Boutique Sri Lanka

routekaart Boutique Sri Lanka

Tijdens deze 18-daagse rondreis in Sri Lanka verblijft u in luxe boutique hotels en reist per auto met Engelssprekende privé chauffeur. Op deze manier maakt u in alle comfort kennis met deze prachtige bestemming. U bezoekt historische steden als Anuradhapura en Polonnaruwa en maakt kennis met highlights als de rots van Sigiriya, de Dambulla cave temple en de beroemde Tempel van de Tand in Kandy. Ook een safari in het Minneriya National Park en het Yala National Park en een bezoek aan de theeplantages bij Nuwara Eliya staan op het programma. De reis wordt ontspannen afgesloten in een kleinschalig, luxe resort aan het strand van Galle.

Reisduur: 18 dagen
Anuradhapura - Sigiriya - Polonnaruwa - Minneriya - Dambulla - Kandy - Nuwara Eliya - Ella - Yala - Galle - Colombo Vraag deze reis aan »

Dag tot daginklappen

Dag 1 (Vliegreis op eigen gelegenheid) - Colombo - Katunayake

Vandaag start uw reis met PANGEA Travel. Na aankomst op de luchthaven van Colombo wordt u door onze lokale vertegenwoordiging verwelkomd. Aansluitend volgt een transfer naar uw hotel in Katunayake, niet ver van de luchthaven (maar in een rustige omgeving). Na aankomst is de rest van de dag ter vrije besteding zodat u kunt bijkomen van de vliegreis. U verblijft in hotel The Wallawwa, waar u heerlijk kunt ontspannen bij het zwembad of in de mooie spa. Noot: eventueel kan PANGEA Travel ook uw internationale vlucht verzorgen.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 2 Katunayake - Negombo - Katunayake

Na het ontbijt wordt u naar Negombo gebracht, waar u een boottocht maakt door de (door Nederlanders aangelegde) kanalen & lagunes. Geniet tijdens de tocht van de prachtige natuur, de vele vogels, diverse eilandjes en de hardwerkende vissers. Het plaatsje was van 1644 tot 1769 in Nederlandse handen en overal zijn hiervan nog steeds de sporen te zien. Inmiddels is Negombo een populaire badplaats met mooie brede stranden en een grote keuze aan bars en restaurants. In de (vroege) ochtend is een bezoek aan de lokale vismarkt zeker een bezoek waard. Er wordt hier flink onderhandeld door de kraamhouders, om vervolgens de vis aan te bieden op de daaropvolgende markt. Na de boottocht is de rest van de dag ter vrije besteding. U kunt indien gewenst een stadstour in Negombo maken met uw gids of een paar uur ontspannen aan het strand of bij uw hotel.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 3 Katunayake - Anuradhapura

Na het ontbijt reist u verder naar Anuradhapura. De eerste hoofdstad van het land is gelegen in de droge zone van Sri Lanka. Ondanks de naam is het gebied juist verre van droog. Met honderden meren en waterreservoirs verbonden door een nauwkeurig netwerk van kanalen, maakt de 'dry zone' deel uit van een groot irrigatiesysteem in een prachtig landschap met grote biodiversiteit. Aan het einde van de middag bezoekt u Mihintale. Deze heilige berg wordt beschouwd als de geboorteplek van Boeddhisme in Sri Lanka. Deze plek staat tevens bekend om de mooie zonsondergangen. De komende nachten verblijft u in het Ulagalla Resort in Anuradhapura, een uniek boutique hotel in een historisch huis waar modern en authenticiteit samen komen.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 4 Anuradhapura

Dag ter vrije besteding. U kunt ontspannen bij het hotel of met uw gids de omgeving verkennen (nog niet inbegrepen). De heilige stad Anuradhapura werd in de 5e eeuw voor Christus gesticht en was ongeveer 1400 jaar de hoofdstad van Ceylon. Na een Indische invasie verschoof de macht uiteindelijk naar Polonnaruwa en werd de stad opgeslokt door de jungle. Tegenwoordig is de oude stad een belangrijk pelgrimsoord voor Boeddhisten omdat hier de heilige Bodhiboom (boom der Verlichting) staat. De boom is een afstammeling van de boom waaronder Boeddha de Verlichting bereikte. De boom is meer dan 2000 jaar oud. Tussen de ruines van de stad staan enkele dagoba’s waarvan de Abhayagiri Dagoba 75 meter boven het omringende landschap uitsteekt. De witte dagoba van Ruvanvelisaya wordt omringd door een muur van olifanten. Andere bezienswaardigheden zijn de waterreservoirs, het Boeddha beeld Samandhi, daterend uit de zesde eeuw, het archeologisch museum en het Loha Prasada (het bronzen paleis).
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 5 Anuradhapura - Sigiriya

In de ochtend vertrekt u richting Sigiriya. Onderweg brengt u een bezoek aan het Avukana Boeddha beeld, een 12 meter hoge Boeddha uitgehakt in een rotswand. Eenmaal aangekomen in Sigiriya wordt u naar het Vil Uyana hotel gebracht waar u de komende dagen overnacht in uw "dwelling" met eigen plunge pool. De middag is vrij te besteden, zodat u heerlijk kunt ontspannen of op eigen gelegenheid de omgeving kunt verkennen. Tip: voeg één van de komende dagen een tocht per heteluchtballon toe aan uw programma (alleen mogelijk van november - mei). De vlucht vertrekt vroeg in de ochtend uit Sigiriya, zodat u een prachtig zicht heeft op de zonsopgang en de mooie omgeving. Er zijn verschillende arrangementen (bijvoorbeeld gedeeld, privé of een arrangement met vers fruit en champagne aan "boord"). Mogelijkheden en prijzen zijn op aanvraag.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 6 Sigiriya - Polonnaruwa - Minneriya NP - Sigiriya

Vandaag bezoekt u Polonnaruwa. De stad is gesticht in tiende eeuw door de Indiase Chola dynastie, en is na Anuradhapura de tweede koningsstad van het eiland. Deze oude hoofdstad werd in de vorige eeuw ‘herontdekt’ in de jungle. Na de herontdekking van de stad en opgravingen van archeologen, vormen de ruïnes van de paleizen, kloosters, tempels en waterreservoirs een hoogtepunt van een rondreis door Sri Lanka. De belangrijkste bezienswaardigheden zijn de ruïnes van het Koninklijke paleis, de audiëntie zaal, de Vatadage dagoba met vier zittende boeddha’s en de twaalf ruïnes gelegen in het vierkant. Uiteraard mag een bezoek aan de Gal Vihira niet ontbreken. De vier Boeddha beelden die hier te zien zijn, zijn gehouwen uit één blok steen. Er is een staande, twee zittende en een 14 meter lange liggende Boeddha te zien. In de namiddag staat een jeepsafari in Minneriya op het programma. Het Minneriya National park heeft een oppervlakte van 8890 hectare en is vooral bekend vanwege de Minneriya Tank, een waterreservoir dat gebouwd is door koning Mahasen. Mede door de goede ligging tussen Habarana en Polonnaruwa is het park een goed uitgangspunt voor het maken van een safari. Vooral tijdens het droge seizoen (juni – september) is de waterstand in het reservoir laag waardoor er veel watervogels, waaronder aalscholvers en ooievaars, in het ondiepe water vis vangen. Het droge seizoen biedt ook goede mogelijkheden om grote kuddes olifanten te zien nabij het reservoir. Noot: de bezienswaardigheden in Polonnaruwa kunt u eventueel ook per fiets bekijken. De meerprijs voor fietshuur is €5,- per persoon.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 7 Sigiriya

De dag begint vroeg met een bezoek aan het fort op de rots van Sigiriya, ook wel ‘Lions Rock’ genoemd. Deze ca. 200 meter hoge rots rijst uit het niets op uit de omliggende jungle. Om bij de rots te komen wandelt u door de ‘watertuinen’. Via wenteltrappen bereikt u halverwege de rots een nis waar fresco’s te zien zijn. Op de top van de rots ziet u de funderingen van het paleis dat hier ooit heeft gestaan. Tevens wordt u beloond wordt met een prachtig uitzicht. Ook voor diegenen waarvoor de hele klim te zwaar is, is een bezoek toch zeker de moeite waard. Halverwege is namelijk een goed uitzichtpunt. De middag is ter vrije besteding.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 8 Sigiriya - Dambulla - Kandy

U reist vandaag verder naar Kandy. Onderweg bezoekt u de indrukwekkende Dambulla Cave Temple met circa 150 afbeeldingen van Boeddha’s. De route naar Kandy is alleen al de moeite waard vanwege de prachtige uitzichten op de heuvels. Door de hogere ligging (500m) is het hier koeler en het klimaat aangenaam. Onderweg maakt u ook een stop bij een kruidentuin in Matale. De komende nachten verblijft u in het luxe en kleinschalige Theva Residency hotel.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 9 Kandy

Vandaag verkent u Kandy, de vroegere hoofdstad van het Singhalese koninkrijk. U ziet onder andere werkplaatsen waar kunst, handwerk en batiks worden gemaakt. In de avond wordt u naar de Tempel van de Tand gebracht. Hier wordt de tand van Boeddha (het belangrijkste heiligdom van Sri Lanka) bewaard. Elk jaar vindt hier tevens in augustus één van de belangrijkste festivals van Sri Lanka plaats; het Perahera festival. Een aantal dagen lang wordt de tand onder begeleiding van een kleurrijke stoet olifanten uit de tempel gehaald. In de avond woont u een traditionele dansshow bij in de Tempel van de Tand.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 10 Kandy - Nuwara Eliya

U reist vandaag verder naar Nuwara Eliya, een belangrijk productiegebied van Ceylon thee. U kunt zelf het reistempo aangeven en onderweg eventueel stoppen voor een bezoek aan een theeplantage of een theefabriek. Nuwara Eliya, ook wel ‘Little England’ genoemd, is bekend om de prachtige Engelse huizen en de oude Victoriaanse hotels. Vanwege de hoge ligging (1890 meter) kan het hier behoorlijk koud zijn waardoor we u aanraden een warme trui of jas mee te nemen. Na aankomst wordt u naar Ferncliff Bungalow gebracht, een prachtige bungalow met slechts vier kamers. De service hier is hartverwarmend. Noot: indien gewenst kunt u het traject van vandaag ook per trein afleggen, met prachtige uitzichten over de landschappen en vele theevelden. De treinreis duurt langer dan de rit met de auto. De chauffeur wacht u aan de andere kant weer op. De meerprijs is ca. €10,- per persoon.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 11 Nuwara Eliya - Horton Plains - Ella

Per jeep rijdt u vandaag naar de Horton Plains, een prachtige hoogvlakte met uitstekende wandelmogelijkheden. Uitgestrekte graslanden, beekjes en bossen vormen het leefgebied van apen, hagedissen, herten en vogels. U kunt naar Bakers Falls en World’s End wandelen waar u een afgrond van 1050 meter inkijkt en bij helder weer een mooi uitzicht heeft. Na het bezoek wordt de reis vervolgd naar de omgeving van Ella, waar na aankomst de rest van de dag vrij te besteden is. Samen met uw chauffeur kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan Ella Gap, de Ravana Ella Falls en/of Little Adam's Peak. U verblijft in het 98 Acres Resort, vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over de natuurlijke omgeving.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 12 Ella - Yala National Park

Vandaag gaat de reis verder naar het Yala National Park, waar in de namiddag een safari op het programma staat. In het park leven beren, flamingo’s, herten, pauwen en wilde zwijnen. Olifanten worden vaak gezien bij de rivier waar ze baden en drinken. Misschien heeft u geluk en ziet u zelfs een luipaard! U overnacht in het sfeervolle Cinnamom Wild Resort, heel dichtbij het park.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 13 Yala National Park

Na het ontbijt brengt uw privéchauffeur u naar Kataragama, een Hindoeïstisch bedevaartsoord. U bezoekt de Kataragama Devalaya, een van de meest religieuze plaatsen in Sri Lanka. In dit enorme complex ziet u onder andere enkele Hindoeïstische beelden. De middag is ter vrije besteding. U kunt ontspannen bij het zwembad van uw hotel of bijvoorbeeld naar het strand van Kirinda gaan. Het is niet mogelijk om hier te zwemmen maar het strand is prachtig! U kunt er ook voor kiezen om in de middag nog een safari per jeep te maken in Yala of een van de andere parken. Deze regelt u gemakkelijk via uw gids.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 14 Yala National Park - Galle/Thalpe

U reist vandaag verder naar Thalpe (vlakbij Galle), waar u de komende dagen aan het strand verblijft. De overnachtingen zijn in het Jetwing Era Beach Resort.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 15 Galle/Thalpe

Dag ter vrije besteding. U kunt ontspannen aan het strand en/of een uitstapje maken naar Galle samen met uw gids. Deze stad heeft een kleurrijk verleden. De ontwikkeling is vooral te danken aan de Britse, Portugese en Nederlandse zeevaarders. De Portugezen vestigden zich in 1589 als eerste in Galle en noemden de plaats Santa Cruz. De Verenigde Oost-Indische Compagnie veroverde de stad in 1640. In 1796 kwam de stad in handen van de Britten en werd het de toegangspoort tot het Verre Oosten. In de jaren die daarop volgden verloor Galle langzamerhand haar belangrijke handelspositie aan Colombo. Vandaag de dag is het rijke handelsverleden nog terug te zien in de koloniale gebouwen en het imposante fort, het best bewaarde Nederlandse fort in Azië. Maak een wandeling langs de brede muren van het fort en bezoek de Nederlands Hervormde Kerk waar veel Hollandse graven te zien zijn. Sinds 1988 staat het oude stadscentrum op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 16 Galle/Thalpe

Dag ter vrije besteding. In de omgeving van Galle treft u de mooiste stranden van de zuidkust. Er valt hier genoeg te beleven; duiken, snorkelen, boottochtjes behoren tot de mogelijkheden (in het winterseizoen). Vooral in het weekend worden de stranden ook druk bezocht door de lokale bevolking.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 17 Galle/Thalpe - Colombo

Vandaag gaat de reis terug naar Colombo (langs de kustroute. Dit kan ca. 1 uur korter over de snelweg, maar dan heeft u minder te zien onderweg en komt niet langs Kosgoda). Onderweg kunt u optioneel een stop maken bij een ‘Turtle Farm’ in Kosgoda (nog niet inbegrepen; entreegelden ca. €5,- per persoon). Hier worden zeeschildpadden geboren en gevoed tot ze terugkeren in zee. Daarna wordt u naar Colombo gebracht, waar u tot aan het vertrek verblijft. Indien de tijd het toelaat kunt u samen met uw gids nog een stadstour maken. Colombo is het commerciële centrum van Sri Lanka, gelegen nabij de monding van de Kelani Ganga Rivier. Het oude deel van de stad is het Fort. Voorheen een vesting en nu het zakelijk district. In Colombo vindt u verschillende religies met kerken, tempels en moskeeën. Indien u geïnteresseerd bent in de Nederlandse historie mag een bezoek aan de Wolvendaal kerk niet ontbreken. De laatste nacht van uw rondreis verblijft u in het prachtige Casa Colombo. Een bijzonder hotel waar elke kamer anders is. Tip: voor een heerlijk stuk taart of een goede lunch of diner gaat u naar The Gallery Café op Alfred House Road (www.paradiseroad.lk). Een sfeervol en bijzonder restaurant met een goede internationale en lokale keuken. Voor Sri Lankaanse begrippen niet voordelig, maar voor Nederlandse begrippen nog steeds goed betaalbaar.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 18 Colombo - (Vliegreis op eigen gelegenheid)

Op tijd wordt u naar de luchthaven van Colombo gebracht voor uw terugvlucht.

bekijk meer

Inclusief / exclusiefinklappen

De volgende zaken zijn inbegrepen en niet inbegrepen in deze reis.

Inbegrepen

 • genoemde transfers en vervoer tijdens excursies per auto met privéchauffeur/gids (Engelssprekend)
 • vervoer op dagen en dagdelen ter vrije besteding met een maximum van 75 km per dag
 • aanvullende reisinformatie
 • genoemde excursies met bijbehorende entreegelden
 • jeephuur voor de toegang tot de Horton Plains
 • 1x jeephuur in het Minneriya National Park
 • 1x jeephuur in het Yala National Park
 • alle overnachtingen op basis van halfpension, m.u.v. van de nachten in Katunayake, Galle & Colombo
 • alle services zoals genoemd in bovenstaand programma
 • uitgebreid informatiepakket met landeninfo, vouchers, e-tickets en hotellijst bij uw reisbescheiden
 • assistentie tijdens uw reis (24 uur per dag bereikbaar)
 • bijdrage Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking (per 9 personen)
 • boekingskosten: € 25 per boeking

Niet inbegrepen

 • internationale vliegreis
 • visumkosten sri Lanka, ca. USD 35 pp (voor vertrek online aan te vragen)
 • mogelijke upgrade naar vervoer per SUV
 • optionele excursies en entreegelden
 • fooien en overige uitgaven van persoonlijke aard
 • overige maaltijden en drankjes
 • evetuele vroege en/of late uitcheck
 • reis- en annuleringsverzekering
bekijk meer

Prijsinklappen

Prijsindicatie: € 3.500 - € 4.000

Onze reizen worden geheel op uw wensen afgestemd. De invulling van de reis is hierdoor uniek en specifiek voor uw reisgezelschap. Bovenstaande prijs is per persoon, de exacte prijs is afhankelijk van:

 • aantal reizigers (deze prijsindicatie is o.b.v. twee personen samenreizend)
 • vertrekperiode (prijsindicatie is o.b.v. het laagseizoen)
 • invulling van de reis (u kunt de inhoud van de reis naar wens aanpassen)
 • categorie van accommodaties
We rekenen vrijblijvend de exacte reissom voor u uit. Uiteraard helpen we u graag met advies en met het samenstellen van uw persoonlijke reis, immers wij kennen de bestemming uit eigen ervaring. Klik hier voor onze contactgegevens en de reisspecialisten.

bekijk meer

Accommodatieinklappen

Binnenplaats in The Wallawwa
The Wallawwa - Katunayake

Verscholen in een 3 hectare grote, keurig onderhouden tuin, treft u The Wallawwa; een prachtige luxe boutique hotel. Op het terrein van het 17 kamers tellende, koloniale landhuis, heeft u absoluut niet het idee dat u zich op slechts 15 minuten van Sri Lanka’s internationale vliegveld bevindt. Binnen 30 minuten treft u de stranden van Negombo, en binnen 45 minuten staat u in het centrum van Colombo. De sfeervol ingerichte kamers, de sfeervol verlichte loungeruimtes, de rustgevende spa en het a la carte restaurant; alles werkt mee aan uw rust en welzijn. Daardoor is The Wallawwa niet alleen een prima optie voor een luxe verblijf buiten de drukte, maar toch centraal gelegen.


Zwembad in het Ulagalla Resort
Ulagalla Resort - Anuradhapura

Als voormalige adellijk landgoed, staat het Ulagalla Resort voor luxe. Het hotel heeft een 150 jaar oud landhuis centraal staan, met 20 ecologisch verantwoorde privé chalets gebouwd op 58 hectare land. Door het groene LEEDS certificaat, mede verkregen door een eigen zonnepark dat de helft van de verbruikte energie genereert, is Ulagalla Resort een uniek en luxe boutique hotel. Geniet verder van de spa, de rust en het groen, de service en het schitterende zwembad. Alle kamers zijn ruim en licht ingericht en beschikken over mooie uitzichten op tuinen, rijstvelden of het meer. Ze zijn voorzien van kingsize bedden, gratis WIFI, moderne badkamers met regendouche en een zonterras.


Vil Uyana - Sigiriya

Vil Uyana is een prachtig luxe resort in de omgeving van Sigiriya, midden tussen de rijstvelden. Het hotel behoort tot de Small Luxury Hotels of the World, en niet voor niets. De klant is hier werkelijk koning. Vil Uyana is ruim opgezet en beschikt over slechts 36 villa's. Alle villa's (oftewel dwellings) zijn ruim opgezet. De meeste staan op palen in het water. Enkele categorieën beschikken zelfs over een eigen plunge pool. Kortom; bij een verblijf in Vil Uyana zal het u aan luxe en rust niet ontbreken.


Theva Residency - Kandy

Bent u op zoek naar een kleinschalig, modern hotel in Kandy? Dan is Teva Residency een echte aanrader! Het hotel ligt in de heuvels nabij Kandy, en biedt een prachtig uitzicht over de vallei. Theva beschikt over slechts 10 kamers, in 4 verschillende categorieën. Alle kamers zijn modern ingericht met frisse kleuren. Theva Residency beschikt tevens over een klein zwembad, vanwaar u ook over de vallei uitkijkt.


Ferncliff Bungalow - Nuwara Eliya

Een verblijf in Ferncliff Bungalow is pure verwennerij! Dit is een prachtig, kleinschalig boutique hotel in Nuwara Eliya. Er zijn slechts vier ruime kamers. In de woonkamer kunt u ontspannen bij een knapperend haardvuur. Bij Ferncliff Bungalow kunt u ook heerlijk eten. Deze accommodatie wordt gerund door uw gastheer Michael en zijn vrouw. Een goede service is voor hen erg belangrijk. Wat ons betreft dé favoriet in Nuwara Eliya.


Zwembad van het 98 Acres Resort
98 Acres Resort - Ella

98 Acres Resort is gelegen te midden van de theeplantages van Ella. Dit resort heeft gerecyclede materialen gebruikt in haar kamers wat al haar ruime kamers sfeervol en uniek maakt. 98 Acres Resort and Spa biedt diverse activiteiten en excursies aan. Ontspan in de spa, werk uzelf in het zweet in de fitnessruimte, duik in het zwembad of neem een yoga les! Deze luxe accommodatie heeft een geweldige ligging net iets buiten het centrum van Ella. Met name de locatie van dit hotel maakt het een aanrader!


Cinnamon Wild - Yala National Park

Cinnamon Wild, vlakbij het plaatsje Kirinda, grenst aan het bekendste wildpark van Sri Lanka; het Yala Wildlife Sanctuary. Het is dan ook een prima uitgangspunt voor het maken van een safari. Het hotel wordt omgeven door tropische jungle en grenst aan het strand en de Indische Oceaan. U kunt hier een mooie strandwandeling maken. Zwemmen in de zee kan helaas niet maar Cinnamon Wild heeft een zwembad waar u kunt afkoelen. U overnacht in één van de beach of jungle chalets die van alle gemakken zijn voorzien.


Lounge in Casa Colombo
Casa Colombo - Colombo

Dit boutique hotel scoort goed in lijsten met de meest fascinerende hotels ter wereld; en niet zonder reden. Al bij aankomst bent u onmiddellijk onder indruk van het magnifieke, 200 jaar oude Moorse pand. Wanneer u op een van de talloze, erg bijzonder gecreëerde loungeplekken plaatsneemt, heeft u geen moment het idee dat u zich midden in Colombo’s zakendistrict bevindt. Elk van de 12 sfeervol ingerichte suites van Casa Colombo heeft een uniek karakter, maar ze beschikken allemaal over een grote LCD tv, een king size bed, een modern geluidssysteem en een mooie badkamer met lotions en shampoos. Tevens beschikt Casa Colombo over een goede spa, een zwembad en een bar. Kortom, een basis voor een onvergetelijke ervaring!


bekijk meer

Waarom?inklappen

 • U verblijft in bijzondere, kleinschalige accommodaties waar de service hoog in het vaandel staat.
 • Daarnaast reist u in een rustig tempo, zodat u extra kunt genieten.
 • Deze rondreis wordt uitgevoerd per auto met privé chauffeur. Deze chauffeur is tevens opgeleid tot een deskundige, Engelssprekende gids.
 • Alle entreegelden en jeephuur in de nationale parken zijn al in de reissom op te nemen. Deze kosten zijn in Sri Lanka namelijk erg hoog; tijdens een reis van 2-3 weken kunnen deze oplopen tot gemiddeld zo'n $250,- per persoon.
 • Veel hotels worden op basis van halfpension gereserveerd, omdat er in Sri Lanka in veel plaatsen geen mogelijkheden zijn om buiten de deur te eten.
bekijk meer
Vraag deze reis aan »

Reiservaringen

 • een ontzettend aardige man die ons veel heeft verteld over het land

  lees meer
  -
  Natascha en Leander
 • perfecte voorbereiding en afhandeling

  lees meer
  -
  Paul en Margy kamphuis
 • 3e keer Sri Lanka

  lees meer
  -
  Rob & Pety
 • Sri Lanka heeft ons verrast

  lees meer
  -
  Daan en Carolien


print deze reisterug naar het overzicht