Familiereizen Sri Lanka

Bent u op zoek naar een bestemming om met het gezin op vakantie te gaan? Dan is Sri Lanka zeer geschikt! Het is een divers en afwisselend land, met leuke activiteiten voor jong en oud. De reistijden zijn minimaal, want Sri Lanka is een klein eiland. Van een boottocht in Negombo, snorkelexcursie in Trincomalee tot een prachtige treinreis en een jeepsafari - de mogelijkheden zijn groot! Ons aanbod in Sri Lanka varieert van verblijf in eenvoudige budget accommodatie tot luxe hotels of zelfs in een boomhut of tent. We geven hier een voorbeeld van een reis geschikt met kleine kinderen en een voorbeeld van een reis geschikt voor tieners.

In Sri Lanka wordt u de gehele reis begeleid door uw eigen privéchauffeur. Dit is tevens een goed opgeleide, Engelssprekende gids. Op de vrije dagdelen en tijdens de maaltijden is de gids wel bereikbaar, maar niet bij u zodat u met uw eigen gezin bent.

Mocht u de reis willen verlengen met een andere bestemming, denk dan eens aan de Malediven of Dubai.

De familiereizen naar Sri Lanka op onze website zijn slechts een voorbeeld. Als het reisvoorbeeld voldoet aan uw wensen, kan deze uiteraard zonder aanpassingen geboekt worden. Maar elke reis kan ook geheel aan uw wensen aangepast worden. Wij kennen Sri Lanka uit eigen ervaring en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Reiservaringen
Sri Lanka

 • “Hoogtepunten waren Dambulla, Minneriya NP, Bundala NP en the Rainforest Ecolodge”

  lees meer
  -
  Kees en Marie-José
 • “we hebben tempels gezien, gesnorkeld, gewandeld, gezwommen en we zijn op safari geweest!”

  lees meer
  -
  Mevrouw Schuitemaker
 • “de mensen op straat, van welke oorsprong ook, het was altijd gemakkelijk om contact te leggen!”

  lees meer
  -
  Marian en Harry
 • “Bedankt Pangea Travel!”

  lees meer
  -
  Marleen

Tip: Mieke in Sri Lanka

Sri Lanka 2018 - Mieke
Bekijk de studiereisfoto's van Mieke in Sri Lanka op onze Flickr-pagina.