Menu

Studiereizen

Ga op studiereis naar Azië, Afrika of latijns-amerika!

Als specialist in maatwerkreizen, besteden wij veel aandacht aan details. Dit doen we dagelijks en met veel enthousiasme. We delen graag onze kennis om een geweldige studiereis samen te stellen.

Bekijk hieronder onze selectie aan studiereizen. Hier vindt je reisvoorbeelden van studiereizen die wij eerder voor studenten verzorgden. Staat het land van je keuze er niet bij? Wij organiseren alle studiereizen op maat naar onze bestemmingen in Azië, Afrika en Latijns-Amerika.

Meer weten?
Vul het vragenformulier in of neem telefonisch contact met ons op. U ontvangt geheel vrijblijvend een advies op maat. Uiteraard komen we graag bij u langs om uw studiereis te presenteren.

Vragenformulier

Elke reis kan geheel aan uw wensen aangepast worden

studiereis ervaringen

Filipijnen
studiereis

Samen met PANGEA Travel een geweldige studiereis opgezet!

12/04/2023 - studenten Civiele techniek van de Hogeschool Rotterdam.  

Samen met PANGEA Travel een geweldige studiereis opgezet! Naast de educatieve project bezoeken ook veel culturele bezienswaardigheden van het land mogen ontdekken, met tips van de lokale partners van Pangea.
 
De reis ging vlekkeloos en de lokale contactpersoon was super flexibel!
 
Namens de 4e jaars studenten Civiele techniek van de Hogeschool Rotterdam.

foto van reiziger in de filipijnen - foto: klantreactie
lees meer
Zuid-Korea
studiereis

Een gave drieweekse studiereis in Zuid-Korea.

20/02/2023 - Arago studiereis 

We hebben een gave drieweekse studiereis in Zuid-Korea gehad, waarbij PANGEA het logistieke deel van de reis (vliegtickets, vervoer ter plaatse en een paar cultuurdagen) organiseerde en wij als studenten zelf de universiteits- en bedrijfsbezoeken hadden geregeld. Vanwege corona verliepen de voorbereidingen moeizaam, maar uiteindelijk zijn we er samen uitgekomen en konden wij ons ter plaatse focussen op de leerzame ervaring en het reisplezier.

lees meer
Maleisië
Singapore
studiereis

Super tevreden over de organisatie van onze studiereis

06/07/2021 - Lucas Erkens

Voor onze studiereis naar Singapore en Maleisië hebben we gekozen voor Pangea Travel.  Hoewel de reis wegens Corona uiteindelijk niet door kon gaan, zijn we allemaal zeer positief over Pangea Travel.  Vanaf het eerste contact stelde onze contactpersoon, Ruud, gerichte vragen om onze reis zo goed mogelijk op onze voorkeuren af te stellen. Vervolgens kregen we een gepersonaliseerd maatwerkarrangement waarbij alle ruimte werd geboden om het arrangement verder aan te passen naar onze wensen. Ruud stond open voor alle suggesties en bracht waar van toepassing ook eigen ideeën naar voren. Op die manier hebben we de voor ons ideale reis samen kunnen stellen. Helaas is de reis niet doorgegaan, maar ook hierna bleef Ruud snel en duidelijk reageren. Pangea Travel is heel transparant en helder geweest in de annuleringsvoorwaarden, waardoor we ondanks de onzekere tijd precies wisten waar we aan toe waren.

Al met al zouden we dus zeker opnieuw boeken bij Pangea Travel. Ruud, bedankt voor de tijd en moeite. Hopelijk kunnen we snel een reis boeken buiten corona-tijd!

Lucas Erkens
On behalf of the FAECTOR Research Project Committee

 

lees meer
Zuid-Korea
studiereis

Ontzettend bedankt voor jullie harde inzet

06/07/2021 - Mart Kortman en Mijs Buter

Erg bedankt voor de hulp bij het plannen van de reis naar Zuid-Korea en Shanghai. Jullie hebben ons altijd van goed advies voorzien rondom de planning van de reis. We hebben samen een mooie reis kunnen samenstellen en hierbij hebben jullie ons altijd goed in onze wensen kunnen voorzien. Het contact tussen ons is altijd goed verlopen en jullie hebben hierin ook veel flexibiliteit getoond. Toen de reis in het water dreigde te vallen door de coronacrisis hebben jullie ook goed advies kunnen geven over de haalbaarheid van de reis. Uiteindelijk hebben we er helaas voor moeten kiezen om de reis toch te annuleren, maar wij willen jullie alsnog bedanken voor jullie harde inzet.

Mart Kortman en Mijs Buter
Travel Coordinator 
Study Tour Daejo 

 

lees meer
Indonesië
studiereis

dankvoor de moeite en adviezen

21/07/2016 - Studytour Alembic

Beste Ruud,

Namens de gehele commissie en alle deelnemers en professoren, wil ik u en de rest van Pangea hartelijk danken voor alle moeite en adviezen die u ons hebt gegeven om deze reis onvergetelijk te maken. Op een paar kleine dingetjes na, is de reis uitstekend verlopen. Mede doordat we op Java een gids hadden die Nederlands sprak, wat het contact met de touroperator en de lokale bevolking versoepelde. Nogmaals dank voor al het werk dat door Pangea verzet is.

Groetjes Wouter

studiereis indonesië

lees meer
India
studiereis

Zonder al jouw hulp was de reis niet zo’n groot succes geworden

10/11/2014 - Studiereis Charaka Universiteit Twente
Beste Karin,

Bedankt voor de goede organisatie van jullie kant. De reis is zeer goed verlopen en we hebben enorm genoten van onze tijd in India. Al onze studenten en docenten komen terug met geweldige verhalen over onze tijd in India en het was zeker een onvergetelijke reis! Ik weet zeker dat je veel werk aan ons hebt gehad, met al onze vragen, en ik wil je bedanken voor de goede hulp die je ons hierbij hebt gegeven. Zonder al jouw hulp was de reis niet zo’n groot succes geworden. Ik wil je daarom bedanken namens de gehele commissie en de deelnemers van de Charaka studiereis naar India.

lees meer
Bekijk meer reiservaringen
Japan
studiereis

De reis is perfect verlopen

15/01/2014 - Dedication Studytour
Hallo Ruud,Bedankt voor het ‘welkom thuis’ kaartje!Momenteel zijn bijna alle studenten teruggekeerd vanuit Azie en zijn er ook steeds meer studenten in Enschede te vinden met mooie verhalen over de studiereis en nareis. De reis is perfect verlopen zonder narigheden zoals ziekte, ongelukken of vluchten die niet gehaald zijn. De goede organisatie van de reis heeft daar zeker een groot aandeel in gehad, waarvoor dank.
lees meer
China
studiereis

De studenten vonden het echt een top reis

22/03/2012 - Renske Lavrijssen
Hoi Berry,Beste Berry , we hebben vandaag jullie kaart ontvangen, bedankt daarvoor.De reis was erg geslaagd en we hebben erg genoten, uiteraard ook mede dankzij jullie fantastische hulp!De studenten vonden het echt een top reis, en voor het eerst geen negatieve berichten!Ik begrijp best dat we af en toe geen makkelijke partner zijn geweest maar ik heb de samenwerking dit jaar als erg prettig ervaren.Nogmaals bedankt voor jullie, vooral jouw, inzet en we spreken elkaar snel.Groetjes Renske
lees meer
Hong Kong
studiereis

Er zijn veeeeel positieve reacties over de organisatie van de reis

01/11/2008 - Pezy Product Innovation
Er zijn veeeeel positieve reacties over de organisatie geweest vanuit de groep. De schema's sloten goed aan, goede hotels, overal stonden de gids op tijd klaar die ons netje opvingen en verder rondleidden. Leuk en zeer divers programma gehad in Hong Kong, de bezoeken aan de bedrijven, de excursies en met name de rondvaart op Aqua Luna was super! Alles hebben jullie netjes geregeld!
lees meer
India
studiereis

Een fantastische reis met een hele leuke groep mensen

27/03/2008 - Eurocollege
Ten eerste bedankt voor jullie leuke kaartje! Iedereen is weer veilig terug in het koude Nederland. Het was, zoals van te voren gepland, een zwaar programma maar alle studenten zijn vol enthousiasme terug gekeerd dus dat is mooi. En hiervoor willen we jullie dus ook graag bedanken!!
lees meer