Menu
Vanwege het coronavirus hanteren wij tijdelijk versoepelde annuleringsvoorwaarden.
Tot 30 dagen voor vertrek kosteloos annuleren.
Meer info

Studiereizen

Ga op studiereis naar Azië of Afrika!

Als specialist in maatwerkreizen, besteden wij veel aandacht aan details. Dit doen we dagelijks en met veel enthousiasme. We delen graag onze kennis om een geweldige studiereis samen te stellen.

Bekijk hieronder onze selectie aan studiereizen. Hier vindt je reisvoorbeelden van studiereizen die wij eerder voor studenten verzorgden. Staat het land van je keuze er niet bij? Wij organiseren alle studiereizen op maat naar onze bestemmingen in Azië en Afrika.

Meer weten?
Vul het vragenformulier in of neem telefonisch contact met ons op. U ontvangt geheel vrijblijvend een advies op maat. Uiteraard komen we graag bij u langs om uw studiereis te presenteren.

Vragenformulier

Elke reis kan geheel aan uw wensen aangepast worden

studiereis ervaringen

Indonesië
studiereis

dankvoor de moeite en adviezen

21/07/2016 - Studytour Alembic

Beste Ruud,

Namens de gehele commissie en alle deelnemers en professoren, wil ik u en de rest van Pangea hartelijk danken voor alle moeite en adviezen die u ons hebt gegeven om deze reis onvergetelijk te maken. Op een paar kleine dingetjes na, is de reis uitstekend verlopen. Mede doordat we op Java een gids hadden die Nederlands sprak, wat het contact met de touroperator en de lokale bevolking versoepelde. Nogmaals dank voor al het werk dat door Pangea verzet is.

Groetjes Wouter

studiereis indonesië

lees meer
India
studiereis

Zonder al jouw hulp was de reis niet zo’n groot succes geworden

10/11/2014 - Studiereis Charaka Universiteit Twente
Beste Karin,

Bedankt voor de goede organisatie van jullie kant. De reis is zeer goed verlopen en we hebben enorm genoten van onze tijd in India. Al onze studenten en docenten komen terug met geweldige verhalen over onze tijd in India en het was zeker een onvergetelijke reis! Ik weet zeker dat je veel werk aan ons hebt gehad, met al onze vragen, en ik wil je bedanken voor de goede hulp die je ons hierbij hebt gegeven. Zonder al jouw hulp was de reis niet zo’n groot succes geworden. Ik wil je daarom bedanken namens de gehele commissie en de deelnemers van de Charaka studiereis naar India.

lees meer
Japan
studiereis

De reis is perfect verlopen

15/01/2014 - Dedication Studytour
Hallo Ruud,Bedankt voor het ‘welkom thuis’ kaartje!Momenteel zijn bijna alle studenten teruggekeerd vanuit Azie en zijn er ook steeds meer studenten in Enschede te vinden met mooie verhalen over de studiereis en nareis. De reis is perfect verlopen zonder narigheden zoals ziekte, ongelukken of vluchten die niet gehaald zijn. De goede organisatie van de reis heeft daar zeker een groot aandeel in gehad, waarvoor dank.
lees meer
China
studiereis

De studenten vonden het echt een top reis

22/03/2012 - Renske Lavrijssen
Hoi Berry,Beste Berry , we hebben vandaag jullie kaart ontvangen, bedankt daarvoor.De reis was erg geslaagd en we hebben erg genoten, uiteraard ook mede dankzij jullie fantastische hulp!De studenten vonden het echt een top reis, en voor het eerst geen negatieve berichten!Ik begrijp best dat we af en toe geen makkelijke partner zijn geweest maar ik heb de samenwerking dit jaar als erg prettig ervaren.Nogmaals bedankt voor jullie, vooral jouw, inzet en we spreken elkaar snel.Groetjes Renske
lees meer
Hong Kong
studiereis

Er zijn veeeeel positieve reacties over de organisatie van de reis

01/11/2008 - Pezy Product Innovation
Er zijn veeeeel positieve reacties over de organisatie geweest vanuit de groep. De schema's sloten goed aan, goede hotels, overal stonden de gids op tijd klaar die ons netje opvingen en verder rondleidden. Leuk en zeer divers programma gehad in Hong Kong, de bezoeken aan de bedrijven, de excursies en met name de rondvaart op Aqua Luna was super! Alles hebben jullie netjes geregeld!
lees meer
India
studiereis

Een fantastische reis met een hele leuke groep mensen

27/03/2008 - Eurocollege
Ten eerste bedankt voor jullie leuke kaartje! Iedereen is weer veilig terug in het koude Nederland. Het was, zoals van te voren gepland, een zwaar programma maar alle studenten zijn vol enthousiasme terug gekeerd dus dat is mooi. En hiervoor willen we jullie dus ook graag bedanken!!
lees meer
Bekijk meer reiservaringen