervoer op dagen en dagdelen ter vrije besteding met een maximum van 75 km per dag
 • alle entreegelden tijdens excursies genoemd in programma
 • jeephuur voor de toegang tot de Horton Plains
 • 1 x jeephuur in het Yala National Park
 • 1 x jeephuur in het Minneriya National Park
 • alle services zoals genoemd in bovenstaand programma
 • uitgebreid informatiepakket met landeninfo, vouchers, e-tickets en hotellijst bij uw reisbescheiden
 • assistentie tijdens uw reis (24 uur per dag bereikbaar)
 • bijdrage Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking (per 9 personen)
 • boekingskosten: € 25 per boeking

Niet inbegrepen

 • internationale vliegreis (eventueel via PANGEA Travel te boeken)
 • visum Sri Lanka, USD 35 pp (voor vertrek online aanvragen, t/m jan 2020 gratis)
 • optionele excursies en bijbehorende entreegelden
 • overige maaltijden en drankjes
 • fooien en overige uitgaven van persoonlijke aard
 • eventuele vroege incheck en/of late uitcheck
 • reis- en annuleringsverzekering
bekijk meer

Prijsinklappen

Prijsindicatie: € 1.750 - € 2.000

Onze reizen worden geheel op uw wensen afgestemd. De invulling van de reis is hierdoor uniek en specifiek voor uw reisgezelschap. Bovenstaande prijs is per persoon, de exacte prijs is afhankelijk van:

 • aantal reizigers (deze prijsindicatie is o.b.v. twee personen samenreizend)
 • vertrekperiode (prijsindicatie is o.b.v. het laagseizoen)
 • invulling van de reis (u kunt de inhoud van de reis naar wens aanpassen)
 • categorie van accommodaties

We rekenen vrijblijvend de exacte reissom voor u uit. Uiteraard helpen we u graag met advies en met het samenstellen van uw persoonlijke reis, immers wij kennen de bestemming uit eigen ervaring. Klik hier voor onze contactgegevens en de reisspecialisten.

bekijk meer

Accommodatiesinklappen

Beacon Beach Hotel - Negombo & omgeving
incl. ontbijt
Op amper 10 kilometer rijden van de internationale luchthaven van Colombo vindt u het Beacon Beach pal aan zee. Zo bent u direct écht op vakantie!
De kamers zijn netjes en van alle gemakken voorzien, met privé-balkon. Niet allemaal hebben ze zeezicht, dus vraag hiernaar bij boeking als u dit wilt. Vanuit het restaurant kijkt u uit over het zwembad, met het palmenstrand op de achtergrond. Voor ligbedden en parasaols wordt gezorgd. Genieten maar!
Dit is ook een prima onderkomen voor een laatste nachtje op Sri Lankaanse bodem voordat u weer huiswaarts keert.

Pedlar62 Guest House - Galle
incl. ontbijt
Pedlar 62 Guesthouse ligt midden in de stad Galle. Dit guesthouse heeft vier simpele, ruime kamers. Alle bedden zijn voorzien van een klamboe tegen de muggen. Geniet op de veranda van het verse ontbijt. Als u ernaar vraagt kunt u naast een westers ontbijt ook een Sri Lankaans ontbijt krijgen. De eigenaar en zijn familie zullen er alles aan doen om uw verblijf onvergetelijk te maken! Vanuit Pedlar 62 Guesthouse loopt u zo de hoofdstraat op waar u verschillende winkels en restaurants tegenkomt, zo kunt u Galle makkelijk te voet verkennen!

Chaarya Resort & Spa - Yala National Park
incl. ontbijt en diner
Omringd door groen ligt het viersterren Chaarya Resort & Spa in Yala, op slechts 30 minuten van zowel het Yala National Park als Kataragama. De tuin van het hotel wordt vaak bezocht door endemische en trekvogels en is een heerlijke plek om te ontspannen. Het personeel is vriendelijk en heeft aandacht voor haar gasten. Het resort heeft 40 kamers, een uitnodigend zwembad, poolbar en een restaurant. De 20 onlangs gerenoveerde deluxe kamers zijn ruim en licht en alle kamers hebben een veranda, die uitkomt in de tuin. Sinds 2013 beschikt het hotel over nog eens 20 deluxe chalets, alle met een eigen balkon met uitzicht op de tropische tuin. Het restaurant serveert een verrukkelijke reeks van traditionele Sri Lankaanse, Oosterse en Westerse gerechten. De chef haalt verse groenten en fruit (waaronder biologisch geteelde producten), evenals vis en rood vlees voor zijn gerechten, uit nabijgelegen dorpen, om u te verzekeren van hun hoge kwaliteit en versheid. De buitenbar is de perfecte plek om te ontspannen na een avontuurlijke safari in Yala. Geniet van de koele bries en het weelderige groen. Of kies voor een weldadige Ayurvedische behandeling.

Avian Breeze Hotel - Nuwara Eliya / Ella & omgeving
incl. ontbijt en diner
Dit kleine hotel heeft slechts elf kamers en is hoog gelegen tussen de theeplantages, op ca. 5km afstand van Nuwara Eliya. De kamers zijn eenvoudig ingericht maar van alle gemakken voorzien. Het ontbijt wordt hier gezien als de belangrijkste maaltijd van de dag en is dan ook erg compleet. Avian Breeze verzorgt verschillende activiteiten en excursies, zoals wandeltochten en jungle tochten. Zo hoeft u zich hier niet te vervelen. Het vriendelijke personeel zal er alles aan doen om uw verblijf bij Avian Breeze aangenaam te maken!

Thilanka Hotel - Kandy & omgeving
incl. ontbijt en diner
Thilanka is een eenvoudig tot middenklasse hotel in Kandy. Er zijn 92 ruime kamers in verschillende categorieën (standaard, deluxe en suites). De ligging is centraal, op ca. 15 minuten lopen van het centrum en 10 minuten van de tempel van de tand. Thilanka beschikt tevens over een zwembad en een spa. Vanaf het hotel heeft u een mooi uitzicht over het meer van Kandy.

Kassapa Lions Rock Hotel - Culturele driehoek & omgeving
incl. ontbijt en diner
Het driesterren Kassapa Lions Rock Hotel ligt vlakbij de imposante rots van Sigirya. Vanuit het hotel kunt u de rots in de verte zien liggen. Het plaatsje Dambulla ligt op ongeveer 20 minuten rijden. Hier kunt u o.a. de indrukwekkende Cave Tempel bezoeken. Er zijn 51 ruime chalets die modern zijn ingericht en beschikken over airconditioning en een openluchtdouche. Vanwege de afgelegen ligging bent u aangewezen op het restaurant van het hotel. Het eten is echter van goede kwaliteit en bestaat uit gerechten uit zowel de oosterse als westerse keuken. Na de intensieve beklimming van de Sigiriya Rock is het prima vertoeven bij het zwembad.

Anantamaa Hotel - Stranden oostkust
incl. ontbijt
Dit sfeervolle middenklasse hotel is een uitstekende keus voor een heerlijk strandverblijf. Alle kamers zijn ruim van opzet en liggen rondom het gezellige zwembad. Het strand is nog geen 3 minuten lopen via een privé-pad van het hotel. De kamers zijn van alle gemakken voorzien, sfeervol en modern ingericht. Het diner kunt u nuttigen in het hotel of in één van de gezellige restaurantjes die zich op loopafstand bevinden.

Taru Villas - Lake Lodge - Colombo & omgeving
incl. ontbijt
Taru Villas - Lake Lodge is een kleinschalig, modern hotel met slechts 13 kamers. Verscholen in een rustige straat in het zakencentrum van Colombo, is een dit een prima budget optie. De kamers zijn allemaal voorzien van moderne gebruiksgemakken (king size double beds, airco, TV, volledig ingerichte badkamers) en het resort biedt verder voldoende faciliteiten. Denk hierbij aan gratis WIFI, grote lounge ruimtes en twee terrassen met zicht over het park en het meer. Het restaurant serveert gevarieerde lunch- en dineropties en in de bar kunt u terecht voor (alcoholische) versnaperingen. Door de prima prijs/kwaliteit verhouding zult u geen spijt hebben van uw keuze voor de Lake Lodge.

bekijk meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan »