Boutique Sri Lanka

routekaart Boutique Sri Lanka

Tijdens deze individuele rondreis in Sri Lanka verblijft u in kleinschalige luxe boutique hotels. Uw Engelssprekende privé gids/chauffeur neemt u alle logistieke zorgen uit handen, zodat u volledig ontspannen kunt rondreizen. Op deze manier maakt u in alle comfort kennis met deze prachtige bestemming. U bezoekt highlights als de rots van Sigiriya, de grottempels van Dambulla , de beroemde Tempel van de Tand in Kandy en het Hollands erfgoed uit de VOC-tijd in Galle . Ook een safari in het Minneriya National Park en het Yala National Park, het heuvellandschap van de Horton Plains en een bezoek aan de theeplantages bij Nuwara Eliya staan op het programma. Als kers op de taart is er aan de zuidkust een ontspannen strandverblijf opgenomen in een kleinschalig boutique resort in Tangalle.

Tijdens de reis is er voldoende tijd voor eigen invulling. Uw gids/chauffeur staat tot uw beschikking als u dan op pad wilt (met een maximum afstand van 75 km per dag), maar u kunt natuurlijk ook ontspannen bij uw prettige onderkomens. Veel maaltijden en entreegelden zijn al inbegrepen, dus er zijn weinig bijkomende kosten.

Reisduur: 17 dagen
Negombo – Dambulla – Sigiriya – Kandy – Nuwara Eliya - Ella – Yala NP – Tangalle – Galle - Colombo Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Dag tot daginklappen

Dag 1 (Vliegreis op eigen gelegenheid) - Colombo - Negombo

Vandaag start uw reis met PANGEA Travel. Na aankomst op de luchthaven van Colombo wordt u door onze lokale vertegenwoordiging verwelkomd. Aansluitend wordt u naar uw hotel in Negombo gebracht, niet ver van de luchthaven (maar in een rustige omgeving). Na aankomst is de rest van de dag ter vrije besteding zodat u kunt bijkomen van de vliegreis. U verblijft in Hotel Pledge 3, een kleinschalige sfeervolle accommodatie in een hip & happening deel van Negombo.
Noot: PANGEA Travel kan ook uw internationale vlucht verzorgen.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 2 Negombo

Na het ontbijt maakt u een boottocht door de (door Nederlanders aangelegde) kanalen & lagunes. Geniet tijdens de tocht van de prachtige natuur, de vele vogels, diverse eilandjes en de hardwerkende vissers. Het plaatsje was van 1644 tot 1769 in Nederlandse handen en overal zijn hiervan nog steeds de sporen te zien. Inmiddels is Negombo een populaire badplaats met mooie brede stranden en een grote keuze aan bars en restaurants. In de (vroege) ochtend is een bezoek aan de lokale vismarkt zeker een bezoek waard. Er wordt hier flink onderhandeld door de kraamhouders, om vervolgens de vis aan te bieden op de daaropvolgende markt. Na de boottocht is de rest van de dag ter vrije besteding. U kunt indien gewenst nog meer bezienswaardigheden van Negombo bekijken maken met uw gids of een paar uur ontspannen aan het strand of bij uw hotel.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 3 Negombo - Dambulla

Vandaag vertrekt u naar Dambulla. Hier bezoekt u de indrukwekkende rotstempel van Dambulla. Hier zijn circa 150 afbeeldingen van Boeddha’s te zien. De tempels, die halverwege de rots liggen, zijn alleen te bereiken via een steile betonnen trap. U checkt in bij uw accommodatie, en de rest van de dag is ter vrije besteding. Maak het u hier gemakkelijk; de komende drie nachten verblijft u in het kleinschalige Dambale Boutique, met een waanzinnig uitzicht.
Noot: de reisduur van vandaag is minimaal 4 uur. U kunt zit omzeilen door een lokale vlucht te nemen naar Sigiriya (en dan een kort ritje naar Dambulla). Informeert u naar de mogelijkheden.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 4 Dambulla - Lion Rock - Dambulla

De dag begint vroeg met een bezoek aan het fort op de rots van Sigiriya, ook wel ‘Lions Rock’ genoemd. Deze ca. 200 meter hoge rots rijst uit het niets op uit de omliggende jungle. Om bij de rots te komen wandelt u door de ‘watertuinen’. Via wenteltrappen bereikt u halverwege de rots een nis waar fresco’s te zien zijn. Op de top van de rots ziet u de funderingen van het paleis dat hier ooit heeft gestaan. Tevens wordt u beloond met een prachtig uitzicht. Ook voor diegenen waarvoor de hele klim te zwaar is, is een bezoek toch zeker de moeite waard. Halverwege is namelijk een goed uitzichtpunt.
's Middags verzorgen we een safari in het Minneriya National Park voor u óf in het Kaudulla National Park, al naar gelang de locatie van de olifanten op dat moment. In de winterperiode ziet u hier overigens niet de tientallen olifanten samen, waar dit park bekend om staat.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 5 Dambulla

Dag ter vrije besteding. Optioneel kunt u vandaag een bezoek brengen aan Polonnaruwa. De gids/chauffeur staat tot uw beschikking. Deze stad is gesticht in tiende eeuw door de Indiase Chola dynastie, en is na Anuradhapura de tweede koningsstad van het eiland. Deze oude hoofdstad werd in de vorige eeuw ‘herontdekt’ in de jungle. Na de herontdekking van de stad en opgravingen door archeologen, vormen de ruïnes van de paleizen, kloosters, tempels en waterreservoirs een hoogtepunt van een rondreis door Sri Lanka. De belangrijkste bezienswaardigheden zijn de ruïnes van het koninklijk paleis, de audiëntiezaal, de Vatadage dagoba met vier zittende boeddha’s en de twaalf ruïnes gelegen in het vierkant. Uiteraard mag een bezoek aan de Gal Vihira niet ontbreken. De vier Boeddhabeelden die hier te zien zijn, zijn gehouwen uit één blok steen. Er is een staande, twee zittende en een 14 meter lange liggende Boeddha te zien.
Tip: voeg één van de dagen in Dambulla een tocht per heteluchtballon toe aan uw programma (alleen mogelijk van november - mei). De vlucht vertrekt vroeg in de ochtend uit het nabij gelegen Sigiriya. De zonsopgang is prachtig! Er zijn verschillende arrangementen (bijvoorbeeld gedeeld, privé of een arrangement met vers fruit en champagne aan boord). Mogelijkheden en prijzen zijn op aanvraag.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 6 Dambulla - Kandy

U reist vandaag verder naar Kandy. De route naar Kandy is alleen al de moeite waard vanwege de prachtige uitzichten op de heuvels. Door de hogere ligging (500m) is het hier koeler en het klimaat aangenaam. In de avond wordt u naar de Tempel van de Tand gebracht. Hier wordt een tand van de Boeddha (het belangrijkste heiligdom van Sri Lanka) bewaard. U kunt uw bezoek zo afstemmen dat u de dagelijkse ceremonie aan het einde van de dag kunt bijwonen. Lange rijen gelovigen komen dan offerandes brengen aan het heiligdom. Elk jaar in juli/augustus vindt hier één van de belangrijkste festivals van Sri Lanka plaats; het Perahera festival. Een aantal dagen lang worden er vanuit de tempel grote processies door de stad gehouden, onder andere met een kleurrijke stoet olifanten.
U wordt wederom verwend qua uitzicht in uw nieuwe onderkomen; de Amaya Bungalow in Kandy.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 7 Kandy

Dag ter vrije besteding. Samen met uw gids kunt u vandaag bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de belangrijkste bezienswaardigheden van Kandy, zoals diverse tempels rondom het meer en/of de botanische tuinen van Peradeniya (entreegelden niet inbegrepen). Dit is een prettige en rustige plaats waar u kunt wandelen in de schaduw van een grote diversiteit aan planten en bomen. Ook een bezoek aan Udawattekele behoort tot de mogelijkheden. Dit is een ongerept stukje oerwoud nabij de stad, waar u vele vogels en apen tegen zult komen.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 8 Kandy - Nuwara Eliya

Na het uitchecken uit het hotel wordt u naar het treinstation van Peradeniya gebracht, voor een prachtig treinritje naar Nanu Oya. De chauffeur zal de bagage voor u meenemen, dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. U hoeft alleen maar uit het raampje te kijken en te genieten van het prachtige landschap. Dit traject staat bekend als één van de mooiste treinritjes ter wereld en u zult spoedig zien waarom. De trein brengt u het heuvelland van Sri Lanka in.
Na aankomst op het station van Nanu Oya wordt u naar uw accommodatie in Nuwara Eliya gebracht.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 9 Nuwara Eliya - Horton Plains - Ella

Per jeep rijdt u vandaag naar de Horton Plains, een prachtige hoogvlakte met uitstekende wandelmogelijkheden. Uitgestrekte graslanden, beekjes en bossen vormen het leefgebied van apen, hagedissen, herten en vogels. U kunt naar Bakers Falls en World’s End wandelen waar u een afgrond van 1050 meter inkijkt en bij helder weer een mooi uitzicht heeft. Na het bezoek wordt de reis vervolgd naar de omgeving van Ella, waar na aankomst de rest van de dag vrij te besteden is. Samen met uw chauffeur kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan Ella Gap, de Ravana Ella Falls en/of Little Adam's Peak. U verblijft in het 98 Acres Resort, vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over het heuvellland.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 10 Ella - Yala National Park

Vandaag brengt uw gids/chauffeur u vanuit de heuvels zuidwaarts, naar Yala National Park. Onderweg maakt u een stop bij de Ravana watervallen, die behoren tot de breedste van Sri Lanka. Zorg dus dat u uw zwemspullen bij de hand heeft!
Aangekomen in het zuiden neemt u intrek in Cinnamon Wild, een luxe accommodatie die als uitvalsbasis dient voor een bezoek aan Yala NP. U kunt ontspannen bij het zwembad of bijvoorbeeld en wandelingetje langs het strand maken. Het is niet mogelijk om hier te zwemmen maar het strand is prachtig! U kunt er ook voor kiezen om in de middag nog een safari per jeep te maken in Yala of een van de andere parken in de omgeving zoals Bundala National Park. Deze regelt u gemakkelijk via uw gids.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 11 Yala National Park

Vanmorgen staat er een safari op het programma. In het park leven beren, flamingo’s, herten, pauwen en wilde zwijnen. Olifanten worden vaak gezien bij de rivier waar ze baden en drinken. Misschien heeft u geluk en ziet u zelfs een luipaard! De rest van de dag is ter vrije besteding bij uw prachtige accommodatie.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 12 Yala National Park - Tangalle

U reist vandaag naar de zuidelijke badplaats Tangalle, waar u de komende drie nachten aan het strand verblijft. Tangalle is een van de grotere plaatsen van het zuiden van Sri Lanka. De naam Tangalle betekent in het Singalees ‘’beschermende rots’’. Zoals deze naam al doet vermoeden zijn er vele rotspartijen te vinden bij de uitgestrekte zandstranden van Tangalle. De stad staat vooral bekend om het toerisme en de visserij. Noot: We selecteerden hier het kleinschalige en sfeervolle Coco Tangalle voor u, maar als u liever een grootschaliger resort met meer faciliteiten wenst, kan dat uiteraard ook.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 13 Tangalle

Natuurlijk komen de meeste mensen naar Tangalle om te genieten van het strand, maar de plaats heeft meer te bieden voor degene die erop uit wil gaan. Zoals op wel meer plekken in Sri Lanka staat ook hier een fort uit de tijd van de Verenigde Oost-Indische Compagnie. Tegenwoordig wordt dit fort gebruikt als gevangenis. De bezienswaardigheden van de stad zijn voorts de Mulkirigala rotstempel, de Kalametiya Bird Sanctuary (een beschermd gebied waar vier bedreigde vogelsoorten voorkomen), en Rekawa Turtle Conservation project waar u schildpadden aan land kunt zien komen om eieren te leggen. Als u het leuk vindt, kunt u 's avonds naar Rekawa Turtle Sanctuary worden gebracht (nog niet inbegrepen). In een hutje op het strand krijgt u bij het licht van een zaklamp meer informatie over de vijf soorten schildpadden die in deze omgeving leven. Vervolgens wordt u meegenomen naar het strand waar u op zoek gaat naar de schildpadden, die hier soms wel 100-200 eieren leggen! De meeste kans om de "nesten" te zien is tussen januari en mei. Buiten dit seizoen worden ook eieren gelegd, maar minder vaak.
Letwel: soms zijn er veel bezoekers, en dat gaat ten koste van uw beleving en die van de schildpadden.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 14 Tangalle

Vandaag heeft u een vrije dag in Tangalle. De chauffeur/gids staat ook vandaag voor u paraat voor het geval u vandaag op pad wilt (max. afstand 75 km). Maar als u liever ontspant bij uw accommodatie of aan zee, dan kan dat uiteraard ook.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 15 Tangalle - Galle

Een korte rit brengt u naar Galle. Deze stad heeft een kleurrijk verleden. De ontwikkeling is vooral te danken aan de Britse, Portugese en Nederlandse zeevaarders. De Portugezen vestigden zich in 1589 als eerste in Galle en noemden de plaats Santa Cruz. De Verenigde Oost-Indische Compagnie veroverde de stad in 1640. In 1796 kwam de stad in handen van de Britten en werd het de toegangspoort tot het Verre Oosten. In de jaren die daarop volgden verloor Galle langzamerhand haar belangrijke handelspositie aan Colombo. Vandaag de dag is het rijke handelsverleden nog terug te zien in de koloniale gebouwen en het imposante fort, het best bewaarde Nederlandse fort in Azië. U bezoekt dit fort met uw gids. Maak een wandeling langs de brede muren van het fort en bezoek de Nederlands Hervormde Kerk waar veel Hollandse graven te zien zijn. Sinds 1988 staat het oude stadscentrum op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.
Uw overnachtingsplaats van vandaag is een prachtig oud koloniaal pandje binnen de fortmuren van Galle, het Fortaleza no 1a Court Square.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 16 Galle - Colombo

Vandaag gaat de reis terug naar Colombo. Indien de tijd het toelaat kunt u samen met uw gids nog een stadstour maken. Colombo is het commerciële centrum van Sri Lanka, gelegen nabij de monding van de Kelani Ganga Rivier. Het oude deel van de stad is het Fort. Voorheen was dit een vesting, en nu het zakelijk district. In Colombo vindt u verschillende religies met kerken, tempels en moskeeën. Indien u geïnteresseerd bent in de Nederlandse historie mag een bezoek aan de Wolvendaal kerk niet ontbreken.
Tip: voor een heerlijk stuk taart of een goede lunch of diner gaat u naar The Gallery Café op Alfred House Road. Een sfeervol en bijzonder restaurant met een goede internationale en lokale keuken. Voor Sri Lankaanse begrippen niet voordelig, maar voor Nederlandse begrippen nog steeds goed betaalbaar.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 17 Colombo - (Vliegreis op eigen gelegenheid)

Ruim op tijd wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw terugvlucht. De kamer staat tot uw vertrek tot uw beschikking.
Noot: PANGEA Travel kan ook uw internationale vliegreis verzorgen.

bekijk meer

Inclusief / exclusiefinklappen

De volgende zaken zijn inbegrepen en niet inbegrepen in deze reis.

Inbegrepen

 • genoemde transfers en vervoer tijdens excursies per auto met privéchauffeur/gids (Engelssprekend)
 • vervoer op dagen en dagdelen ter vrije besteding met een maximum van 75 km per dag
 • aanvullende reisinformatie
 • genoemde excursies met bijbehorende entreegelden
 • jeephuur voor de toegang tot de Horton Plains
 • 1x jeephuur in het Minneriya of Kaudulla National Park
 • 1x jeephuur in het Yala National Park
 • treinreis Peradeniya - Nanu Oya in 1e klasse of observatiewagen
 • alle overnachtingen op basis van halfpension, m.u.v. Negombo, Tangalle, Galle & Colombo
 • late uitcheck op de laatste dag in Colombo
 • alle services zoals genoemd in bovenstaand programma
 • uitgebreid informatiepakket met landeninfo, vouchers, e-tickets en hotellijst bij uw reisbescheiden
 • assistentie tijdens uw reis (24 uur per dag bereikbaar)
 • bijdrage Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking (per 9 personen)
 • boekingskosten: € 25 per boeking

Niet inbegrepen

 • internationale vliegreis (eventueel via PANGEA Travel te boeken)
 • visumkosten Sri Lanka, ca. USD 35 pp (voor vertrek online aan te vragen)
 • mogelijke upgrade naar vervoer per SUV
 • optionele excursies en bijbehorende entreegelden
 • fooien en overige uitgaven van persoonlijke aard
 • overige maaltijden en drankjes
 • evetuele vroege en/of late uitcheck
 • reis- en annuleringsverzekering
bekijk meer

Prijsinklappen

Prijsindicatie: € 3.000 - € 3.500

Onze reizen worden geheel op uw wensen afgestemd. De invulling van de reis is hierdoor uniek en specifiek voor uw reisgezelschap. Bovenstaande prijs is per persoon, de exacte prijs is afhankelijk van:

 • aantal reizigers (deze prijsindicatie is o.b.v. twee personen samenreizend)
 • vertrekperiode (prijsindicatie is o.b.v. het laagseizoen)
 • invulling van de reis (u kunt de inhoud van de reis naar wens aanpassen)
 • categorie van accommodaties
We rekenen vrijblijvend de exacte reissom voor u uit. Uiteraard helpen we u graag met advies en met het samenstellen van uw persoonlijke reis, immers wij kennen de bestemming uit eigen ervaring. Klik hier voor onze contactgegevens en de reisspecialisten.

bekijk meer

Accommodatieinklappen

Hotel Pledge 3 - Negombo

Na een lange vlucht of rondreis is dit een heerlijke plek om tot rust te komen. Pledge 3 (gebouwd in 2014) is een kleinschalig boutique hotel met 14 kamers. Een relaxte plek en toch midden in het centrum. Op 5 minuten lopen van het strand en de hoofdstraat van Negombo is dit de ideale locatie. Het personeel doet er alles aan om u hier direct thuis te laten voelen en zorgt voor een fijne start of afsluiting van uw reis!


Dambale Boutique Chalets - Dambulla

Wat een locatie! Bovenop een heuvel kijkt u 360° in de rondte over teakbossen, de vlaktes van Dambulla en het mistige heuvelland in de verte. Deze kleinschalige accommodatie beschikt over zes comfortabele boutique chalets, gebouwd op palen en elk met een hemelbed. Gelukkig is ook gedacht aan forse vensters, want dit uitzicht wilt u niet missen!
Ter plaatse zijn mountainbikes te huur, maar wandelen kan natuurlijk ook. In het teakbos kunnen vogelaars hun hart ophalen. En wat dacht u van daarna ontspannen op de ligbedden bij het zwembad?


Amaya Bungalow - Kandy

Amaya Bungalow is een kleinschalige boutique accommodatie in Kandy, en één van de best gelegen bungalows van Sri Lanka. Het zicht op de heuvels liegt er niet om, en het is er heerlijk rustig, buiten de stadsdrukte. In de karakteristieke binnenplaats treft u een zwembad, omzoomd door galerijen waar u in de schaduw op ligbedden kunt uitblazen.
Voor romantici kan het diner bij kaarslicht op het dakterras worden geserveerd.


Ferncliff Bungalow - Nuwara Eliya

Een verblijf in Ferncliff Bungalow is pure verwennerij! Dit is een prachtig, kleinschalig boutique hotel in Nuwara Eliya. Er zijn slechts vier ruime kamers. In de woonkamer kunt u ontspannen bij een knapperend haardvuur. Bij Ferncliff Bungalow kunt u ook heerlijk eten. Deze accommodatie wordt gerund door uw gastheer Michael en zijn vrouw. Een goede service is voor hen erg belangrijk. Wat ons betreft dé favoriet in Nuwara Eliya.


98 Acres Resort - Ella

98 Acres Resort is gelegen te midden van de theeplantages van Ella. Dit resort heeft gerecyclede materialen gebruikt in haar kamers wat al haar ruime kamers sfeervol en uniek maakt. 98 Acres Resort and Spa biedt diverse activiteiten en excursies aan. Ontspan in de spa, werk uzelf in het zweet in de fitnessruimte, duik in het zwembad of neem een yoga les! Deze luxe accommodatie heeft een geweldige ligging net iets buiten het centrum van Ella. Met name de locatie van dit hotel maakt het een aanrader!


Cinnamon Wild - Yala National Park

Cinnamon Wild, vlakbij het plaatsje Kirinda, grenst aan het bekendste wildpark van Sri Lanka; het Yala Wildlife Sanctuary. Het is dan ook een prima uitgangspunt voor het maken van een safari. Het hotel wordt omgeven door tropische jungle en grenst aan het strand en de Indische Oceaan. U kunt hier een mooie strandwandeling maken. Zwemmen in de zee kan helaas niet maar Cinnamon Wild heeft een zwembad waar u kunt afkoelen. U overnacht in één van de beach of jungle chalets die van alle gemakken zijn voorzien.


Coco Tangalle - Tangalle

Coco Tangalla is een koloniale strandvilla in de zuidelijke badplaats Tangalle. De sfeer is gemoedelijk en informeel. De zes kamers zijn klassiek-antiek ingericht met een vleugje lokale kunst en een moderne twist. Dat klinkt zo misschien als een ratjetoe, maar het geheel oogt toch heel stijlvol. Vanuit de infinity pool kijkt u uit over de Indische Oceaan. Voor eenieder die een luxe verblijf vol persoonlijke aandacht zoekt is dit een goede keuze.
Het kleine strandje waar Coco Tangalle aan ligt is niet zo geschikt voor zwemmen, maar binnen loopafstand is een ander strand waar dit wel kan.


Fortaleza - No 1A Court Square - Galle

Dit karakteristieke pand in het historische hartje van Galle werd gebouwd in de Hollands-koloniale tijd. Een vooraanstaande advocatenfamilie bewoonde het vanaf 1826. Nadat het liefdevol werd gerestaureerd is het tegenwoordig een kleinschalig gastenverblijf. Aan ieder detail is gedacht en je gaat echt terug in de geschiedenis als je hier binnenstapt.
De slaapkamer met hemelbed is beneden, en met een prachtige trap komt u in het woongedeelte met balkon, waarvandaan u zicht heeft op het Maritieme Museum, het Hollandse Ziekenhuis en Court Square.


Binnenplaats van de Lake Lodge
Taru Villas - Lake Lodge - Colombo

Taru Villas - Lake Lodge is een kleinschalig, modern hotel met slechts 13 kamers. Verscholen in een rustige straat in het zakencentrum van Colombo, is een dit een prima budget optie. De kamers zijn allemaal voorzien van moderne gebruiksgemakken (king size double beds, airco, TV, volledig ingerichte badkamers) en het resort biedt verder voldoende faciliteiten. Denk hierbij aan gratis WIFI, grote lounge ruimtes en twee terrassen met zicht over het park en het meer. Het restaurant serveert gevarieerde lunch- en dineropties en in de bar kunt u terecht voor (alcoholische) versnaperingen. Door de prima prijs/kwaliteit verhouding zult u geen spijt hebben van uw keuze voor de Lake Lodge.


bekijk meer

Waarom?inklappen

 • verblijf in bijzondere, kleinschalige accommodaties waar de service hoog in het vaandel staat.
 • tijd en ruimte voor eigen invulling.
 • met auto en privé chauffeur, die tevens een deskundige, Engelssprekende gids is.
 • ook een stukje met de trein vanwege de ambiance en waanzinnige uitzicht
 • inclusief entreegelden en jeephuur in de nationale parken. Deze kosten zijn in Sri Lanka namelijk erg hoog; tijdens een reis van 2-3 weken kunnen deze oplopen tot gemiddeld zo'n $250,- per persoon.
 • veel maaltijden inclusief. Op veel plekken is er namelijk geen mogelijkheid om buiten de deur te eten.
bekijk meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Reiservaringen
Sri Lanka

 • “Hoogtepunten waren Dambulla, Minneriya NP, Bundala NP en the Rainforest Ecolodge”

  lees meer
  -
  Kees en Marie-José
 • “we hebben tempels gezien, gesnorkeld, gewandeld, gezwommen en we zijn op safari geweest!”

  lees meer
  -
  Mevrouw Schuitemaker
 • “de mensen op straat, van welke oorsprong ook, het was altijd gemakkelijk om contact te leggen!”

  lees meer
  -
  Marian en Harry
 • “Bedankt Pangea Travel!”

  lees meer
  -
  Marleen

De vismarkt van Negombo

In de (vroege) ochtend is een bezoek aan de lokale vismarkt van Negombo zeker de moeite waard. Er wordt hier flink onderhandeld door de kraamhouders, om vervolgens de vis aan te bieden op verschillende vismarkten.Vissersboten Negomboprint deze reisterug naar het overzicht