Sri Lanka

Hotels Sri Lanka

Sri Lanka is een zeer gastvrij land. De bijzonder vriendelijke bevolking zal u verwelkomen met een glimlach. Dit zult u zeker terug zien in de verschillende hotels en resorts op het eiland. PANGEA Travel kan veel verschillende categorieën accommodaties aanbieden, afgestemd op de individuele wensen van onze reizigers. Veel hotels hebben gemeen dat ze op prachtige locaties, midden in de natuur, liggen. U overnacht bijvoorbeeld te midden van theeplantages, tropische jungle, uitgestrekte stranden en aan de oevers van meren. In de steden vindt u nog koloniale hotels en aan de stranden liggen prachtige resorts die alle faciliteiten bieden voor een ontspannen strandverlenging. Tijdens de meeste overnachtingen is het diner inbegrepen omdat er geen eetgelegenheden in de buurt zijn.


Hotels Sri Lanka


Colombo & omgeving
Culturele driehoek & omgeving
Galle en stranden zuidkust
Kandy & omgeving
Knuckles Range
Negombo
Nuwara Eliya / Ella & omgeving
Sinharaja
Stranden oostkust
Stranden westkust
Udawalawe National Park
Wilpattu National Park
Yala National Park / Tissamaharama

Reiservaringen

 • een ontzettend aardige man die ons veel heeft verteld over het land

  lees meer
  -
  Natascha en Leander
 • perfecte voorbereiding en afhandeling

  lees meer
  -
  Paul en Margy kamphuis
 • 3e keer Sri Lanka

  lees meer
  -
  Rob & Pety
 • Sri Lanka heeft ons verrast

  lees meer
  -
  Daan en Carolien

Tip: Tamarind Gardens in Digana

Plan tijdens uw verblijf in Digana een bezoek in aan Tamarind Gardens (op ca. 1 uur rijden van Kandy). Dit project steunt de lokale bevolking. U kunt een wandeling maken door het dorpje en meehelpen met de dagelijkse activiteiten.

Tip: Walvissen spotten in Mirissa

Walvissen spotten kan in Mirissa. In de vroege ochtend kunt u hier vandaan deelnemen aan een 'whale watching tour'. Tijdens deze boot-excursie gaat u op zoek naar walvissen en dolfijnen. Rondom Sri Lanka leven met name grote populaties blauwe vinvissen en potvissen. De beste tijd voor 'whale watching' in Mirissa is van december tot april. Uiteraard is het geen garantie dat u ook daadwerkelijk walvissen spot.

Tip: de vismarkt van Negombo in de (vroege) ochtend

In de (vroege) ochtend is een bezoek aan de lokale vismarkt zeker een bezoek waard. Er wordt hier flink onderhandeld door de kraamhouders, om vervolgens de vis aan te bieden op de daaropvolgende markt.