Dubai, Sri Lanka & de Malediven

18-daagse combinatiereis voor reizigers die een mooie combinatie zoeken tussen natuur en cultuur, en willen ontspannen aan een tropisch strand. Ontdek het indrukwekkende Dubai, maak een compleet verzorgde individuele rondreis in Sri Lanka en sluit af met een tropisch strandverblijf op de Malediven. Alle excursies en het vervoer zijn inbegrepen. De reis is ook zeer geschikt voor een onvergetelijke huwelijksreis! We hebben daarom in deze voorbeeldreis wat luxere (ca. 4*) hotels geselecteerd, maar uiteraard adviseren wij u met plezier voordeligere alternatieven indien gewenst. De reis is nog geheel naar wens aan te passen.

Reisduur: 18 dagen
Dubai - Negombo - Habarana - Sigiriya - Kandy - Nuwara Eliya - Colombo - Malediven Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Dag tot daginklappen

Dag 1 (Vliegreis op eigen gelegenheid) - Dubai

Vandaag start uw reis met PANGEA Travel. Na aankomst op de luchthaven van Dubai (vaak in de late avond/nacht) wordt u door onze lokale vertegenwoordiging verwelkomd. Aansluitend wordt u per auto met privéchauffeur naar het hotel in het centrum gebracht.
Noot: PANGEA Travel kan ook uw internationale vlucht verzorgen.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 2 Dubai

Dag ter vrije besteding. Dubai, een van de zeven Verenigde Arabische Emiraten en een bestemming die u gezien moet hebben! De moderne metropool biedt volop attracties en bezienswaardigheden. Tijdens uw verblijf kunt u optioneel deelnemen aan verschillende excursies. Deze zijn eenvoudig ter plaatse te reserveren. Een aanrader is een stadstour door Dubai. Tijdens deze tour bezoekt u onder andere de Jumeirah moskee en het Al Fahidi fort waarin het museum is gevestigd. ’s Avonds kunt u een dinercruise maken op een traditionele dhow over de Dubai Creek. De Creek loopt dwars door het centrum en verdeelt het centrum in twee delen: Bur Dubai en Deira. Dubai is ook bekend door de enorme bouwprojecten. Voor de kust van Dubai zijn drie kunstmatige eilanden aangelegd in de vorm van een palmboom: Palm Deira, Palm Jumeirah en Palm Jebel Ali. 300 kunstmatige eilandjes die tezamen de wereld vormen heet 'The World'.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 3 Dubai

U heeft wederom een vrije dag in Dubai. Uiteraard mag een bezoek (alleen van de buitenkant) aan het bekende Burj Al Arab Hotel niet ontbreken. Het 321 meter hoge hotel is het meest luxueuze hotel ter wereld. Een echte aanrader is het maken van een woestijnsafari. Per 4WD verkent u de woestijn en kunt u genieten van het prachtige landschap. Een woestijnsafari wordt vaak afgesloten met een barbecue in de woestijn bij zonsondergang. Eventueel kunt u ook een dagexcursie maken naar het emiraat Abu Dhabi, de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten. De rit vanuit Dubai gaat langs de Jebel Ali haven en door een prachtig woestijnlandschap. In Abu Dhabi is vooral veel moderne architectuur te zien. U bezoekt de oude scheepswerf en op de terugreis komt u langs ‘Sports city’, het grootste voetbalstadion van het Midden-Oosten. Winkelliefhebbers kunnen terecht in een van de vele shoppingcenters in de stad. In Deira vindt u alle winkels met kleding. In de wijk Burj Dubai vindt u vele elektronicawinkels. Uitgaansliefhebbers kunnen ’s avonds terecht in een van de vele bars, lounges, disco’s en nachtclubs.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 4 Dubai - Colombo - Negombo

Vandaag eindigt uw bezoek aan Dubai. U wordt naar de luchthaven gebracht voor de vliegreis naar Colombo. Na aankomst op de luchthaven van Colombo wordt u door onze lokale vertegenwoordiging verwelkomd. Aansluitend volgt transfer per auto met privéchauffeur naar het hotel in Negombo. De rest van de dag is ter vrije besteding zodat u kunt bijkomen van de vliegreis. Negombo is een klein maar gezellig vissersdorp met mooie brede stranden, 37 km ten noorden van Colombo. Het plaatsje was van 1644 tot 1769 in Nederlandse handen en overal zijn hiervan nog steeds de sporen te zien.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 5 Negombo

Dag ter vrije besteding. Negombo biedt mooie brede stranden en is bij uitstek geschikt om heerlijk te ontspannen.
Noot: indien gewenst kunnen we een boottocht door de lagune van Negombo voor u reserveren. De meerprijs is op aanvraag.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 6 Negombo - Sigiriya - Habarana

Vandaag vertrekt u naar Habarana. Na aankomst brengt u een bezoek aan de rots van Sigiriya, ook wel ‘Lion Rock’ genoemd. Deze ongeveer 200 meter hoge rots rijst uit het niets op uit de omliggende jungle. Om bij de rots te komen wandelt u door de ‘watertuinen’. Via wenteltrappen bereikt u halverwege de rots een nis waar fresco’s te zien zijn. Op de top van de rots ziet u de funderingen van het paleis dat hier ooit heeft gestaan. Tevens wordt u beloond met een prachtig uitzicht. Ook voor degenen waarvoor de hele klim te zwaar is, is een bezoek toch zeker de moeite waard. Halverwege is namelijk een goed bereikbaar uitzichtpunt. Na dit bezoek wordt u naar uw hotel in Habarana gebracht.
Noot: onderweg kunt u ook optioneel het olifantenweeshuis bij Pinnawela bezoeken. Pinnawela is inmiddels echter uitgegroeid tot een zeer drukke, toeristische attractie, waar bovendien niet zeker is of de olifanten ook goed worden behandeld. Wij kiezen er daarom voor deze stop niet in het programma op te nemen. In het Minneriya National Park zult u (in het droge seizen) voldoende olifanten in hun natuurlijke omgeving tegen komen.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 7 Habarana - Anuradhapura - Habarana

Vandaag bezoekt u de heilige stad Anuradhapura. De stad werd in de 5e eeuw voor Christus gesticht en was ongeveer 1400 jaar de hoofdstad van Ceylon. Na een Indische invasie verschoof de macht uiteindelijk naar Polonnaruwa en werd de stad opgeslokt door de jungle. Tegenwoordig is de oude stad een belangrijk pelgrimsoord voor Boeddhisten omdat hier de heilige Bodhiboom (boom der Verlichting) staat. De boom is een afstammeling van de boom waaronder de Boeddha verlichting bereikte. De boom is meer dan 2000 jaar oud. Tussen de ruïnes van de stad staan enkele dagoba’s (koepelvormige religieuze bouwwerken, ookwel stoepa's genoemd) waarvan de Abhayagiri Dagoba 75 meter boven het omringende landschap uitsteekt. De witte dagoba van Ruvanvelisaya wordt omringd door een muur van olifanten. Andere bezienswaardigheden zijn de waterreservoirs, het Boeddhabeeld Samandhi, daterend uit de zesde eeuw, het archeologisch museum en het Loha Prasada (het bronzen paleis). Na de dagexcursie rijdt u terug naar Habarana waar u overnacht. Noot: indien gewenst kunt u de bezienswaardigheden in Anuradhapura ook per fiets bekijken. De meerprijs is op aanvraag.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 8 Habarana - Polonnaruwa - Minneriya NP - Habarana

Vandaag bezoekt u Polonnaruwa. De stad is gesticht in tiende eeuw door de Indiase Chola dynastie, en is na Anuradhapura de tweede koningsstad van het eiland. Deze oude hoofdstad werd in de vorige eeuw ‘herontdekt’ in de jungle. Na de herontdekking van de stad en opgravingen door archeologen, vormen de ruïnes van de paleizen, kloosters, tempels en waterreservoirs een hoogtepunt van een rondreis door Sri Lanka. De belangrijkste bezienswaardigheden zijn de ruïnes van het koninklijk paleis, de audiëntiezaal, de Vatadage dagoba met vier zittende boeddha’s en de twaalf ruïnes gelegen in het vierkant. Uiteraard mag een bezoek aan de Gal Vihira niet ontbreken. De vier Boeddhabeelden die hier te zien zijn, zijn gehouwen uit één blok steen. Er is een staande, twee zittende en een 14 meter lange liggende Boeddha te zien. In de namiddag staat een safari in Minneriya op het programma. Het Minneriya National park heeft een oppervlakte van 8890 hectare en is vooral bekend vanwege de Minneriya Tank, een waterreservoir dat gebouwd is door koning Mahasen. In het park leven tientallen olifanten die ( in het droge seizoen van juni - september) in grote aantallen samen komen bij het meer. Buiten het droge seizoen is de kans om olifanten te zien kleiner.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 9 Habarana - Dambulla - Kandy

Vandaag reist u verder naar Kandy. Onderweg brengt u een bezoek aan de indrukwekkende rotstempel van Dambulla. Hier zijn circa 150 afbeeldingen van Boeddha’s te zien. De route naar Kandy is alleen al de moeite waard vanwege de prachtige uitzichten op de heuvels. Onderweg wordt tevens een stop gemaakt in een kruidentuin in Matale. Door de hogere ligging is het in Kandy koeler en het klimaat aangenaam. Kandy was de vroegere hoofdstad van het Singhalese koninkrijk. ’s Avonds wordt u naar de Tempel van de Tand gebracht. Hier wordt een tand van de Boeddha (het belangrijkste heiligdom van Sri Lanka) bewaard. Hier staat tevens een traditionele (dans-)ceremonie op het programma.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 10 Kandy - Nuwara Eliya

Na het ontbijt reist u verder naar Nuwara Eliya, een belangrijk productiegebied van Ceylon thee. Onderweg brengt u een bezoek aan een in bedrijf zijnde theeplantage en fabriek. Hier kunt u de kunst van het thee maken aanschouwen. Na aankomst in Nuwara Eliya is de rest van de dag ter vrije besteding. In Sri Lanka wordt de stad ook wel ‘City of Light’ genoemd maar veel bekender is de bijnaam ‘Little England’. Door de Britse kolonisatie kreeg de stad al snel een Engels karakter dat vandaag de dag nog terug is te zien is in de typische Engelse cottages met rozentuinen. Door de hogere ligging (ca. 1890 meter) was Nuwara Eliya een aangename plaats voor de Britten om aan de hitte in de lager gelegen gebieden te ontsnappen.
Tip: omdat het hier zo koel is raden wij u aan een vest of jas mee te nemen.
Noot: indien gewenst kunt u het traject van vandaag ook per trein afleggen, met prachtige uitzichten over de landschappen en vele theevelden. De treinreis duurt langer dan de rit met de auto. De chauffeur wacht u aan de andere kant weer op. De meerprijs is ca. €10,- per persoon.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 11 Nuwara Eliya - Horton Plains - Nuwara Eliya

Per jeep wordt u vroeg in de ochtend naar de Horton Plains gebracht; één van werelds mooiste hoogvlaktes en een waar paradijs voor natuurliefhebbers. Het ontbijt neemt u ingepakt mee. U kunt hier een wandeling maken langs de Baker's Falls waarna u aankomt op het hoogste punt, World's End. Hiervandaan heeft u een prachtig uitzicht over de uitgestrekte vlakte. Na deze wandeling wordt u terug gebracht naar het hotel en is de rest van de dag ter vrije besteding.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 12 Nuwara Eliya - Colombo

In de ochtend verlaat u Nuwara Eliya en haar groene omgeving en reist u naar Colombo waar u een nacht verblijft. Later op de dag staat een stadstour op het programma. De bruisende hoofdstad Colombo is het financiële en commerciële centrum van Sri Lanka. De stad ligt in het westen van het eiland, aan de oever van de Kelani Ganga rivier. U bezoekt de wijk ‘het fort’, van origine een fort tijdens de Portugese en Hollandse kolonisatie, en tegenwoordig het commerciële centrum van de stad. Hier staan het World Trade Center, grote kantoren, restaurants, winkelcentra, de Clock Tower, het postkantoor aan Queen street en de Anglicaanse St. Peters kerk. Ook de wijk Pettah is een bezoek waard. Hier vindt u tempels en kleurrijke markten.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 13 Colombo - Malediven

U wordt naar de luchthaven van Colombo gebracht, waar u incheckt voor de vliegreis naar de Malediven. Deze eilandengroep ligt ongeveer 750 kilometer ten zuidwesten van Sri Lanka in de Indische Oceaan. Na aankomst op de luchthaven van Malé reist u per speedboot verder naar de accommodatie. Na aankomst is de rest van de dag ter vrije besteding.
verzorging: all inclusive(maaltijd en lokale dranken)

Dag 14 Malediven

De komende dagen zijn ter vrije besteding. U verblijft in het Olhuveli Beach Resort & Spa. Dit prachtige resort ligt op haar eigen eiland in de Zuid Male Atoll. Olhuveli wordt omringd door een prachtig wit zandstrand, een helderblauwe lagune en heeft een privé koraalrif. Het resort beschikt over een spa, twee restaurants, twee zwembaden, tennisbanen, watersportcentrum en een eigen PADI duikschool. Hier kunt u terecht voor de huur van snorkel- en duikuitrusting en worden duiklessen gegeven. Er zijn verschillende soorten kamers waaronder deluxe kamers, beachvilla en (jacuzzi)watervilla's. U verblijft in een deluxe kamer. Deze kamers liggen in op het eiland en zijn per vier geschakeld. Overnacht u in een kamer op de eerste verdieping dan beschikt u over een eigen balkon. De kamers op begane grond hebben een eigen veranda. De kamers zijn modern ingericht en beschikken over een badkamer met douche en toilet. Elke kamer beschikt over airconditioning, haardroger, minibar, koffie- en theezetfaciliteiten, kluisje en een zitje. Uiteraard kunnen we ook een ander kamertype of een ander resort selecteren.
verzorging: all inclusive(maaltijd en lokale dranken)

Dag 15 Malediven

Dag ter vrije besteding op de Malediven. Zon, zee en strand, immense lagunes van verschillende diepte, een oneindig scala aan blauwtinten en indrukwekkende koraalriffen vormen de ideale locatie voor een tropische strandvakantie!
verzorging: all inclusive(maaltijd en lokale dranken)

Dag 16 Malediven

Dag ter vrije besteding. De vele eilanden zijn ook een populaire bestemming voor duik- en snorkel liefhebbers. Voor de kusten vindt u een kleurrijke onderwaterwereld met vele koraalriffen. Kleurrijke tropische vissen en schildpadden leven onder andere tussen de koralen. Mocht u nog niet in het bezit zijn van een duikbrevet, dan kunt u deze behalen bij het resort. Anders is het zeker de moeite waard om te gaan snorkelen. Bij Olhuveli ligt een prachtig huisrif waar u veel verschillende soorten vissen kunt zien. Daarnaast worden er ook excursies georganiseerd naar riffen in de omgeving. Aan het einde van de steiger schijnen 's avonds en 's nachts lampen op het water om vissen aan te trekken. Hier bestaat zelfs de kans dat u manta's ziet.
verzorging: all inclusive(maaltijden, lokale dranken, safaris)

Dag 17 Malediven

Dag ter vrije besteding. Als u altijd al dolfijnen van dichtbij heeft willen zien dan heeft u op de Malediven de mogelijkheid! De eilandengroep staat namelijk in de top vijf van de beste plekken om deze dieren te zien. Dolfijnen hebben iedere dag een vast ritme waardoor het gemakkelijk is ze te vinden. Onder voorbehoud van weersomstandigheden worden er vanuit verschillende resorts dolfijnexcursies georganiseerd. De excursie is vaak ter plaatse te reserveren bij de receptie van het resort.
verzorging: all inclusive(maaltijd en lokale dranken)

Dag 18 Malediven - (Vliegreis op eigen gelegenheid)

U wordt per speedboot terug naar de luchthaven gebracht waar u incheckt voor de terugvlucht.

bekijk meer

Inclusief / exclusiefinklappen

De volgende zaken zijn inbegrepen en niet inbegrepen in deze reis.

Inbegrepen

 • genoemde transfers en vervoer tijdens excursies per auto met privéchauffeur/gids (Engelssprekend)
 • vervoer op dagen en dagdelen ter vrije besteding met een maximum van 75 km per dag
 • regionale vliegreis Colombo - Malé
 • boottransfers per speedboot op de Malediven
 • overnachtingen in Dubai, Negombo en Colombo o.b.v. logies en ontbijt
 • overnachtingen op de overige locaties in Sri Lanka o.b.v. halfpension
 • overnachtingen op de Malediven o.b.v. all inclusive
 • alle services zoals genoemd in bovenstaand programma
 • alle entreegelden tijdens excursies genoemd in programma
 • jeephuur in het Minneriya National Park en de Horton Plains
 • uitgebreid informatiepakket met landeninfo, vouchers, e-tickets en hotellijst bij uw reisbescheiden
 • assistentie tijdens uw reis (24 uur per dag bereikbaar)
 • bijdrage Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking (per 9 personen)
 • boekingskosten: € 25 per boeking

Niet inbegrepen

 • internationale vliegreis (eventueel via PANGEA Travel te boeken)
 • visumkosten Sri Lanka, ca. USD 35 pp (voor vertrek online aan te vragen)
 • vervoer op de dagen en dagdelen ter vrije besteding in Dubai en op de Malediven
 • optionele excursies en entreegelden
 • toeristenbelasting Dubai, ca. € 2 tot € 4 per kamer per nacht (ter plaatse betalen)
 • overige maaltijden en drankjes
 • fooien en overige uitgaven van persoonlijke aard
 • reis- en annuleringsverzekering
bekijk meer

Prijsinklappen

Prijsindicatie: € 3.500 - € 4.000

Onze reizen worden geheel op uw wensen afgestemd. De invulling van de reis is hierdoor uniek en specifiek voor uw reisgezelschap. Bovenstaande prijs is per persoon, de exacte prijs is afhankelijk van:

 • aantal reizigers (deze prijsindicatie is o.b.v. twee personen samenreizend)
 • vertrekperiode (prijsindicatie is o.b.v. het laagseizoen)
 • invulling van de reis (u kunt de inhoud van de reis naar wens aanpassen)
 • categorie van accommodaties
We rekenen vrijblijvend de exacte reissom voor u uit. Uiteraard helpen we u graag met advies en met het samenstellen van uw persoonlijke reis, immers wij kennen de bestemming uit eigen ervaring. Klik hier voor onze contactgegevens en de reisspecialisten.

bekijk meer

Accommodatieinklappen

Landmark Grand - Dubai

Dit hotel in het centrum van Dubai (Deira) biedt nette kamers met moderne inrichting. Elke kamer heeft een minibar, kluis, flatscreen TV en een compleet ingerichte badkamer met bad. Naast het uitstekende ontbijtbuffet biedt het hotel een a-la-carte restaurant, zwembad op het dakterras en een fitnessruimte met sauna. Door de centrale ligging (metrohalte op 5 minuten lopen) verkent u Dubai eenvoudig op eigen gelegenheid. In de directe omgeving zijn veel winkels, restaurants en een shoppingmall.


Jetwing Sea Hotel - Negombo

Jetwing Sea beschikt over 28 standaard kamers en 53 deluxe kamers. De standaardkamers zijn al zeer comfortabel en modern ingericht. Bent u op zoek naar een luxere kamer? dan kiest u voor de deluxe (deze ziet u op de foto). Deze kamers liggen in een ander deel van het hotel, zijn ruimer en beschikken over bijzondere details (zoals een blauw lichtgevend bad). Uietraard beschikt Jetwing Sea ook over diverse restaurants, een zwembad en een spa.


Habarana Village by Cinnamon - Habarana

Habarana Village by Cinnamon is een perfect uitgangspunt om de bekende Culturele Driehoek van Sri Lanka te verkennen. Bezoek bijvoorbeeld de bekende rots van Sigiriya of de oude koningssteden van Ceylon; Polonnaruwa en Anuradhapura. Ook een jeepsafari in het Minnerya National Park behoort tot de mogelijkheden. U overnacht in een van de 108 geschakelde cottages die in de tropische tuin liggen. Habarana Village by Cinnamon beschikt verder over een mooi zwembad en een Ayurveda centrum. Het diner is ’s avonds in buffetstijl en de keuze is gevarieerd.


Cinnamon Citadel - Kandy

Net buiten het centrum van Kandy, aan de oever van de Mahaweli Rivier, ligt Cinnamon Citadel (voorheen Chaaya Citadel). Door de rustige ligging en de groene omgeving zult u niet het gevoel hebben dat u vlakbij een drukke stad overnacht. Toch is het centrum van Kandy gemakkelijk bereikbaar per tuk-tuk. Cinnamon Citadel heeft 121 kamers (superior en deluxe kamers) die van alle gemakken zijn voorzien. Vanuit het hotel worden ook excursies aangeboden zoals een boottocht op de rivier. Het diner is in buffetstijl in het grote restaurant. De kwaliteit van het eten is goed en het buffet is zeer gevarieerd.


St. Andrews Hotel - Nuwara Eliya

St. Andrews is een unieke, in koloniale stijl gebouwde accommodatie centraal gelegen in Nuwara Eliya. Het gebouw is meer dan honderd jaar oud en het heeft de levensstijl van vervlogen tijden goed weten te behouden. U kunt deelnemen aan verschillende buitenactiviteiten, op en buiten het landgoed van St. Andrews. Aan het eind van de dag keert u terug naar het comfort van een haardvuur en de gemakken en charme van uw kamer. Hier wordt elegantie van vroeger, gecombineerd met comfort van tegenwoordig. St. Andrews beschikt over 56 kamers in de categorieën superior, deluxe en suites. In de ochtend en avond geniet u van een heerlijk buffet waar met zorg aan is gewerkt.


Galle Face Hotel - Colombo

Dit hotel ademt de sfeer van het koloniale verleden van Sri Lanka. Het hotel bestaat uit twee gedeeltes; de Classic Wing en de Regency Wing. Bekend is het terras van het hotel vanwaar u een mooi uitzicht heeft over zee. Hier wordt vaak het ontbijt en diner geserveerd en dat is van uitstekende kwaliteit. Faciliteiten van het hotel zijn onder andere een zwembad, gym, spa, negen restaurants, bars en er is een museum en een kunstgalerie. Het hotel is ook een populaire trouwlocatie voor de lokale bevolking.


Olhuveli Beach Resort & Spa - Malediven

Olhuveli Beach Resort & Spa is een uitstekend resort met een breed scala aan faciliteiten. Erg bijzonder is het kleurrijke huisrif waar u goed kunt snorkelen. Een duikbrevet kunt u behalen bij de PADI-duikschool van het resort. Na het diner in het gezellige Sunset Restaurant is het leuk om naar het einde van de steiger te lopen. Hier schijnen ’s avonds lampen op het water om vissen, en in het bijzonder mantaroggen aan te trekken. Overdag kunt u genieten van de uitgestrekte witte stranden of kiezen voor een ontspannende massage in de spa. U verblijft op basis van All Inclusive bij het Olhuveli Resort.


bekijk meer

Waarom?inklappen

 • combinatie van drie bijzondere bestemmingen; het drukke Dubai kan eventueel ook op de terugweg vanuit de Malediven bezocht worden.
 • vervoer in Sri Lanka per comfortabele auto met privé chauffeur, tevens uw deskundige, Engelssprekende gids.
 • inclusief alle entreegelden en jeephuur in de nationale parken. Deze kosten zijn in Sri Lanka namelijk erg hoog; tijdens een reis van 2-3 weken kunnen deze oplopen tot gemiddeld zo'n $250,- per persoon.
 • inclusief veel diners, omdat er in Sri Lanka in veel plaatsen geen mogelijkheden zijn om buiten de deur te eten.
bekijk meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Reiservaringen
Sri Lanka

 • “Hoogtepunten waren Dambulla, Minneriya NP, Bundala NP en the Rainforest Ecolodge”

  lees meer
  -
  Kees en Marie-José
 • “we hebben tempels gezien, gesnorkeld, gewandeld, gezwommen en we zijn op safari geweest!”

  lees meer
  -
  Mevrouw Schuitemaker
 • “de mensen op straat, van welke oorsprong ook, het was altijd gemakkelijk om contact te leggen!”

  lees meer
  -
  Marian en Harry
 • “Bedankt Pangea Travel!”

  lees meer
  -
  Marleen

Ballonvaart Sigiriya

Zoekt u nog een excursie om uw rondreis door Sri Lanka mee op te leuken? Denk dan eens aan een ballonvaart bij zonsopgang. Een onvergetelijke ervaring! Ballonvaart Sigiriya

De vismarkt van Negombo

In de (vroege) ochtend is een bezoek aan de lokale vismarkt van Negombo zeker de moeite waard. Er wordt hier flink onderhandeld door de kraamhouders, om vervolgens de vis aan te bieden op verschillende vismarkten.Vissersboten Negombo

Tip: 5 honeymoon tips!

honeymoon-huwelijksreis

5 bijzondere huwelijksreizen!print deze reisterug naar het overzicht