Maleisië

Sunset Beach Resort - Langkawi


Het Sunset Beach Resort is een kleinschalige accommodatie op het eiland Langkawi. Alle kamers zijn gevestigd in vrijstaande- of twee-onder-een-kap-huisjes. Deze huisjes zijn gelegen aan een tuinpad dat direct naar de zee leidt. De weelderige tuinen zijn prachtig aangelegd met veel oog voor traditionele details. De kamers zelf zijn eenvoudig en ietwat gedateerd, maar er is ook geen enkele reden om binnen te gaan zitten. Bij het resort is een privé strandje aanwezig met gratis ligbedden. Daarnaast helpen ze bij de receptie graag met het regelen van diverse excursies in de omgeving. De service bij het Sunset Beach Resort is erg persoonlijk. Het ontbijt is tijdens uw verblijf inbegrepen. Tevens zijn er in de hoofdstraat waaraan het resort is gelegen voldoende eetgelegenheden voor lunch en diner en winkeltjes om uit te kiezen. Let op: dit hotel beschikt niet over een zwembad.

Sunset Beach Resort is door 7 klanten van PANGEA Travel beoordeeld met een 3,6 op een schaal van 1 tot 5.Maleisië - Sunset Langkawi buitenkant
Maleisië - Sunset Langkawi kamer
Maleisië - Sunset Langkawi strand

Hotels Maleisië


Batang Ai
Bilit / Sukau (Kinabatangan rivier)
Cameron Highlands
Danum Valley
Gaya Island
Kapalai
Kota Kinabalu
Kuala Lumpur
Kuantan
Kuching
Lake Kenyir
Lang Tengah
Langkawi
Langkayan Island
Mabul Island
Malacca
Pankor Laut
Penang Georgetown
Sandakan
Selingan Island
Sepilok
Tabin Wildlife Reserve
Taman Negara
Tioman Island

Reiservaringen
Maleisië

 • “Borneo en Koh Tao”

  lees meer
  -
  Dirk en Mariska
 • “accommodaties waarin we verbleven waren allemaal even schitterend”

  lees meer
  -
  familie Duizer
 • “Grote complimenten voor jou en PANGEA Travel team”

  lees meer
  -
  Cees en Emelin
 • “we hebben nergens over na hoeven denken (iets wat heel fijn is na het plannen van een bruiloft)”

  lees meer
  -
  Yaël en Robin

Tip: bezoek Malacca in het weekend

Staat Malacca op uw lijstje? Probeer Malacca dan in het weekend in te plannen, zodat u de levendige night market op Jonker Street kunt bezoeken!

Tip: fietsen in Georgetown

Het is erg leuk om te gaan fietsen in Georgetown, de hoofdstad van Penang en tweede stad van Maleisië. Sinds 2008 staat Georgetown op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Tip: Petaling Street by night

's Avonds is een bezoek aan Petaling Street in Kuala Lumpur een aanrader. Hier vindt u vele kraampjes met (namaak) merkkleding, terrassen en eetstalletjes. Deze plek staat bekend om de hoge kwaliteit van het eten dat er verkocht wordt op straat.