Hoogtepunten Sri Lanka (zomer)

routekaart Hoogtepunten Sri Lanka (zomer)

Deze reis is uitermate geschikt voor reizigers die in het zomerseizoen (mei - oktober) reizen, en de hoogtepunten van Sri Lanka willen combineren met een aantal dagen aan het strand. Tijdens deze individuele rondreis door Sri Lanka geniet u van zowel natuur, cultuur als strand. Samen met uw privéchauffeur bezoekt u de hoogtepunten van dit veelzijdige en prachtige eiland. Na een eerste nacht in Negombo gaat de reis verder naar Galle en het Yala National Park, waar u een safari maakt en op zoek gaat naar luipaarden. Bij Nuwara Eliya bezoekt u de theeplantages en de Horton Plains, waarna u vanuit Sigiriya verschillende uitstapjes maakt in de culturele driehoek van Sri Lanka. De reis wordt afgesloten met een aantal dagen aan het prachtige strand van Trincomalee, waar het droge seizoen in de zomer valt. Een reis door Sri Lanka is zeer geschikt voor uw gezin, uw vriendengroep of als huwelijksreis.

Reisduur: 15 dagen
Negombo - Galle - Yala NP - Nuwara Eliya - Horton Plains - Kandy - Sigiriya - Polonnaruwa - Minneriya NP - Trincomalee - Colombo Vraag deze reis aan »

Dag tot daginklappen

Dag 1 (vliegreis op eigen gelegenheid) - Colombo – Negombo

Vandaag start uw reis met PANGEA Travel. Na aankomst op de luchthaven van Colombo wordt u door onze lokale vertegenwoordiging verwelkomd. Aansluitend volgt een transfer per auto met privéchauffeur naar het hotel in Negombo. De rest van de dag is ter vrije besteding, zodat u kunt bijkomen van de vliegreis. Negombo ligt ca. 37 km ten noorden van Colombo (slechts 10 km vanaf de luchthaven). Het plaatsje was van 1644 tot 1769 in Nederlandse handen en overal zijn hiervan nog steeds de sporen te zien. Inmiddels is Negombo een populaire badplaats met mooie brede stranden en een grote keuze aan bars en restaurants. In de (vroege) ochtend is een bezoek aan de lokale vismarkt zeker een bezoek waard. Er wordt hier flink onderhandeld door de kraamhouders, om vervolgens de vis aan te bieden op de daaropvolgende markt. Tip: indien gewenst kunnen we een boottocht door de (door Nederlanders aangelegde) kanalen & lagunes voor u reserveren. Geniet tijdens de tocht van de prachtige natuur, de vele vogels, diverse eilandjes en de hardwerkende vissers. Noot: eventueel kan PANGEA Travel ook uw internationale vlucht verzorgen.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 2 Negombo - Galle

Vandaag gaat de reis verder naar Galle langs de kustroute. Dit kan ca. 1 uur korter over de snelweg, maar dan heeft u minder te zien onderweg en komt niet langs Kosgoda). Onderweg kunt u optioneel een stop maken bij een ‘Turtle Farm’ in Kosgoda (nog niet inbegrepen; entreegelden ca. $2,- per persoon). Hier worden zeeschildpadden geboren en gevoed tot ze terugkeren in zee. Na aankomst in Galle is de rest van de dag ter vrije besteding. Indien gewenst kunt u samen met uw gids een tour maken door de stad. Sinds 1988 staat het oude stadscentrum van Galle op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Het heeft een kleurrijk verleden en haar ontwikkeling vooral te danken aan de Britse, Portugese en Nederlandse zeevaarders. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Nederlandse fort.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 3 Galle - Tissamaharama

Vandaag reist u naar Tissamaharama. U komt eerst langs de zuidkust van Sri Lanka en vervolgens door een droog natuurgebied. Tissamaharama is dé uitvalsbasis voor een bezoek aan diverse nationale parken, zoals Yala, Kalametiya en Bundala. Na aankomst is de rest van de dag ter vrije besteding.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 4 Yala National Park

In de vroege ochtend gaat u op safari in het Yala National Park. In het park leven beren, flamingo’s, herten, pauwen en wilde zwijnen. Olifanten worden vaak gezien bij de rivier waar ze baden en drinken. Misschien heeft u geluk en ziet u zelfs een luipaard! Na de safari is de rest van de dag ter vrije besteding. U kunt bijvoorbeeld naar het strand van Kirinda gaan. Het is niet mogelijk om hier te zwemmen, maar het strand is prachtig! U kunt er ook voor kiezen om in de middag nog een safari per jeep te maken in Yala of een van de andere parken. Deze regelt u gemakkelijk via uw gids.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 5 Tissamaharama - Nuwara Eliya

Vandaag gaat de reis verder naar Nuwara Eliya. Onderweg kunt u eventueel een bezoek brengen aan Buduruwagala, waar u Boeddha afbeeldingen uitgehouwen in een rots vindt. Na aankomst in Nuwara Eliya is de rest van de dag ter vrije besteding. In Sri Lanka wordt de stad ook wel ‘City of Light’ genoemd maar veel bekender is de bijnaam ‘Little England’. Door de Britse kolonisatie kreeg de stad al snel een Engels karakter dat vandaag de dag nog terug is te zien is in de typische Engelse cottages met rozentuinen. Door de hogere ligging (ca. 1890 meter) was Nuwara Eliya een aangename plaats voor de Britten om aan de hitte in de lager gelegen gebieden te ontsnappen. Tip: omdat het hier zo koel is raden wij u aan een vest of jas mee te nemen.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 6 Nuwara Eliya - Horton Plains - Kandy

Per jeep wordt u vroeg in de ochtend naar de Horton Plains gebracht; één van werelds mooiste hoogvlaktes en een waar paradijs voor natuurliefhebbers. Het ontbijt neemt u ingepakt mee. U kunt hier een wandeling maken langs de Bakers Falls waarna u aankomt op het hoogste punt, Worlds End. Hier vandaan heeft u een prachtig uitzicht over de uitgestrekte vlakte. In de middag gaat de reis verder naar Kandy. Onderweg brengt u een bezoek aan een in bedrijf zijnde theeplantage en fabriek. Hier kunt u de kunst van het thee maken aanschouwen. Na aankomst in Kandy is de rest van de dag ter vrije besteding. Noot: indien gewenst kunt u het traject van vandaag ook per trein afleggen, met prachtige uitzichten over de landschappen en vele theevelden. De treinreis duurt langer dan de rit met de auto. De chauffeur wacht u aan de andere kant weer op. De meerprijs is ca. € 15 per persoon.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 7 Kandy

Dag ter vrije besteding. Samen met uw gids kunt u vandaag bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de belangrijkste bezienswaardigheden van Kandy, zoals diverse tempels rondom het meer en/of de botanische tuinen van Peradeniya (entreegelden niet inbegrepen). Dit is een prettige en rustige plaats waar u kunt wandelen in de schaduw van een grote diversiteit aan planten en bomen. Ook een bezoek aan Udawattekele behoort tot de mogelijkheden. Dit is een ongerept stukje oerwoud nabij de stad, waar u vele vogels en apen tegen zult komen. In de avond wordt u naar de Tempel van de Tand gebracht. Hier wordt de tand van Boeddha (het belangrijkste heiligdom van Sri Lanka) bewaard. Elk jaar vindt hier tevens in augustus een van de belangrijkste festivals van Sri Lanka plaats; het Perahera festival. In de avond woont u een traditionele dansshow bij in de Tempel van de Tand. Noot: wilt u tijdens het Perahera festival in Kandy verblijven? Vraag uw reisspecialist naar de data.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 8 Kandy - Sigiriya

Vandaag gaat de reis verder naar Sigiriya, gelegen in de culturele driehoek van Sri Lanka. Onderweg maakt u een stop bij een kruidentuin in Matale, hier leert u alles over de specerijen die in de keuken erg belangrijk zijn in Sri Lanka. Ook kunt u optioneel (nog niet inbegrepen) een stop maken in Dambulla, voor een bezoek aan de indrukwekkende Dambulla Cave Temple. Hier zijn circa 150 afbeeldingen van Boeddha’s te zien. Na aankomst is de rest van de dag ter vrije besteding.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 9 Sigiriya

Dag ter vrije besteding om te ontspannen bij het hotel of te genieten van de omgeving. Optioneel kunt u een bezoek brengen aan de heilige stad Anuradhapura. De stad werd in de 5e eeuw voor Christus gesticht en was ongeveer 1400 jaar de hoofdstad van Ceylon. Na een Indische invasie verschoof de macht uiteindelijk naar Polonnaruwa en werd de stad opgeslokt door de jungle. Tegenwoordig is de oude stad een belangrijk pelgrimsoord voor Boeddhisten omdat hier de heilige Bodhiboom (boom der Verlichting) staat. De boom is een afstammeling van de boom waaronder Boeddha de Verlichting bereikte. De boom is meer dan 2000 jaar oud. Tussen de ruïnes van de stad staan enkele dagoba’s waarvan de Abhayagiri Dagoba 75 meter boven het omringende landschap uitsteekt. De witte dagoba van Ruvanvelisaya wordt omringd door een muur van olifanten. Andere bezienswaardigheden zijn de waterreservoirs, het Boeddha beeld Samandhi, daterend uit de zesde eeuw, het archeologisch museum en het Loha Prasada (het bronzen paleis). De meerprijs van deze excursie is op aanvraag. U kunt er ook voor kiezen om in de omgeving wat lokale dorpjes te bekijken; de auto en chauffeur staan tot uw beschikking tot een maximum van 75km per dag.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 10 Sigiriya - Polonnaruwa - Minneriya - Sigiriya

Vandaag bezoekt u Polonnaruwa. De stad is gesticht in tiende eeuw door de Indiase Chola dynastie en is na Anuradhapura de tweede koningsstad van het eiland. Deze oude hoofdstad werd in de vorige eeuw ‘herontdekt’ in de jungle. Na de herontdekking van de stad en opgravingen van archeologen, vormen de ruïnes van de paleizen, kloosters, tempels en waterreservoirs een hoogtepunt van een rondreis door Sri Lanka. De belangrijkste bezienswaardigheden zijn de ruïnes van het Koninklijke paleis, de audiëntie zaal, de Vatadage dagoba met vier zittende boeddha’s en de twaalf ruïnes gelegen in het vierkant. Uiteraard mag een bezoek aan de Gal Vihira niet ontbreken. De vier Boeddha beelden die hier te zien zijn, zijn gehouwen uit één blok steen. Er is een staande, twee zittende en een 14 meter lange liggende Boeddha te zien. In de namiddag gaat u op safari in het Minneriya National Park. Het park heeft een oppervlakte van 8890 hectare en is vooral bekend vanwege de Minneriya Tank, een waterreservoir dat gebouwd is door koning Mahasen. Vooral tijdens het droge seizoen (juni - september) is de waterstand in het reservoir laag waardoor er veel watervogels vis vangen in het ondiepe water. Het droge seizoen biedt tevens goede mogelijkheden om grote kuddes olifanten te zien nabij het reservoir. Na de safari wordt u terug gebracht naar uw hotel in Sigiriya. Noot: de bezienswaardigheden in Polonnaruwa kunt u eventueel ook per fiets bekijken. De meerprijs voor fietshuur is €5,- per persoon.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 11 Sigiriya - Trincomalee

Vroeg opstaan voor een bezoek aan de rots van Sigiriya, ook wel ‘Lion Rock’ genoemd. Deze ca. 200 meter hoge rots rijst uit het niets op uit de omliggende jungle. Om bij de rots te komen wandelt u door de ‘watertuinen’. Via wenteltrappen bereikt u halverwege de rots een nis waar fresco’s te zien zijn. Op de top van de rots ziet u de funderingen van het paleis dat hier ooit heeft gestaan. Tevens wordt u beloond met een prachtig uitzicht. Ook voor degenen waarvoor de hele klim te zwaar is, is een bezoek toch zeker de moeite waard. Halverwege is namelijk een goed bereikbaar uitzichtpunt. De reis gaat vervolgens in oostelijke richting naar Trincomalee (ca. 2 uur rijden). Deze badplaats is gelegen aan de mooiste kust van het land. Nu het land weer geheel rustig is, wordt dit gebied steeds populairder bij toeristen. Dit deel van Sri Lanka heeft voornamelijk in de zomermaanden (mei - oktober) goed weer en de vele verborgen baaien met parelwitte stranden en helderblauw water zorgen voor een geweldig strandverblijf. Daarnaast is het een van de mooiste snorkel- en duiklocaties van Sri Lanka.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 12 Trincomalee

De komende dagen zijn ter vrije besteding om te ontspannen aan het strand. Optioneel (nog niet inbegrepen) verzorgen we een excursie naar 'Pigeon Island'. Dit is een van Sri Lanka's mooiste zeereservaten met goede snorkel- en duikspots. Ook populair is een walvistocht. In de maanden juni t/m september laten deze dieren zich hier regelmatig zien. U kunt deze excursies vooraf reserveren via PANGEA Travel of ter plaatse via uw gids.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 13 Trincomalee

Dag ter vrije besteding. U kunt een korte stadstour in Trincomalee maken (in de volksmond ook wel "Trinco" genoemd). Het stadje is in de koloniale tijd eigendom geweest van de Britten, Portugezen, Nederlanders en zelfs de Denen. Tot op heden is het een belangrijke havenplaats. Een van de belangrijkste bezienswaardigheden van Trincomalee is Fort Frederick, in 1623 gebouwd door de Portugezen en later ingenomen door de Nederlanders en Fransen. Inmiddels is het in gebruik als kazerne, maar een bezoek is mogelijk. Een redelijk steile weg brengt u vervolgens naar de top van Swami Rock (ca. 10 minuten lopen vanaf Fort Frederick), waar u (voor Hindoes) een van de belangrijkste tempels ziet; de Komeswaram tempel. Deze tempel staat geheel in het teken van Shiva. De klif bij Swami Rock wordt ook wel "Lovers Leap" genoemd. De dochter van een Nederlandse officier sprong hier ooit de diepte in, nadat zij er achter kwam dat haar echtgenoot ontrouw was geweest en haar verliet. U kunt hier nu genieten van het prachtige uitzicht.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 14 Trincomalee - Colombo

Vandaag staat een lange rit terug naar Colombo op het programma. Indien de tijd het toelaat kunt u samen met uw gids na aankomst nog een stadstour maken. Colombo is het commerciële centrum van Sri Lanka, gelegen nabij de monding van de Kelani Ganga Rivier. Het oude deel van de stad is het Fort. Voorheen een vesting en nu het zakelijk district. In Colombo vindt u verschillende religies met kerken, tempels en moskeeën. Indien u geïnteresseerd bent in de Nederlandse historie mag een bezoek aan de Wolvendaal kerk niet ontbreken. Tip: voor een heerlijk stuk taart of een goede lunch of diner gaat u naar The Gallery Café op Alfred House Road (www.paradiseroad.lk). Een sfeervol en bijzonder restaurant met een goede internationale en lokale keuken. Voor Sri Lankaanse begrippen niet voordelig, maar voor Nederlandse begrippen nog steeds goed betaalbaar. Noot: u kunt er ook voor kiezen om te vliegen naar Colombo i.p.v. de transfer per auto. De meerprijs is op aanvraag.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 15 Colombo - (vliegreis op eigen gelegenheid)

Op tijd wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw terugvlucht.

bekijk meer

Inclusief / exclusiefinklappen

De volgende zaken zijn inbegrepen en niet inbegrepen in deze reis.

Inbegrepen

 • genoemde transfers en vervoer tijdens excursies per auto met privéchauffeur (Engelssprekende gids)
 • vervoer op dagen en dagdelen ter vrije besteding met een maximum van 75 km per dag
 • overnachtingen conform programma
 • maaltijden conform programma (regelmatig halfpension)
 • alle entreegelden tijdens excursies genoemd in programma
 • jeephuur voor de toegang tot de Horton Plains
 • 1 x jeephuur in het Yala National Park
 • 1 x jeephuur in het Minneriya National Park
 • alle services zoals genoemd in bovenstaand programma
 • uitgebreid informatiepakket met landeninfo, vouchers, e-tickets en hotellijst bij uw reisbescheiden
 • assistentie tijdens uw reis (24 uur per dag bereikbaar)
 • bijdrage Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking (per 9 personen)
 • boekingskosten: € 25 per boeking

Niet inbegrepen

 • internationale vliegreis
 • visumkosten Sri Lanka, ca. USD 35 pp (voor vertrek online aan te vragen)
 • optionele excursies en overige entreegelden
 • overige maaltijden en drankjes
 • fooien en overige uitgaven van persoonlijke aard
 • eventuele vroege incheck en/of late uitcheck
 • reis- en annuleringsverzekering
bekijk meer

Prijsinklappen

Prijsindicatie: € 1.500 - € 2.000

Onze reizen worden geheel op uw wensen afgestemd. De invulling van de reis is hierdoor uniek en specifiek voor uw reisgezelschap. Bovenstaande prijs is per persoon, de exacte prijs is afhankelijk van:

 • aantal reizigers (deze prijsindicatie is o.b.v. twee personen samenreizend)
 • vertrekperiode (prijsindicatie is o.b.v. het laagseizoen)
 • invulling van de reis (u kunt de inhoud van de reis naar wens aanpassen)
 • categorie van accommodaties
We rekenen vrijblijvend de exacte reissom voor u uit. Uiteraard helpen we u graag met advies en met het samenstellen van uw persoonlijke reis, immers wij kennen de bestemming uit eigen ervaring. Klik hier voor onze contactgegevens en de reisspecialisten.

bekijk meer

Accommodatieinklappen

Zwembad van Hotel J
Hotel J - Negombo

De ideale ligging ten opzichte van het vliegveld (ca. 12 kilometer), maakt Hotel J een goede eerste of laatste stop in Sri Lanka voor een voordelige prijs. De kamers zijn redelijk klein en eenvoudig, maar schoon en modern ingericht. Hotel J ligt direct aan het strand en beschikt over een eigen zwembad en restaurant met aangrenzende bar. Voor 1 á 2 nachten is Hotel J een prima keuze. Verblijft u liever wat langer in Negombo? Dan stellen wij u in overleg met plezier een alternatief voor.


Kamer in het Pedlar62 Guest House
Pedlar62 Guest House - Galle

Pedlar 62 Guesthouse ligt midden in de stad Galle. Dit guesthouse heeft vier simpele, ruime kamers. Alle bedden zijn voorzien van een klamboe tegen de muggen. Geniet op de veranda van het verse ontbijt. Als u ernaar vraagt kunt u naast een westers ontbijt ook een Sri Lankaans ontbijt krijgen. De eigenaar en zijn familie zullen er alles aan doen om uw verblijf onvergetelijk te maken! Vanuit Pedlar 62 Guesthouse loopt u zo de hoofdstraat op waar u verschillende winkels en restaurants tegenkomt, zo kunt u Galle makkelijk te voet verkennen!


Hibiscus Garden Hotel - Tissamaharama

Dit kleinschalige hotel ligt bij Tissamaharama, een goed uitgangspunt voor een bezoek aan het Yala National Park. Er zijn twintig kamers die verspreid zijn over enkele gebouwen in de tropische tuin. Hier ligt ook het zwembad waar u prima kunt ontspannen. In het hoofdgebouw vindt u de receptie, de lobby en op de eerste verdieping het restaurant vanwaar u een mooi uitzicht heeft over de omgeving. Het personeel van dit hotel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Vanuit het hotel worden diverse excursies georganiseerd waaronder een visexcursie met lokale vissers of een beachbarbeque.


Tuin van het Avian Breeze Hotel
Avian Breeze Hotel - Nuwara Eliya

Dit kleine hotel heeft slecht elf kamers en is hoog gelegen tussen de theeplantages, op ca. 5km afstand van Nuwara Eliya. De kamers zijn eenvoudig ingericht maar van alle gemakken voorzien. Het ontbijt wordt hier gezien als de belangrijkste maaltijd van de dag en is dan ook erg compleet. Avian Breeze verzorgt verschillende activiteiten en excursies, zoals wandeltochten en jungle tochten. Zo hoeft u zich hier niet te vervelen. Het vriendelijke personeel zal er alles aan doen om uw verblijf bij Avian Breeze aangenaam te maken!


Tuin van Kandyan Manor
Kandyan Manor - Kandy

Kandyan Manor is een goed bewaard gebleven, eeuwenoud traditioneel Sri Lankaans huis, waardoor de oorspronkelijke glorie en rijkdom nog tastbaar is. In een huiselijke sfeer verblijft u als het ware bij de mensen thuis. Er wordt voor u gekookt, zodat u de traditionele gerechten kunt proeven. Voor de auto is het een flinke klim, maar dan verblijft u ook in een oase van rust op ca. 5 km van de stad. De kamers van Kandyan Manor zijn ingericht op een ontspannen verblijf. Zowel de comfortabele en unieke tweepersoonskamers als de chalets zijn uitgerust met diverse voorzieningen. De kleurrijke kamers hebben een eigen badkamer met gratis toiletartikelen en een groot bed. Zelfs roomservice is te allen tijde beschikbaar. Bij verblijf in een van de chalets geniet u daarnaast van uitzicht op de omliggende heuvels. Kandyan Manor is een accommodatie met een goede prijs/kwaliteit verhouding.


Kassapa Lions Rock Hotel - Sigiriya

Het driesterren Kassapa Lions Rock Hotel ligt vlakbij de imposante rots van Sigirya. Vanuit het hotel kunt u de rots in de verte zien liggen. Het plaatsje Dambulla ligt op ongeveer 20 minuten rijden. Hier kunt u o.a. de indrukwekkende Cave Tempel bezoeken. Er zijn 51 ruime chalets die modern zijn ingericht en beschikken over airconditioning en een openluchtdouche. Vanwege de afgelegen ligging bent u aangewezen op het restaurant van het hotel. Het eten is echter van goede kwaliteit en bestaat uit gerechten uit zowel de oosterse als westerse keuken. Na de intensieve beklimming van de Sigiriya Rock is het prima vertoeven bij het zwembad.


Anantamaa Hotel - Trincomalee

Dit sfeervolle middenklasse hotel is een uitstekende keus voor een heerlijk strandverblijf. Alle kamers zijn ruim van opzet en liggen rondom het gezellige zwembad. Het strand is nog geen 3 minuten lopen via een privé-pad van het hotel. De kamers zijn van alle gemakken voorzien, sfeervol en modern ingericht. Het diner kunt u nuttigen in het hotel of in één van de gezellige restaurantjes die zich op loopafstand bevinden.


Dinerzaal in Escondite
Escondite - Colombo

Escondite is een modern boutique hotel in een buitenwijk van Colombo. U kunt hier aan het buitenzwembad, bij het buiten restaurant en het barbecue terras volledig opgaan in de rustieke omgeving. Ook in de grote lounge ruimte of in de bibliotheek komt u volledig tot rust. De kamers van Escondite beschikken over luxe, mahoniehouten bedden, een grote sofa, een volledig ingerichte badkamer met regendouche, airconditioning en een LED-TV.


bekijk meer

Waarom?inklappen

 • In deze reis is Trincomalee, gelegen aan de oostkust van Sri Lanka, opgenomen; hier valt het droge seizoen in de zomer (mei - oktober).
 • Deze rondreis wordt uitgevoerd per comfortabele auto met privé chauffeur. Deze chauffeur is tevens opgeleid tot een deskundige, Engelssprekende gids.
 • Alle entreegelden en jeephuur in de nationale parken zijn al in de reissom op te nemen. Deze kosten zijn in Sri Lanka namelijk erg hoog; tijdens een reis van 2-3 weken kunnen deze oplopen tot gemiddeld zo'n $250,- per persoon.
 • Veel hotels worden op basis van halfpension gereserveerd, omdat er in Sri Lanka in veel plaatsen geen mogelijkheden zijn om buiten de deur te eten.
bekijk meer
Vraag deze reis aan »

Reiservaringen

 • een ontzettend aardige man die ons veel heeft verteld over het land

  lees meer
  -
  Natascha en Leander
 • perfecte voorbereiding en afhandeling

  lees meer
  -
  Paul en Margy kamphuis
 • 3e keer Sri Lanka

  lees meer
  -
  Rob & Pety
 • Sri Lanka heeft ons verrast

  lees meer
  -
  Daan en Carolien

Sri Lanka - A land of 20 million smilesprint deze reisterug naar het overzicht