Menu

Luxe reis Sri Lanka

Tijdens deze 17-daagse rondreis in Sri Lanka selecteerden we het neusje van de zalm van luxe hotels van Sri Lanka. Hier wordt u vakkundig in de watten gelegd. Op deze manier maakt u in alle comfort kennis met deze prachtige bestemming. U bezoekt historische steden als Polonnaruwa en maakt kennis met highlights als de rots van Sigiriya, de rotstempel van Dambulla, het Hollandse erfgoed uit de VOC-tijd in Galle en de beroemde Tempel van de Tand in Kandy. Ook safaris in het Yala National Park, het Minneriya/Kaudulla National Park en een bezoek aan de theeplantages bij Hatton staan op het programma. Als kers op de taart is er aan de zuidkust een ontspannen strandverblijf opgenomen in een luxe resort in Tangalle.

Uw Engelssprekende privé gids/chauffeur neemt u alle logistieke zorgen uit handen, zodat u volledig ontspannen kunt rondreizen. Ook is er voldoende tijd voor eigen invulling. Hierin kunt u actief op pad, maar ook fijn ontspannen bij uw accommodatie. Want als je zo’n picobello hotel hebt, wil je daar ook een beetje van kunnen genieten, dachten wij zo.

Reisduur: 17 dagen

Katunayaka - Dambulla - Sigiriya - Polonnaruwa - Kandy - Hatton - Yala NP - Tangalle - Galle - Colombo

Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Reisroute: Luxe reis Sri Lanka inklappen

Waarom deze reis?inklappen

 • het mooiste, het sjiekste, het beste van Sri Lanka
 • met privé vervoer en privé gids/chauffeur
 • inclusief binnenlandse vlucht om kilometers te besparen
 • ook stukje met de trein vanwege de ambiance en waanzinnige uitzicht
 • dik in orde en geheel verzorgd; geen zorgen onderweg
bekijk meer

Dag tot daginklappen

zwembad van Ceylon Tea Trails in Hatton - Ceylon Tea Trails - Sri Lanka - foto: Ceylon Tea Trails
Dag 1 (vliegreis op eigen gelegenheid) - Colombo - Katunayaka
Vandaag start uw reis met PANGEA Travel. Na aankomst op de luchthaven van Colombo wordt u door onze lokale vertegenwoordiging verwelkomd. Aansluitend wordt u naar uw hotel in Katunayake gebracht, niet ver van de luchthaven (maar in een rustige omgeving). Na aankomst is de rest van de dag ter vrije besteding zodat u kunt bijkomen van de vliegreis. U verblijft in hotel The Wallawwa, waar u heerlijk kunt ontspannen bij het zwembad of in de mooie spa.

Noot: PANGEA Travel kan ook uw internationale vlucht verzorgen.
Dag 2 Katunayake - Negombo - Katunayake
Na het ontbijt wordt u naar Negombo gebracht, waar u een boottocht maakt door de (door Nederlanders aangelegde) kanalen & lagunes. Geniet tijdens de tocht van de prachtige natuur, de vele vogels, diverse eilandjes en de hardwerkende vissers. Het plaatsje was van 1644 tot 1769 in Nederlandse handen en overal zijn hiervan nog steeds de sporen te zien. Inmiddels is Negombo een populaire badplaats met mooie brede stranden en een grote keuze aan bars en restaurants. In de (vroege) ochtend is een bezoek aan de lokale vismarkt zeker een bezoek waard. Er wordt hier flink onderhandeld door de kraamhouders, om vervolgens de vis aan te bieden op de daaropvolgende markt. Na de boottocht is de rest van de dag ter vrije besteding. U kunt indien gewenst nog meer bezienswaardigheden van Negombo bekijken maken met uw gids of een paar uur ontspannen aan het strand of bij uw hotel.
Dag 3 Katunayake - Dambulla - Sigiriya
Vandaag vertrekt u naar Sigiriya. Onderweg maakt u een stop in Dambulla voor een bezoek aan de indrukwekkende Dambulla Cave Temple. Hier zijn circa 150 afbeeldingen van Boeddha’s te zien. De tempels, die halverwege de rots liggen, zijn alleen te bereiken via een steile betonnen trap. Na aankomst in Sigiriya checkt u in bij de accommodatie en is de rest van de avond ter vrije besteding. Maak het u hier gemakkelijk; de komende drie nachten verblijft u in het kleinschalige luxe resort Vil Uyana.
Noot: de reisduur van vandaag is minimaal 4 uur. Dit is eventueel ook met een korte binnenlandse vlucht te doen. Informeert u naar de mogelijkheden.
Dag 4 Sigiriya - Lion Rock - Sigiriya
De dag begint vroeg met een bezoek aan het fort op de rots van Sigiriya, ook wel ‘Lions Rock’ genoemd. Deze ca. 200 meter hoge rots rijst uit het niets op uit de omliggende jungle. Om bij de rots te komen wandelt u door de ‘watertuinen’. Via wenteltrappen bereikt u halverwege de rots een nis waar fresco’s te zien zijn. Op de top van de rots ziet u de funderingen van het paleis dat hier ooit heeft gestaan. Tevens wordt u beloond met een prachtig uitzicht. Ook voor diegenen waarvoor de hele klim te zwaar is, is een bezoek toch zeker de moeite waard. Halverwege is namelijk een goed uitzichtpunt. De middag is ter vrije besteding.
Tip: voeg één van de dagen in Sigiriya een tocht per heteluchtballon toe aan uw programma (alleen mogelijk van november - mei). De vlucht vertrekt vroeg in de ochtend uit Sigiriya, zodat u een prachtig zicht heeft op de zonsopgang en de mooie omgeving. Er zijn verschillende arrangementen (bijvoorbeeld gedeeld, privé of een arrangement met vers fruit en champagne aan boord). Mogelijkheden en prijzen zijn op aanvraag.
Dag 5 Sigiriya - Polonnaruwa - Sigiriya
Vandaag bezoekt u Polonnaruwa. De stad is gesticht in tiende eeuw door de Indiase Chola dynastie, en is na Anuradhapura de tweede koningsstad van het eiland. Deze oude hoofdstad werd in de vorige eeuw ‘herontdekt’ in de jungle. Na de herontdekking van de stad en opgravingen van archeologen, vormen de ruïnes van de paleizen, kloosters, tempels en waterreservoirs een hoogtepunt van een rondreis door Sri Lanka. De belangrijkste bezienswaardigheden zijn de ruïnes van het Koninklijke paleis, de audiëntie zaal, de Vatadage dagoba met vier zittende boeddha’s en de twaalf ruïnes gelegen in het vierkant. Uiteraard mag een bezoek aan de Gal Vihira niet ontbreken. De vier Boeddha beelden die hier te zien zijn, zijn gehouwen uit één blok steen. Er is een staande, twee zittende en een 14 meter lange liggende Boeddha te zien.
Hierna keert u terug naar uw resort in Sigiriya. 's Middags verzorgen we een safari in het Minneriya National Park voor u óf in het Kaudulla National Park, al naar gelang de locatie van de olifanten op dat moment. In de winterperiode ziet u hier overigens niet de tientallen olifanten samen, waar dit park bekend om staat.
Dag 6 Sigiriya - Kandy
U reist vandaag verder naar Kandy. De route naar Kandy is alleen al de moeite waard vanwege de prachtige uitzichten op de heuvels. Door de hogere ligging (500m) is het hier koeler en het klimaat aangenaam. In de avond wordt u naar de Tempel van de Tand gebracht. Hier wordt een tand van de Boeddha (het belangrijkste heiligdom van Sri Lanka) bewaard. U kunt uw bezoek zo afstemmen dat u de dagelijkse ceremonie aan het einde van de dag kunt bijwonen. Lange rijen gelovigen komen dan offerandes brengen aan het heiligdom. Elk jaar in juli/augustus vindt hier één van de belangrijkste festivals van Sri Lanka plaats; het Perahera festival. Een aantal dagen lang worden er vanuit de tempel grote processies door de stad gehouden, onder andere met een kleurrijke stoet olifanten.
Dag 7 Kandy - vrije dag
Dag ter vrije besteding. Samen met uw gids kunt u vandaag bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de belangrijkste bezienswaardigheden van Kandy, zoals diverse tempels rondom het meer en/of de botanische tuinen van Peradeniya (entreegelden niet inbegrepen). Dit is een prettige en rustige plaats waar u kunt wandelen in de schaduw van een grote diversiteit aan planten en bomen. Ook een bezoek aan het Udawattekele Sanctuary behoort tot de mogelijkheden. Dit is een ongerept stukje oerwoud nabij de stad, waar u vele vogels en apen tegen zult komen.
Dag 8 Kandy - Hatton
Na het uitchecken uit het hotel wordt u naar het treinstation van Peradeniya gebracht, voor een prachtig treinritje naar Hatton. De chauffeur zal de bagage voor u meenemen, dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. U hoeft alleen maar uit het raampje te kijken en te genieten van het prachtige landschap. Dit traject staat bekend als één van de mooiste treinritjes ter wereld en u zult spoedig zien waarom.
Na aankomst in Hatton wordt u naar het prachtige Tea Trails gebracht, uw onderkomen voor de komende twee nachten in dit heuvellandschap.
Dag 9 Hatton
Vrije dag in dit gebied vol theeplantages, glooiende heuvels en watervallen. De auto en gids/chauffeur staan tot uw beschikking om een mooie daginvulling te maken, maar ook bij uw accommodatie is voldoende te beleven. Dat er prachtige wandelingen in de omgeving te maken zijn, spreekt voor zich. Ook mountainbiken is uiteraard mogelijk. Maar zeker een aanrader is wat ter plekke de 'Tea Experience' wordt genoemd: de theeplanter van Tea Trails zal u het eeuwenoude proces van het maken van thee laten zien, van het planten, tot het plukken, tot alle processen daarna. En tot slot heerlijk genieten van een kopje thee, uiteraard. Bij uw accommodatie is een zwembad aanwezig, een tennisbaan en zelfs croquet veldjes.
Noot: op zon- en feestdagen worden er geen theebladeren geplukt.
Dag 10 Hatton - Yala NP
Als u zich heeft kunnen losweken uit de warme omarming die Tea Trails heet, brengt een korte binnenlandse vlucht u vandaag naar Weerawila. Hier wordt u opgehaald en naar Wild Coast Tented Lodge gebracht, uw zeer luxe onderkomen aan de rand van van Yala National Park. U kunt ontspannen bij het zwembad of bijvoorbeeld en wandelingetje langs het strand maken. Het is niet mogelijk om hier te zwemmen maar het strand is prachtig! U kunt er ook voor kiezen om in de middag nog een safari per jeep te maken in Yala of een van de andere parken in de omgeving zoals Bundala National Park. Deze regelt u gemakkelijk via uw gids.
Dag 11 Yala NP
Vanmorgen staat er een safari op het programma. In het park leven beren, flamingo’s, herten, pauwen en wilde zwijnen. Olifanten worden vaak gezien bij de rivier waar ze baden en drinken. Misschien heeft u geluk en ziet u zelfs een luipaard! Na een welverdiende siësta maakt u 's middags wederom een safari in Yala National Park.
De rest van de dag is ter vrije besteding bij uw prachtige accommodatie.
Dag 12 Yala NP - Tangalle
U reist vandaag naar de zuidelijke badplaats Tangalle, waar u de komende drie nachten aan het strand verblijft. Tangalle is een van de grotere plaatsen van het zuiden van Sri Lanka. De naam Tangalle betekent in het Singalees ‘’beschermende rots’’. Zoals deze naam al doet vermoeden zijn er vele rotspartijen te vinden bij de uitgestrekte zandstranden van Tangalle. De stad staat vooral bekend om het toerisme en de visserij.
Noot: We selecteerden hier het vijfsterren resort Anantara Peace Heaven Resort, vanwege de goede faciliteiten en ligging aan zee. Maar als u liever een kleinschaliger onderkomen wenst, kunnen we dat uiteraard ook organiseren.
Dag 13 Tangalle
Natuurlijk komen de meeste mensen naar Tangalle om te genieten van het strand, maar de plaats heeft meer te bieden voor degene die erop uit wil gaan. Zoals op wel meer plekken in Sri Lanka staat ook hier een fort uit de tijd van de Verenigde Oost-Indische Compagnie. Heden ten dage wordt dit fort gebruikt als gevangenis. De bezienswaardigheden van de stad zijn voorts de Mulkirigala rotstempel, de Kalametiya Bird Sanctuary (een beschermd gebied waar vier bedreigde vogelsoorten voorkomen), en Rekawa Turtle Conservation project waar u schildpadden aan land kunt zien komen om eieren te leggen.
Als u het leuk vindt, kunt u 's avonds naar Rekawa Turtle Sanctuary worden gebracht (nog niet inbegrepen). In een hutje op het strand krijgt u bij het licht van een zaklamp meer informatie over de vijf soorten schildpadden die in deze omgeving leven. Vervolgens wordt u meegenomen naar het strand waar u op zoek gaat naar de schildpadden, die hier soms wel 100-200 eieren leggen! De meeste kans om de "nesten" te zien is tussen januari en mei. Buiten dit seizoen worden ook eieren gelegd, maar minder vaak. Let wel: soms zijn er veel bezoekers, en dat gaat ten koste van uw beleving en die van de schildpadden.
Dag 14 Tangalle
Vandaag heeft u een vrije dag in Tangalle. De chauffeur/gids staat ook vandaag voor u paraat voor het geval u vandaag op pad wilt (max. afstand 75 km). Maar als u liever ontspant bij uw accommodatie of aan zee, dan kan dat uiteraard ook.
Dag 15 Tangalle - Galle
Een korte rit brengt u naar Galle. Deze stad heeft een kleurrijk verleden. De ontwikkeling is vooral te danken aan de Britse, Portugese en Nederlandse zeevaarders. De Portugezen vestigden zich in 1589 als eerste in Galle en noemden de plaats Santa Cruz. De Verenigde Oost-Indische Compagnie veroverde de stad in 1640. In 1796 kwam de stad in handen van de Britten en werd het de toegangspoort tot het Verre Oosten. In de jaren die daarop volgden verloor Galle langzamerhand haar belangrijke handelspositie aan Colombo. Vandaag de dag is het rijke handelsverleden nog terug te zien in de koloniale gebouwen en het imposante fort, het best bewaarde Nederlandse fort in Azië. U bezoekt dit fort met uw gids. Maak een wandeling langs de brede muren van het fort en bezoek de Nederlands Hervormde Kerk waar veel Hollandse graven te zien zijn. Sinds 1988 staat het oude stadscentrum op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.
Dag 16 Galle - Colombo
Vandaag gaat de reis terug naar Colombo. Indien de tijd het toelaat kunt u samen met uw gids nog een stadstour maken. Colombo is het commerciële centrum van Sri Lanka, gelegen nabij de monding van de Kelani Ganga Rivier. Het oude deel van de stad is het Fort. Voorheen was dit een vesting, en nu het zakelijk district. In Colombo vindt u verschillende religies met kerken, tempels en moskeeën. Indien u geïnteresseerd bent in de Nederlandse historie mag een bezoek aan de Wolvendaal kerk niet ontbreken.

Tip: voor een heerlijk stuk taart of een goede lunch of diner gaat u naar The Gallery Café op Alfred House Road. Een sfeervol en bijzonder restaurant met een goede internationale en lokale keuken. Voor Sri Lankaanse begrippen niet voordelig, maar voor Nederlandse begrippen nog steeds goed betaalbaar.
Dag 17 Colombo - (vliegreis op eigen gelegenheid)
De kamer staat tot uw vertrek tot uw beschikking. Ruim op tijd wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw terugvlucht.
Noot: PANGEA Travel kan ook uw internationale vliegreis verzorgen.
bekijk meer

Inclusief / exclusiefinklappen

De volgende zaken zijn inbegrepen en niet inbegrepen in deze reis.

Inbegrepen

 • overnachtingen conform programma
 • maaltijden conform programma (regelmatig halfpension)
 • genoemde transfers en vervoer tijdens excursies per auto met privéchauffeur/gids
 • vervoer op dagen en dagdelen ter vrije besteding met een maximum van 75 km per dag
 • alle entreegelden tijdens excursies genoemd in het programma
 • lokale vliegreis Hatton - Weerawila
 • treinreis Peradeniya-Hatton in 1e klasse of observatiewagon
 • 2x jeephuur in Yala National Park
 • 1x jeephuur in Minneriya of Kaudulla National Park
 • late uitcheck op de laatste dag in Colombo
 • uitgebreid informatiepakket met landeninfo, vouchers, e-tickets en hotellijst bij uw reisbescheiden
 • assistentie tijdens uw reis (24 uur per dag bereikbaar)
 • bijdrage Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking (per 9 personen)
 • boekingskosten: € 25 per boeking

Niet inbegrepen

 • internationale vliegreis (ook via PANGEA Travel te boeken)
 • visum Sri Lanka, USD 35 pp (voor vertrek online aanvragen, tot mei 2020 gratis)
 • optionele excursies en bijbehorende entreegelden
 • evt. vroege incheck / late uitcheck
 • overige maaltijden en drankjes
 • fooien en uitgaven van persoonlijke aard
 • reis- en annuleringsverzekering
bekijk meer

Prijsinklappen

Prijsindicatie: € 4.500 - € 5.000
De indicatieprijs van deze reis bedraagt ca. € 5.500,- per persoon voor de wintermaanden november t/m april (afgezien van de kerstperiode). Deze prijsindicatie is o.b.v. twee personen samenreizend.

Onze reizen worden geheel op uw wensen afgestemd. De invulling van de reis is hierdoor uniek en specifiek voor uw reisgezelschap. Bovenstaande prijs is per persoon, de exacte prijs is afhankelijk van:
 • aantal reizigers (deze prijsindicatie is o.b.v. twee personen samenreizend)
 • vertrekperiode
 • invulling van de reis (u kunt de inhoud van de reis naar wens aanpassen)
 • categorie van accommodaties
We rekenen vrijblijvend de exacte reissom voor u uit. Uiteraard helpen we u graag met advies en met het samenstellen van uw persoonlijke reis, immers wij kennen de bestemming uit eigen ervaring. Klik hier voor onze contactgegevens en de reisspecialisten. bekijk meer

Accommodatiesinklappen

The Wallawwa - Colombo & omgeving
incl. ontbijt
Verscholen in een 3 hectare grote, keurig onderhouden tuin, treft u The Wallawwa; een prachtige luxe boutique hotel. Op het terrein van het 17 kamers tellende, koloniale landhuis, heeft u absoluut niet het idee dat u zich op slechts 15 minuten van Sri Lanka’s internationale vliegveld bevindt. Binnen 30 minuten treft u de stranden van Negombo, en binnen 45 minuten staat u in het centrum van Colombo. De sfeervol ingerichte kamers, de sfeervol verlichte loungeruimtes, de rustgevende spa en het a la carte restaurant; alles werkt mee aan uw rust en welzijn. Daardoor is The Wallawwa niet alleen een prima optie voor een luxe verblijf buiten de drukte, maar toch centraal gelegen.

Vil Uyana - Culturele driehoek & omgeving
incl. ontbijt en diner
Vil Uyana is een prachtig luxe resort in de omgeving van Sigiriya, midden tussen de rijstvelden. Het hotel behoort tot de Small Luxury Hotels of the World, en niet voor niets. De klant is hier werkelijk koning. Vil Uyana is ruim opgezet en beschikt over slechts 36 villa's. Alle villa's (oftewel dwellings) zijn ruim opgezet. De meeste staan op palen in het water. Enkele categorieën beschikken zelfs over een eigen plunge pool. Kortom; bij een verblijf in Vil Uyana zal het u aan luxe en rust niet ontbreken.

The Kandy House - Kandy / Digana & omgeving
incl. ontbijt en diner
Aan de rand van Kandy ligt het luxe Kandy House. Met slechts negen romantisch ingerichte kamers staat het garant voor een hoge mate aan persoonlijke aandacht. Meer dan 200 jaar geleden werd het gebouwd als luxe herenhuis, maar tegenwoordig kunt u er terecht voor een luxe vakantie.
De kamers zijn allemaal anders, klassiek op een minimalistische manier. Op de koele galerijen is het ook op warme dagen goed toeven en het zwembad te midden van de weelderige begroeiing is een eervolle vermelding waard. Zeer zeker ook geschikt voor honeymooners!

Tea Trails Bungalows - Nuwara Eliya / Ella & omgeving
incl. ontbijt, lunch en diner
Ceylon Tea Trails in het heuvelland van Hatton, dat is een klasse apart. Deze buitengewoon luxe accommodatie bestaat uit vijf bungalows uit de koloniale tijd, die hebben toebehoord aan de plantagehouders van de omliggende theevelden. In elke bungalow bevinden zich meerdere gastenkamers. Elke bungalow heeft een eigen manager, chef, butler en houseboys. Qua kamers kun je zeggen dat je ook elders wel vergelijkbare kamers kunt vinden, maar qua service en beleving kent het Tea Trails zijn weerga niet. Hier kunt u lekker Brits doen met scones en aardbeien op een glooiend gazonnetje, of een potje tennis spelen. Er zijn prachtige zwembaden, en de omgeving is erg geschikt voor wandelingen en mountainbiken. En wilt u een keer iets anders? Iedere bungalow beschikt over een eigen croquet veldje. Dus oefen maar vast op uw croquet skills!

Tot slot nog een tip: neem een vest mee voor de avonden want op 1250m hoogte kan het ’s avonds fris worden.

Wild Coast Tented Lodge - Yala National Park
incl. ontbijt en diner
Een juweeltje van een vijfsterren-accommodatie, deze Wild Coast Tented Lodge. Aan het randje van de jungle, pal aan de Indische Oceaan en vlakbij Yala Nationaal Park: de ligging kan niet beter. De luxe tenten worden cocoons genoemd en hebben inderdaad een bijzondere cocon-vorm. Alle gebouwen zijn opgetrokken uit natuurljke materialen zoals bamboe en tentdoek en daardoor gaan ze perfect op in het landschap.
In uw cocoon is alle luxe voorhanden die past bij een vijfsterren accommodatie als deze, ook airco. De cocoon pool suites beschikken zelfs over een privé zwembadje. Daarnaast is er een groot gemeenschappelijk zwembad aanwezig. De service en de maaltijden zijn van grote klasse. Zullen we nog verklappen dat u kunt picknicken of een sundowner nemen in de zandduinen met zicht op de ondergaande zon over de Indische Oceaan, of bent u al overtuigd?

Anantara Peace Heaven Resort - Stranden zuidkust
incl. ontbijt
Het Anantara Peace Heaven Resort in Tangalle behoort zonder meer tot de beste hotels van de zuidelijke badplaats Tangalle. Verscholen in een kokosplantage direct aan de Indische Oceaan ligt dit vijfsterrenresort, dat 152 kamers en villa's telt. Op verschillende plekken kan in verschillende stijlen worden gedineerd. Op verzoek kan dit bijvoorbeeld ook aan de zeezijde op de kliffen. Spectaculair!
De spa- & wellnessvoorzieningen zijn hier uitstekend; men staat paraat om u volledig in de watten te leggen. En als u wat meer beweging wenst: er worden yoga- en surflessen aangeboden.

Tamarind Hill - Galle
incl. ontbijt
Wat een fijne plek aan de rand van de stad Galle. Van aankomst tot vertrek weet Tamarind Hill u te verrassen. Dit luxe ruim opgezette boutique hotel met 12 kamers bevindt zich in een historisch gebouw van 250 jaar oud. De kamers zijn ingericht met houten meubelen waardoor ze knus aanvoelen. De koloniale sfeer wordt hier gemengd met het moderne. Het oude fort van Galle is goed bereikbaar per Tuk. Genieten van het diner kunt u op twee plekken, het sfeervolle restaurant in het hotel of het bijbehorende restaurant in Galle Fort (“minute by TukTuk”) met schitterend zeezicht. Ontspan op een ligstoel bij het zwembad, ga kanoën over de rivier of geniet van een behandeling in de spa.

Uga Residence - Colombo & omgeving
incl. ontbijt
Het crème de la crème onder de luxe boutique hotels van Colombo is het Uga Residence. Dit grootse Victoriaanse gebouw werd in de 19e eeuw vervaardigd en verwelkomde Britse gouverneurs, Indiase Maharadja’s, Europese adel en de bobo’s van koloniaal Sri Lanka. En nu kunt u zelf uw naam aan toevoegen aan dit lijstje VIP’s.
De 11 suites zijn klassiek, stijlvol en comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien. Uga Residence is centraal doch rustig gelegen. Elke park suite heeft een apart woon- en slaapgedeelte en een privé patio. Hier kunt u in alle privacy dineren, maar dit kan uiteraard ook in het stijlvol vormgegeven restaurant. Uga Residence beschikt voorts over een klassieke bar en een zwembad.

bekijk meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan »