Maleisië

Tabin Wildlife Resort - Tabin Wildlife Reserve


Bent u een op zoek naar een kleinschalige accommodatie dat is gelegen in de beboste heuvels van het Tabin Wildlife Reserve? Dan is het Tabin Wildlife Resort iets voor u! Het resort beschikt over 20 authentieke houten chalets welke onder andere zijn gelegen aan de Lipad rivier. De chalets zijn geschikt voor drie personen en via houten loopplanken met elkaar verbonden. De simpele maar erg sfeervolle chalets beschikken onder andere over een en-suite badkamer en privé balkon. Geniet vanaf uw balkon van het prachtige uitzicht op de jungle en de vele exotische vogels en vlinders. Na een intensieve wandeling door de jungle kunt u in het Sunbird Café terecht voor een hapje en een drankje. Het restaurant serveert een combinatie van lokale en westerse gerechten. Daarnaast beschikt het Tabin Wildlife Resort over een bibliotheek, souvenirwinkeltje en worden er diverse activiteiten georganiseerd.

Tabin Wildlife Resort is door 8 klanten van PANGEA Travel beoordeeld met een 4,5 op een schaal van 1 tot 5.Maleisië - Birddrive
Maleisië - River Lodge bij avond
Maleisië - River Lodge kamer

Hotels Maleisië


Batang Ai
Bilit / Sukau (Kinabatangan rivier)
Cameron Highlands
Danum Valley
Gaya Island
Kapalai
Kota Kinabalu
Kuala Lumpur
Kuantan
Kuching
Lake Kenyir
Lang Tengah
Langkawi
Langkayan Island
Mabul Island
Malacca
Pankor Laut
Penang Georgetown
Sandakan
Selingan Island
Sepilok
Tabin Wildlife Reserve
Taman Negara
Tioman Island

Reiservaringen
Maleisië

 • “Borneo en Koh Tao”

  lees meer
  -
  Dirk en Mariska
 • “accommodaties waarin we verbleven waren allemaal even schitterend”

  lees meer
  -
  familie Duizer
 • “Grote complimenten voor jou en PANGEA Travel team”

  lees meer
  -
  Cees en Emelin
 • “we hebben nergens over na hoeven denken (iets wat heel fijn is na het plannen van een bruiloft)”

  lees meer
  -
  Yaël en Robin

Tip: bezoek Malacca in het weekend

Staat Malacca op uw lijstje? Probeer Malacca dan in het weekend in te plannen, zodat u de levendige night market op Jonker Street kunt bezoeken!

Tip: fietsen in Georgetown

Het is erg leuk om te gaan fietsen in Georgetown, de hoofdstad van Penang en tweede stad van Maleisië. Sinds 2008 staat Georgetown op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Tip: Petaling Street by night

's Avonds is een bezoek aan Petaling Street in Kuala Lumpur een aanrader. Hier vindt u vele kraampjes met (namaak) merkkleding, terrassen en eetstalletjes. Deze plek staat bekend om de hoge kwaliteit van het eten dat er verkocht wordt op straat.